Recenzia: Rimmel Super 24h maskar


Kozmetika Rimmel sa nám v poslednej dobe s vydávaním nových riaseniek na trh akosi rozbehla. Lákavé obaly, menšie i väčšie kefky, dokonca uhorkové vône. Neobetovala však tak dôležitú kvalitu produktov v prospech ich kvantity?


 Táto novinka v príjemnom fialovom obale má naozaj veľmi pekne tvarovanú kefku, ktorá má vďaka svojmu tvaru riasy vytočiť až o neuveriteľných 90 stupňov. Vďaka obsahu špeciálneho polyméru v produkte zaručuje, že toto vytočenie vydrží až 24 hodín. Vytočenie rias je nádherné a trvá naozaj veľmi dlho. Riasenka vám dokonca nahradí aj klieštiky na riasy. V tomto ohľade sa im veru podarila.


 
Horšie je to už s jej ostatnými vlastnosťami. Ako pri predchádzajúcej riasenke Wake Me Up, tak i pri tejto som sa bohužiaľ stretla s rovnakým problémom. A tým je výdrž produktu. Mne na očiach bez rozmazania sa nevydrží ani 8 hodín, nie to ešte 24. Horšie je na tom i s objemom, ktorý je po niekoľkých vrstvách viditeľný, ale za cenu zlepených rias a občasných žmolkov. To je však vecou vkusu, mne osobne zlepené riasy až tak nevadia, ale viem o dievčatách, ktoré si objem takto nepredstavujú ani náhodou. 


 Ja som riasenku skúšala a testovala niekoľko týždňov, naozaj som jej chcela dať šancu ukázať sa v tom najlepšom svetle. Bohužiaľ sa jej to nepodarilo. Zlepené riasy, občasné žmolky a predovšetkým tmavé kruhy na spodnom viečku po celom dni nosenia zatieňujú i tak krásne vytočené riasy. Je to už na vás či dáte prednosť krásne vytočeným mihalniciam, hoci len na pár hodín alebo to oželiete a vsadíte na dlhšiu výdrž u iného produktu.

Ak sa vám článok páčil, chcete vždy vedieť o nových článkoch alebo ma chcete podporiť:

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.