Recenzie: Top 5 produktov roku 2016



Kozmetický rok 2016 sa u mňa niesol najmä v znamení produktov pre moju svadbu, keďže som sa líčila sama. Paletiek očných tieňov a jedinečných produktov na čistenie pleti. Ktoré z nich sa ocitli v mojom rebríčku TOP 5 sa dozviete už o chvíľu.

1. Kozmetický objav roka
Prístroj na ultrazvukové čistenie pleti sa u nás objavil až koncom roka, ale stal sa neodmysliteľnou súčasťou mojej kozmetickej výbavy. Je malý, šikovný a najmä účinný. Pleť čistí bezbolestne a výsledky zbadáte hneď. Póry sú čistejšie, tvorí sa menej zápalov a vyrážok.
Wonder sonic - ultrazvukový prístroj na čistenie pleti od Topshop

 2. Pre dokonalú pleť
Nájsť dobrý makeup, ktorý vám na pleti vydrží celý deň je naozaj výzva. No moja svadba sa blížila a keďže som sa líčila sama, musela som si nájsť ten najlepší, naj-dlhotrvácnejší, naj-prirodzenejší, naj-dostupnejší. A tým sa stal práve tento Infallible 24H od L´oreal. Má perfektné krytie, skvelú výdrž, na pleti vyzerá dokonale. Moja pleť sa časom leskne pod každým makeupom, takže bez zapúdrovania by to naozaj nešlo, ale ináč sa držal až do rána.

Catrice Camouflage - tekutý korektor a L´oreal - Infallible 24H makeup
3. Dostupná kvalita
Na kruhy pod očami, na drobné nedokonalosti, vyrážky, na zvýraznenie precíznosti obočia, ako podkladový očný tieň. Áno, takýto multifunkčný je tento tekutý korektor Camouflage od Catrice. Dokonca je produktom, pri ktorom môžem povedať moju obľúbenú frázičku „za málo peňazí, veľa muziky“. Možno aj existujú lepšie, drahšie, ale ja naň jednoducho nedám dopustiť. Nepomýľte si ho však s tuhým korektorom od Catrice, ktorý mne osobne zachádzal do vrások a celkovo, práca s ním nebola tak jednoduchá ako s týmto.

4. Pigmentácia na prvom mieste
Očných tieňov a paletiek máme na našom trhu (chvalabohu) požehnane, až je občas ťažké si spomedzi nich vybrať. Mňa si minulý rok získali tieto dve, medzi ktorými sa naozaj neviem rozhodnúť, ktorá z nich je lepšia. Obidve paletky majú prekrásne farby, skvelú pigmentáciu, ale trošku prášia. Líšia sa jedine cenou. Takže ak chcete kvalitnú, ale lacnejšiu paletku, tak si určite kúpte túto od Gabriella Salvete. Pre pekný značkový kúsok do kozmetickej kolekcie teplých, letných farieb odporúčam paletku od Zoevy.
Paletka Gabriella - Salvete 01
Paletka Zoeva - Golden Rose
5.Kozmetický boom
Depilačné cukrové pasty tento rok oslávili svoj boom a ja som im neodolala tiež. Predstava jemnej a hladkej pokožky minimálne na 2 týždne bola pre mňa veľmi lákavá. A čo výsledok? Ten je naozaj skvelý. Pokožka je krásna, jemná, chĺpky pravidelným používaním slabnú, niekde dokonca prestávajú rásť. Jediným mínusom je pre mňa samotný proces depilácie. Zdĺhavá trochu bolestivá (niekedy aj trochu viac) depilácia, ktorá si vyžaduje poriadny tréning a zručnosť. Ale ja to určite nevzdám a budem pokračovať, kým sa s touto pastou nenaučím pracovať ako profesionál! A potom vám o tom samozrejme napíšem recenziu.

Puritz Vision - Bio Epil Depilačná cukrová pasta




Ak ste si čítaie článku užili, budem vďačná za váš komentár alebo spätnú väzbu na sociálnych sieťach :)

19 komentárov:

  1. Od Gabrielly Salvete mám tu druhou variantu paletky a maximální spokojenost. Teď jsem si na Vánoce pořídila novou od Nyxu a The Balm. Paletek není nikdy dost a když zrovna žádnou nepořizuji, ráda si je alespoň prohlížím v obchodě :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tak paletiek nikdy nie je dosť :) Ja od Nyx a The Balm nemám ešte nič, zatiaľ len obzerám, ale už mám pekný dlhý zoznam, na to ktorú vyskúšam :)

      Odstrániť
  2. Paletku Zoeva bych taky ráda zkusila, snad časem :) Ještě jsem se koukala po make-upu od L´oreal, vypadá fakt dost dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Paletka L´oreal je tiež veľmi pekná a aj kvalitná, pigmentáciou je Zoeva, ale o trochu lepšia, aspoň podľa mňa. Tak či tak aj v drogérke je si z čoho vyberať :)

      Odstrániť
  3. Paletky vypadají obě krásně a tekutý korektor Catrice musím konečně taky vyzkoušet, tuhý miluju, ale je pravda, že pod oči ideální zrovna není, no na nedokonalosti je výborný :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ho vyskúšaj, naozaj je super :) Potom napíš ako sa ti páči ;)

      Odstrániť
  4. Catrice Camouflage používám také :-) a ta paletka od Zoevy je krásná.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tekutý korektor Catrice Camouflage je aj môj favorit, takiež naň nedám dopustiť c:
    vlastne nepoznám nikoho, kto by ho nechválil c:
    ☾ fluidEscence

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Cukrová pasta? To neznám, díky za tip. Catrice korektor používám také a paletky od Zoevy jsou krásné!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, určite urobím na ňu článok, veľa žien to nepozná, tak hádam sa s ňou naučím poriadne pracovať :)

      Odstrániť
  7. Ten čistič pleti mě zaujal, ten by se mi moc líbil doma v koupelně. A ty paletky mají krásné odstíny, nevěděla bych který zkusit dříve :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) je super takže len odporúčam a s paletkami to mám tak isto, neviem sa rozhodnúť, obe sú super :)

      Odstrániť
  8. Tento makeup tiež kedysi patril medzi moje top. Postupom času ho už tak nevnimam a objavila soma j lepšie makeupy. Napr. Catrice HD. A k tomu aj Catrice korektor, ktorý tu máš, je skvelý.

    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som Catrice HD skúšala v DMku, ale nejak sa mi nepozdával, ale už mi ho odporúčalo veľa dievčat, tak ho už budem musieť naozaj skúsiť :)

      Odstrániť
  9. Ja mám oba korektory od Catrice a každý si u mňa našiel využitie. Tuhý sa logicky na očné okolie nehodí, ale na zakrytie akné je skvelý. Ten tekutý používam hlavne na oblasť očí. Čo sa týka paletiek, mám presne túto od Gabrielle Salvette a som veľmi spokojná. Má veľmi pekné farby, ktoré spolu ladia a pristanú každej žene, využívam skoro všetky farby čo sa pri paletkách málo stáva a vcelku aj vydržia, sú sýte no a že trochu prášia viem prežiť.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.