Tag: Sila makeupu

Kedysi sme používali Aknecolor, ktorý sme si na tvár patlali a patlali, vtedy by bolo možno lepšie "makeup" naozaj nepoužívať, ale odvtedy sa veľa vecí zmenilo a makeup je nie len prostriedkom na zamaskovanie nedokonalostí, ale aj mojím koníčkom, spôsobom seba vyjadrenia, zábavou, radosťou :)

Tento tag som videla už dávno, no až dnes prišla tá chvíľa, keď som sa rozhodla odhaliť vám,  akú veľkú silu pre mňa osobne makeup má. Vytvorila som výrazné, dymové líčenie, ktoré v kontraste s nenalíčenou pleťou naozaj vynikne.

Tak čo vy na to ? S makeupom alebo bez ? :)






Podľa mňa je rozdiel obrovský a makeup je jednoznačne príjemným zvýraznením tváre, najmä očí. Väčšinou nosím okuliare,  a tak chcem oči naozaj zvýrazniť a to by bez makeupu nešlo. A  potom ešte obočie, pery .. :)
  

10 komentárov:

  1. Dančo jsi krásná i bez make-upu, ale jak ses nalíčila tak to vypadá úžasně. Máš krásné oči ♥ Na mém blogu je soutěž o bělící pásky na zuby, takže pokud ses nezapojila ještě, budu moc ráda za tvojí účast.:))) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásna si tak,či onak :) Make-up len podčiarkuje našu naoZajstnú "peknotu" :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak makeup robí divy :)) ja sa rada líčim ale sú dni keď sa mi nechce a tak si ho nedám :)) ale super zvýrazní tvár a oči a hlavne maskuje nedokonalosti :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Strašně ti to sluší, Danielko. :)) A vlasy jsou taky super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jsi nádherná i nenamalovaná, ale rozdíl je to veliký, wow;)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.