Recenzia: Závislosť ala Dermacol :)

Sprchové gély od Dermacolu.. láska ? Nie,  skôr závislosť.


Odolávala som im veľmi dlho, no ani neviem ako a už ich mám v kúpeľni na poličke skoro celú zbierku.. aach :)
K týmto sprchovým gélom si už každá z nás minimálne privoňala a väčšina ich už má určite tiež doma. No tí, ktorí ich ešte nevlastnia sa určite pýtajú "čo je na nich také zaujímavé, veď sprchový gél ako sprchový gél."

Trochu súhlasím a trochu aj nie. Sprchových gélov máme v drogériách stovky a mnohé z nich voňajú nádherne. Napríklad svieže ovocné od Baley, patria medzi moje obľúbené alebo naopak klasická "čistá" vôňa Dove-u alebo Nivey je balzamom pre dušu.



Dermacol - Aroma Rituals
(250 ml - cca 1,80€)

Sprchové gély od Dermacolu, sú však pre mňa osobne zaujímavé najmä tým, že sú krásne hydratačné a ich dokonalá svieža vôňa mi na pokožke po večernom sprchovaní vydrží naozaj až do rána. A to je pre mňa to, čo na nich zbožňujem najviac. Okrem iného majú aj veľmi pekný dizajn, no i trochu pre mňa nepraktické balenie. Vôní je v ponuke hneď niekoľko, takže tú svoju naj si nájde určite každý. Mojou najobľúbenejšou je Jahoda-Rebarbora, ktorej som sa nevedela nabažiť dva týždne. Príjemne sladká, až má človek chuť ten sprcháč ochutnať. Dokonale ovocnou je jednoznačne Čerešňa, ktorá je skoro na nerozoznanie od čerešňového koláča. Väčšinou medzi moje najobľúbenejšie chute a vône patrí kokos, paradoxne v prípade týchto sprcháčov sa mi páči najmenej, ten ananás mi v tom akosi nesedí.


Tieto sprchové gély sú príjemné, voňavé a naozaj sa oplatí ich vyskúšať, len potom treba dávať pozor na to, aby ste sa na nich nestali závislé, ako ja na jahodovej rebarbore :) mňam!
Ktorý sprchový gél, je pre vás tým, bez ktorého si sprchu ani neviete predstaviť ?

14 komentárov:

  1. Jahoda a rebarbora a pak mango! Ty jsou moje nej :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tieto sprchové gély sú úplne mega. Škoda, že som vyskúšala zatiaľ iba ten čerešňový. Veľmi ma láka ten kokosový a citrónový určite krásne voňajú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já značku Dermacol zbožňuju, ale nikdy jsem nevyzkoušela nic jiného kromě jejich dekorativky. Každopádně na jejich sprcháče se chystám už velmi dlouho, zajímá mě hlavně pistáciový, kokosový a čokoládový s pomerančem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pistáciový som voňala bol skvelý, tie ostatné dva ma až tak nezaujali :)

      Odstrániť
  4. Momentálně používám sprchový gel od Yves Rocher s vůní zeleného čaje a stal se mým nejoblíbenějším. V zásobě mám i od Dermacolu jahodu a rebarboru a když o těchto gelech tak hezky píšeš, musím ho vyzkoušet. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzeraju pekne pokope toľko ovocia hehe:)) inak mne tiež veľmi pekne vonia obyčajná nivea alebo dove ale niekedy treba aj zmenu teraz som ja momentálne na palmolive sprchový gel s medom a mliekom užasne:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Palmolive sú tiež skvelé, keď už sme pri mede a mlieku tak ja mám momentálne v sprche aj verziu od FA, tiež odporúčam :)

      Odstrániť
  6. Tyto sprchové gely jsou moje nej, nej, nej oblíbené. Momentálně nejoblíbenější je pro mě citronový, mandarinka, irská káva .... A ty další.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já měla od Dermacolu třešňovou verzi, karibský sen a hrozny s limetkou a všechny mi moc voněly, jsou to pěkně hustý sprcháče. Jediné, co mi na nich nevyhovuje je balení, protože těma mokrýma rukama se mi vždy těžko sprcháč vymačkává

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Belgická čokoláda s pomarančom MŇAM! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. děkuji dlouho jsem přemýšlela zda koupit ted vím že ano !

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.