Privítajme jar trochu skôr s osviežujúcou emulziou na ruky :)

Recenzia: Balea - emulzia na ruky s vôňou Melon Berry (melón a ríbezle) 100ml - cca 1,40€

Krémov na ruky nikdy nie je dosť. Ja sama ich mám na stole v práci tri a to vrátane tejto melónovej novinky.

Hneď na začiatok vás však musím upozorniť, že ide o emulziu (príp. mlieko) a nie o bežný výživný alebo hydratačný krém na ruky. Od toho sa odvíja jej konzistencia a aj účinky. Tá je veľmi jemná a pri nanášaní až vodová. Pokožku vôbec nezaťažuje, práve naopak okamžite ju osvieži. Po nanesení zanecháva trochu lepkavý film, ktorý však po minútke, dvoch zmizne a ostane vám už len jemná a príjemná pokožka. Čo však tak skoro nezmizne je úžasná osviežujúca vôňa. Táto moja je viac melónová než ríbezľová, tie tam naozaj vôbec necítim, ale je super. A práve vôňa je to, čo ma na tejto emulzii baví asi najviac. Nezaostáva však ani dizajn. Balenie je veľmi praktické, malé rovno do kabelky a emulzia sa z neho vytláča veľmi ľahúčko. Oceniť musím aj marhuľkovú či skôr v tomto prípade melónovú farbu obalu s papagájom a bobuľami.


Táto emulzia je príjemná a voňavá. Jediné, čo mi tu tak trochu nesedí je, prečo ju výrobcovia uvádzajú na trh práve v tejto treskúcej zime, ktorú máme vonku. Dizajn je skôr jarný či letný, vône tiež a tá hydratácia tiež nie je veľmi "zimná". No možno práve preto, aby sme si jar privolali skôr :)
Ak trpíte veľmi suchou pokožkou, tak vám táto emulzia stačiť určite nebude. Ak si však chcete zlepšiť deň a pochmúrnu náladu ovocnou vôňou, tak ho môžem len odporučiť. Koniec koncov tento produkt hodnotím ako príjemné, osviežujúce, letné mliečko na ruky a ešte za veľmi dobrú cenu.

2 komentáre:

  1. Vypadá moc zajímavě a určitě bude krásně vonět. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá to veľmi dobre a aj ten dizajn je skvelý. Ja však neznesiem mať niečo na rukách, či už sú to krémy alebo mlieka.

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.