Recenzia/Líčenie: Gabriella Salvete

Dokonalosť v jednej paletke, vlastne v dvoch ! :) 
Nie, nechcem predbiehať, ale tieto paletky boli naozaj láskou na prvý pohľad.




Desať nádherných tieňov. Matné, trblietavé, svetlé, tmavé..jednoducho nádherné. A ak k nim pridáte ešte paletku na kontúrovanie, máte po ruke všetko, čo potrebujete na vytvorenie krásneho líčenia.

Gabriella Salvete - 01 Rose  - paletka 10 očných tieňov - 12g (cca 8 €)
S touto paletkou vytvoríte líčenie, ktoré bude vhodné na každodenné nosenie, ale aj extravagantné večerné líčenie.Tiene sú skvele pigmentované, majú jemne maslovitú konzistenciu, no sú aj trochu prašivé, na to si treba dať pozor.  Balenie je praktické, s pekným jednoduchým dizajnom. Trochu mi tu chýba väčšie zrkadielko, ale aj s týmto uzučkým sa nalíčiť nalíčite. Súčasťou balenia je aj aplikátor, ktorý je podľa mňa v dnešnej dobe už prežitkom a hoci len malý štetec by som určite uvítala viac. Taktiež by som uvítala pomenovanie jednotlivých očných tieňov, nech sa v nich človek vie trochu lepšie zorientovať, ale prežijem to :)

Gabriella Salvete - 01 Rose

úžasná pigmentácia
extravagantnejšie "cut crease" večerné líčenie

extravagantnejšie "ccut crease" večerné líčenie
Gabriella Salvete - kontúrovacia paletka - 15g (cca 6 €)
Kompaktná paletka, ktorá obsahuje bronzer, rozjasňovač a jemnú lícenku. Klasika skvelá na cesty, s ktorou nikdy nič nepokazíte. Konzistenciou sú tiene podobné paletke očných tieňov. Super pigmentácia, konzistencia, mierna prášivosť. Rozjasňovač je mojím najväčším obľúbencom, vytvára nádherné odlesky a pleť po jeho nanesení doslova žiari. Jedine lícenka je na mňa trochu svetlejšia, ale dá sa pekne navrstviť, takže na leto bude super. Dizajn je tiež v poriadku, praktické, jednoduché balenie, ktoré však až kričí o to krásne veľké zrkadlo, ktoré by si táto paletka zaslúžila.

Gabriella Salvete - Contouring palette

bežné denné líčenie a predsa krásne ružové a trblietavé :)

Pre mňa osobne sú momentálne tieto dva produkty mojím "svätým grálom". S paletkami sa pracuje nádherne, trblietavé tiene krásne žiaria, matné sú zas perfektné na vytvorenie dymového líčenia. Jedným slovo "pecka"! Ak potrebujete paletku na oči a tvár, za skvelú cenu so skvelými vlastnosťami, túto dvojicu vám môžem len odporučiť. Moje hodnotenie je 5/5 bodov.

Paletka očných tieňov - z vášho pohľadu z ľava
paletka očných tieňov pokračovanie z ľava
kontúrovacia paletka



Ak sa vám článok páčil, budem vďačná za vašu podporu:

1 komentár:

  1. Mám túto paletku od Gabrielle Salvete a je to po rokoch asi tá najlepšia na svete. Má veľmi dobre nakombinované farby, ktoré nie sú príliš trblietavé a sú fakt sýte. Ok nevydržia celý deň, ale na to už používam bázu a výsledok je dlhotrvajúci. Táto paletka je jedným slovom úžasná.
    Biankav

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.