Recenzia: Paletka očných tieňov Zoeva – Golden Rose

Štetce Zoeva patria medzi srdcovky a už niekoľko rokov si ich neviem vynachváliť. S paletkami však skúsenosti nemám, zatiaľ . Táto zlatistá, ktorá bola jedným z mojich narodeninových darčekov, je aj moja prvá. Tak sa poďme pozrieť či sa kvalitou vyrovná mojím obľúbeným štetcom.



Receniu na štetce na tvár nájdete tu: Zoeva - sada štetcov na tvár
Recenziu na štetce na oči nájdete tu: Zoeva - sada štetcov na oči

Zoeva – paletka očných tieňov Golden Rose ( 21,99€ )
Nájdete tu: www.makeupandmore.sk

Táto paletka obsahuje 10 do zlatista  ladených očných tieňov. Sedem z nich má perleťový lesk a tri z nich sú matné. Tiene sú nádherne pigmentované, maslovité a jemné. Pri nanášaní štetcom však trochu prášia. Napriek tomu, že v paletke vyzerajú všetky dosť odlišne, na oku je to už trochu iné. Niektoré z nich majú veľmi podobné odtiene, a tak pri použití viacerých tieňov naraz ich farba trochu zaniká a stráca sa. Čo mi je však na 100% jasné, že sa dá použiť na veľmi veľa rôznych líčení. Taktiež sa mnohé z tieňov dajú použiť aj ako rozjasňovač.

Pre väčšie zobrazenie kliknite na obázok
Balenie paletky je naozaj nádherné. Nachádza sa v papierovej krabičke, uzatvára sa neviditeľným magnetom. Vhodná je najmä pre teplé, olivové tóny pleti, pretože tým zlatisté odtiene veľmi pristanú a ich farba pokožky si takéto farby priam pýta. Farby samotných tieňov sú však vhodné pre všetky farby očí. Hnedé a zelené sú asi samozrejmosťou, ale viem si ju dokonale predstaviť aj k modrým očiam.


Paletka je krásna, kvalitná, no chýba mi v nej aspoň jeden svetlý perleťový alebo takzvaný "šampáň" odtieň na rozjasnenie vnútorného kútika oka. Taktiež jej cena nie je najnižšia, ale zase v pomere ku kvalite produktu je primeraná. Ja osobne by som však obsah paletky zmenšila na polovicu, pridala praktické zrkadielko, svetlý trblietavý tieň a dokonalá paletka na letné cestovanie by bola na svete :)



Pozitíva:
  • Nádherné odtiene,
  • skvelá pigmentácia,
  • maslová konzistencia,
  • názvy jednotlivých tieňov,
  • veľmi dobrá výdrž aj bez podkladovej bázy,
  • super paletka pre teplý tón pleti a na leto

Negatíva:
  • Tiene pri nanášaní štetcom trochu prášia,
  • skoro všetky tiene sú lesklé ( matné sú len 3),
  • farby tieňov sú si veľmi podobné,
  • chýba mi v nej svetlý perleťový alebo champaign odtieň
  • nemá zrkadielko,
  • vyššia cena.

Podkladová báza pod perleťové očné tiene Zoeva Eyeshadow Fix Pearl – ( 9,50€ )
Nájdete tu: www.makeupandmore.sk


S touto paletkou som k narodeninám dosala aj túto malú, milú podkladovú bázu pod perleťové očné tiene. No dobre, tak úplne malá nie je, lebo obsahuje 7,5 ml, ale milá je určite. Taký je aj produkt, ktorý ukrýva vo vnútri. Na mňa pôsobí ako zlatistý rozjasňovač. Napriek tomu je to podkladová báza, ktorá na očiach drží dobre. Má perleťový lesk, takže pigment perleťových očných tieňov pekne vyzdvihne. Výdrž tieňov z tejto paletky v spolupráci s ňou je naozaj dobrá, ale musím ju otestovať ešte aj s inými značkami. Nie je produktom, ktorý človek silou-mocou musí mať, nie je ani najlacnejšia, ale keď takéto niečo doma máte, líčite seba či zákazníčky, tak sa u vás v kozmetickej výbave určite nestratí.

Ak sa vám článok páčil, chcete vždy vedieť o nových článkoch alebo ma chcete podporiť:

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.