Recenzia: Veľká Balea recenzia


.. alebo skôr fialová recenzia ? Ani neviem ako a v košíku sa mi ocitli samé fialové produkty. Dizajnom sú určite zaujímavé, no poďme sa pozrieť aj na ich obsah.



Micelárna voda pre zmiešanú a citlivú pleť - 500 ml (3,69 €)

Táto micelárna voda ma zo všetkých produktov lákala najviac. Recenzie na ňu sa rôznia, tak som sa nevedela dočkať, kedy ju vyskúšam sama. Na začiatok by som však chcela podotknúť, že od micelárnej vody neočakávam žiadnu tonizáciu, žiadne ošetrenie, žiadne extra výsledky.. Jediné, čo očakávam je poriadne očistenie pleti od makeupu a iných nečistôt. A to mi táto voda splnila. Áno, možno nie je úplne dokonalou, trochu viac pení, mierne štípe v očiach, po očistení je pleť trochu lepkavá.. ale na druhej strane krásne odlíči makeup, špirálu a taktiež vodeodolné produkty. Neosahuje parfém a má pekne veľký objem. Čo viac si môžem priať? Pre mňa je táto micelárka skvelým produktom za ešte lepšiu cenu.
Moje hodnotenie: 5/5 bodov.


Balea čistiace micelárne obrúsky - 25 ks (1,89 €)

Tieto čistiace obrúsky sa stali víťazom programu voľby spotrebiteľov, v kategórii pleťová kozmetika, ako najlepšia novinka roku 2016 . Neviem či sú práve najlepšou novinkou tohto roka, ale určite môžem povedať, že ma veľmi potešili. Sú osviežujúce, pekne odlíčia makeup i nejaké tie očné tiene. S mojimi „10 vrstvami“ riasenky už majú problém, ale vtedy na rad nastúpi Baleácka micelárka. V konečnom dôsledku nie sú ničím výnimočné, ale hanbu značke určite neurobia.
Moje hodnotenie: 2,5/5b bodov
 

Balea šampón pre objem vlasov s výťažkom z pačuli a jazmínu – 300 ml  (1,19 €)

Tento šampón by som nazvala veľmi jednoducho: „za málo peňazí, málo muziky“. Má príjemnú jemnú vôňu, neobsahuje silikóny, .. no pre pocit naozaj čistých vlasov som mala potrebu použiť ho dvakrát po sebe. Moje vlasy boli akési tvrdé a drsné. Nejaký ten objem som možno zaznamenala, ale nebolo to nič svetoborné. Určený je pre jemné a riedke vlasy, tak pre ne možno áno. Ale pre moje ťažké, rýchlo sa miastiace vlasy vhodný určite nie je.
Moje hodnotenie: 1/5 bodov.

Balea pena do kúpeľa s levanduľovým olejom  - 500ml (1,29 €)

Pre mňa je táto pena do kúpeľa už veľmi dlho mojím najobľúbenejším výrobkom. Má nádhernú levanduľovú vôňu, pokožku veľmi dobre hydratuje, kúpeľ s ňou je jednoducho zážitkom. Ak milujete levanduľovú vôňu tak ako ja, určite ju musíte vyskúšať. A navyše je za bezkonkurenčnú cenu.
Moje hodnotenie: 5/5 bodov.


Balea sprchový gél Glamorous Night s vôňou sladkých bobúľ - 250 ml (1,39 €)

Nádherné balenie a ešte krajší produkt vo vnútri, ktorý naozaj žiari ako diamant, pretože obsahuje trblietavé čiastočky, ktoré vytvárajú nádherné odlesky. Okrem toho ma očarila aj skvelá vôňa lesného ovocia, ktorá na moje prekvapenie pretrváva niekoľko hodín po kúpeli či sprche. Mojej pokožke, ktorá je normálna až zmiešaná vyhovuje, dostatočne ju hydratuje a zanecháva ju jemnú, a samozrejme voňavú.
Moje hodnotenie: 5/5 bodov.

 


Ak sa vám článok páčil, chcete vždy vedieť o nových článkoch alebo ma chcete podporiť:

Čo hovoríte na Balea produkty vy, kupujete si ich alebo dávate prednosť skôr iným značkám ?:)


2 komentáre:

  1. Od Baley mám pouze sprcháče, ale zaujala mě ta micerálka.:)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jasné, Baleu mám veľmi rada. Na ich šampóny a celkovo vlasovú kozmetiku nedám dopustiť. Tiež mám rada ich gély na holenie, krém a masku na ruky 2 v 1 s makadamiovým olejom a táto levanduľová pena do kúpeľa by bola tiež určite niečo pre mňa. Kedysi som mala rada aj ich sprchové produkty, ale zdá sa mi, že vysušujú pokožku keď ich porovnávam s inými. Majú však aj dobré telové mlieka napr. Vital s bielym čajom. Balea je celkovo veľmi inovatívna značka, až nechápem tú nízku cenu, možno za ňou stojí iný gigant.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.