Recenzia: Zmenšenie pórov? Áno, prosím!:)



Ahojtee: )
Ak ma sledujete aj na instagrame, tak už určite viete, že som nedávno začala spoluprácu s internetovým obchodom, ktorý sa zameriava na predaj lekárskej kozmetiky
 www.medaprex.sk

  Po mojich niekoľkoročných "skúsenostiach" s akné (článok TU  aj TU) si len tak hocičo si na pleť nedám. Preto výrobky, ktoré mi spoločnosti ponúkajú v rámci spolupráce, si starostlivo vyberám a neprepadnem len tak hocičomu. Presne tak to bolo aj v prípade tohto produktu :

Pore Cleanse Gel by Medik8 
( po kliknutí na názov sa objaví stránka produktu)

(150 ml) 
18€

Ako ste si už určite všimli, cena tohto gélu, je vyššia ako cena bežných gélov v drogérií. Ale ako je na tom jeho účinok..Oplatí sa investovať alebo nie?


Po prvom nanesení na pleť ma nesmierne prekvapila vôňa produktu. Je veľmi silne citrusová, až by som povedala, že „štípe v nose“. Ale v skutočnosti neštípe, len tak pôsobí. To majú na svedomí určite kyseliny, ktoré sa v produkte nachádzajú. Konzistencia tohto gélu je „prekvapivo“ gélová :), no čo sa mi na nej páči najviac je, že už pri malom množstve produktu na tvári v spojení s vodou, vytvorí príjemnú hustú penu. Ešte kým som pri používaní, spomeniem aj čistiacu kefku Olay, bez ktorej si čistenie pleti už ani neviem predstaviť



Zo všetkých strán nás obklopujú informácie, že rozšírené póry sú genetickou záležitosťou, že sa ich nedá zbaviť, treba si na nich zvyknúť..ale myslíte si aj vy, že je to naozaj tak? Ja som si to kedysi myslela.

Pore Cleanse Gel používam už skoro dva mesiace, každý večer (odporúča sa aj ráno, ale tak ráno času nikdy nie je na zvyš..:) a o jeho účinkoch som presvedčená natoľko, že keď sa mi minie, tak si ho kúpim znova. Tento produkt si ma získal už po prvom použití, i keď viditeľné výsledky som zbadala približne po 3 týždňoch. Niečo, čo tak silne „chemicko-lekársky“ vonia predsa musí byť účinné. A, výnimočne, aj je. Póry sa naozaj zmenšili, najmä v okolí nosa a na lícach. Je to až neuveriteľné, ale výsledok je naozaj vidieť.


Mám pocit, že sa mi pleť zlepšila celkovo. Vyzerá tak zdravšie, pružnejšie, bez vyrážok. Všetko to pociťujem najmä pri nanášaní makeupu. Pleť je neskutočne jemná a makeup sa nádherne roztiera aj bez použitia môjho obľúbeného Pore Refiner-u. Priznám sa, že je naozaj veľmi ťažké opísať účinky tohto gélu na mojej pleti, bez toho, aby som ho prechválila. Radšej sa naozaj pozrite na neretušované fotografie a reálne výsledky.


Výsledky: vľavo pred - vpravo po 2 mesiacoch


Výsledky po 2 mesiacoch

Výhody:
  • výborná penivá konzistencia,
  • veľké balenie – 150 ml,
  • na celú tvár stačí naniesť len „oriešok“ gélu,
  • celkovo zlepšená štruktúra pleti,
  • zmenšené póry

Nevýhody:
  • silná vôňa, ktorá by mohla niekomu vadiť,
  • neskutočne štípe v očiach (na to si dajte veľký POZOR)

Cena:
Vo všeobecnosti by som zaradila cenu 16€ za produkt, určite medzi jeho nevýhody, ale v prípade tohto gélu tak neurobím. Naopak, pri jeho účinkoch a výsledkoch na mojej pleti, by som cenu zaradila práve k výhodám. Za tie peniaze to naozaj stojí.
Počet bodov: 10/10

A ešte na záver som sa chcela prvýkrát trochu pohrať s kamerou a ukázať vám ako si každý večer čistím pleť. Je to len pár sekúnd a kvalita je neviem zatiaľ prečo strašná, aale ktovie možno ma to začne baviť a v budúcnosti videí pribudne viac :)))








Čo píše výrobca:
Účinky:
Hloubkově čistí póry – nečistoty, maz i make-up. Poskytuje denní doporučenou AHA a BHA exfoliaci.
Důkladně zbavuje pokožku nadměrného oleje, špíny a bakterií. Čistí mastnou a ucpanou pokožku.
Napomáhá dosáhnout optimální hydratace a pH pokožky.

Výhody:
Obsahuje účinné, ale velmi šetrné složky. Je ideální pro mastnou a smíšenou pokožku. Neobsahuje parabeny, sulfáty, mýdla a jiné dráždivé látky. Je určený i pro citlivou pokožku. Hloubkově čistí pleť, aniž by ji vysušoval.

Složení (hlavní účinné látky):
KyselinaL-mandlová - jemná AHA kyselina, známá pro svou schopnost exfoliace a hloubkového čištění pokožky.
Kyselina salicylová - BHA kyselina, která také přispívá k exfoliaci a má protizánětlivý účinek.
Kyselina L-mléčná - AHA kyselina, která pokožku hydratuje, přispívá také k exfoliaci.

9 komentárov:

  1. A kde sa to da kupit? Som za vsetko, co by mohlo pomoct.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) po kliknutí na názov produktu sa dostaneš priamo na stránku, kde sa dá kúpiť :)

      Odstrániť
  2. super, že vidieť aj výsledky a pozitívne. Ja som o tejto kozmetike ešte nepočula, ale určite sa po tvojej recenzií budem o ňu zaujímať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola tiež veľmi prekvapená, až takto viditeľné výsledky som tiež vôbec nečakala :)

      Odstrániť
  3. Tento gél som si kúpila na základe recenzie od inej blogerka a nedám na neho dopustiť. Kúpila som na www.medaprex.sk.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže majú aj slovenskú stránku ?:) to je perfektné, ja naň tiež nedám dopustiť

      Odstrániť
  4. Tak to je skvělé, že tak pomáhá, díky za tip na dárek :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  5. s tými účinnými látkami mám tiež dobre skúsenosti, takže sa nečudujem, že pomáha:) super:) možno nad ním porozmýšľam:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak máš problémy s pleťou, hlavne rozšírenými pórmi, tak sa určite oplatí dať mu šancu :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.