20. 9. 2023

Top 3 najlepšie čistiace prostriedky do domácnosti

 Písať na kozmetickom blogu o čistiacich prostriedkoch do domácnosti ? To môže jedine žena po 30ke alebo mama, v mojom prípade s dvoma malými deťmi. Ale ako by nám Majk Spirit zaspieval "čo vlastne mám, keď nemám svoj laajfstaajl" :)

 

Čistiace protriedky Method
 

Nie som žiadna eco-bio-raw-racio-vegan-non-toxic-natural super žena, ale v momente, keď som pochopila, že naše deti trávia 70% svojho času doma váľaním sa po podlahe, jedením z nej, že oblizujú okná, dvere, stoly, kľučky :O..musela som všetky naše "klasické", veľmi agresívne ( i keď účinné ) čistiace prostriedky vymeniť za niečo baby-friendly.

 

Začala som veľmi zhurta. Objednala som si všetky možné eco prostriedky ako sódu, ocot, kyselinu citrónovú, peroxid, rôzne olejčeky a  začala som si doma miešať prípravky na všetko, čo vám len napadne..ono super to je, ale pre mňa osobne tento systém nie je dlhodobo udržateľný.. Všetko sa to rýchlo míňa, nie je to až tak účinné ako by som chcela, zaberá to miesto, čas ..


A tak som hľadala ďalej. Vyskúšala som množstvo prípravkov, ale žiaden nefungoval podľa mojich predstáv. Keď som už hádzala flintu do žita, zbadala som na dm eshope značku Method. Najprv som si objednala len univerzálny čistič.. a ním to všetko začalo.