Hydratácia, ktorej nikdy nie je dosť (a ešte k tomu prírodná)

Recenzia: Yves Rocher Hydra Végétal - hydratačná rada

Túto dvojicu som si kúpila len tak, znenazdajky. Naša malá predajnička Yves Rocher v Košickej Optime mala totiž zľavy. A určite poznáte ten pocit, keď vojdete do predajne s kozmetikou a starostlivosťou o pleť. A ešte takouto prírodnou. No nekúp to!

Hydra Végétal od Yves Rocher
Ako som písala už v článku o arganovom oleji, tak moja pleť je v zime zmiešaná, čiže cez deň skôr mastná a večer skôr suchá. Aj preto som sa rozhodla spomedzi množstva rôznych a pre mňa i dosť neznámych produktov vyskúšať práve túto hydratačnú radu.  
Článok o arganovom oleji: 100% arganový olej

Osviežujúci čistiaci gél - 125 ml (6,50€) & Osviežujúci rozjasňujúci píling - 75 ml (6,50)

Obidva produkty som vyskúšala hneď večer v deň nákupu a bola som milo prekvapená. Pleť bola na dotyk jemná, pužná, hydratovaná. A to už po prvom použití. Píling obsahuje malé, ale drsnejšie zrnká, ktoré pleť perfektne zbavia šupiniek a odumretých kožných buniek. Nepovedala by som, že je jemný, ale nie je ani úplne najdrsnejší. Skôr by som povedala, že je niečo také medzi. Určite sa hodí skôr na zmiešanú a mastiacu sa pleť. Citlivú pleť, prípadne pleť so zapáleným akné by mohol dráždiť, tam by som ho skôr neodporúčala.

Hydra Végétal od Yves Rocher - ukážka pílingu

Ak však potrebujete len hydratáciu, na rad prichádza produkt číslo dva, ktorým je hydratačný čistiaci gél. Ten pílingové čiastočky neobsahuje. Je veľmi jemný a pleť je po ňom pekne rozžiarená. Na celkové vyčistenie pleti od makeupu, ale nestačí. Preto ho odporúčam použiť ako dodatočnú starostlivosť po odlíčení.  Prípadne ak ho použijete na odlíčenie, pleť si ešte určite dočistite micelárnou vodou alebo pleťovým mliekom. Obidva produkty sú vlastne rovnaké, s jediným rozdielom a to, že píling obsahuje zrniečka a čistiaci gél nie.

Hydra Végétal od Yves Rocher - vľavo(z vášho pohľadu) je píling a vpravo je čistiaci gél

V konečnom dôsledku obe produkty hodnotím kladne, no nakoľko sú skoro rovnaké, tak by som si kúpila len jeden z nich, a to píling. Ten je naozaj príjemný, dokonca konkuruje aj mojej srdcovke, olivovému pílingu od Ziaja. Obidva produkty by odo mňa získali 5b/5b.

Článok na olivový píling: Olivový píling od kozmetiky Ziaja

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ak ste si čítanie článku užili, budem vďačná za váš komentár alebo spätnú väzbu na sociálnych sieťach :) 

4 komentáre:

  1. Zaujímavé produkty, už som o tejto rade počula a mala by som vyskúšať :) . Inak kozmetiku Yves Rocher mám veľmi rada hlavne pre ich širokú a dobrú ponuku :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Peeling z tejto rady som už skúšala a mňa žiaľ nepresvedčil. Od Yves Rocher mám inak veľmi rada najmä telovú kozmetiku :)
    Dovoľujem si ťa pozvať ku mne na blog, môžeš sa zapojiť aj do aktuálne prebiehajúcej súťaže, budem rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od YR som zatiaľ vyskúšala len lak na nechty, telový krém a sprcháč a so všetkým som bola spokojná. majú skvelé veci :) S hydratáciou mám počas zimy veľký problém, takže sa pôjdem pozrieť, či ešte sú v akcii.
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. zaujímavý článok ! niečo asi vyskušam ! :))

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.