Recenzia: Vlasy láskajme si :)

Tak ako je obočie rámom očí a pery rámom zubov, tak sú i vlasy rámom tváre. Dotvárajú celkový vzhľad tváre a je dôležité ich mať krásne a upravené. 

 Moje vlasy sú husté a veľmi ťažké - bez objemu, preto potrebujem, aby boli ľahké, vyživené a svieže. Všetky tieto tri moje požiadavky spĺňajú nasledujúce produkty.

Vlasy si umývam každé dva dni, niekedy aj každý deň a bohužiaľ, tak často ich aj fénujem, pretože bez fénu = bez objemu.

A keďže vidím a  cítim, že ich veľmi zaťažujem snažím sa používať vlasové produkty, ktoré by im mali pomôcť, ochrániť ich a zabezpečiť im veľa veľa objemu.

Šampón
Medzi môj najobľúbenejší šampón patril veľmi dlhú dobu Advance Techniques Volume od Avonu, ktorý má krásnu vôňu a i napriek jeho hustejšej konzistencii naozaj zabezpečuje po umytí požadovaný objem. V poslednej dobe som ho vymenila za novinku na trhu od Garnier Fructis GoodByeDamage, ktorý sľubuje "odvrátiť až 1 rok poškodenia vlasov za 1 týždeň" - veľmi vtipná formulka, ktorá si nemyslím, že je najlepším marketingovým ťahom, lebo kto už by tomu uveril?!:) 

Ale tento šampón je naozaj skvelý. Krásne vonia a už po jeho prvom použití som cítila, že sú moje vlasy pevnejšie a lesklejšie. ( Placebo efekt ? alebo je to takto aj u Vás ? :)) Mojím druhým miláčikom je šampón taktiež od značky Garnier Citrus Mint Fresh, ktorý dokonale osviežuje svojou vôňou, ktorá pretrváva aj dlho po umytí.

Kondicionér
Kondicionéry veľmi nepoužívam, pretože mám po nich "spľasnuté" vlásky a aj napriek tomu ich neviem rozčesať. Keď už sa, ale rozhodnem tak určite pre kondicionéry od Schaumy, s ktorými mám veľmi dobré skúsenosti, najmä posilňujúci balzam s fyto-kofeínom alebo skvelý penový kondiconér Volume Sensation od Nivey, ktorý sa veľmi dobre nanáša a naozaj zabezpečuje vlasom objem.

Po umytí
Moja starostlivosť po umytí pozostáva z produktov, ktoré vlasy chránia pred teplom ako Heat Style Mousse od Schwarzkopf, pena - tužidlo, ktoré taktiež zabezpečuje veľmi kvalitný objem. A v neposlednom rade moja láska najväčšia wellaflex 2-days volume. Je to sprej, ktorý nastriekate do vlhkých vlasov a zabezpečí Vám výrazný  objem vlasov a spevnenie (najmä po fénovaní), na tie dva dni minimálne. Bol mojím májovým obľúbencom - TU.


Tak toľko k mojej vlasovej starostlivosti, dúfam, že sa Vám tento článok páčil, že Vás obohatil o nejaké nové poznatky, produkty. Ak sa Vám páčil určite dajte " ♥páči sa mi to" dole pod článkom. Teším sa na všetky Vaše komentáre, skúsenosti, rady, tipy a samozrejme som vďačná za každého nového i "starého" odberateľa :)

Krásny dník praje Dawnie


A samozrejme nezabudnite, že ma nájdete všade tu:




Bližšie informácie k jednotlivým produktom nájdete na nasledujúcich stránkach:

Advance Techniques Volume

Garnier Fructis Goodbye Damage

Garnier Citrus Mint Fresh

Schauma Fyto Kofeín

Volume Sensation

Heat Styles Mousse

Wellaflex 2-days Volume



4 komentáre:

  1. Ja akurat použivam šampon od nivei pre suche vlasy som sa rozhodla že to obmením lebo som si kupovala na mastné a robili sa mi lupiny takže testujem zatial:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Js som od Nivey dlho používala taký priesvitný šampón pre objem vlasov, ale teraz určite odporúčam voňavý Garnier :) potom napíš, keď si nejaký vyberieš:)

      Odstrániť
  2. S vyberom kozmetiky na vlasy mam obrovske problemy , neustale striedam a skusam. Moje vlasy su totiz velmi riedke , jemne , zaroven tvrde , rychlo mastne a konceky mam ako vianocne stromceky :) takmer po kazdom sampone su moje vlasy ako droty a absolutne nerozcesatelne a na druhy den uz mastne a spadnute , po kondicioneroch mam spadnute a mastne uz po par hodinach takze ich vobec nepouzivam ale medzi mojich milacikov tak isto patri balzam v spreji Gliss kur aj ked su konceky aj po dlhodobom pouziti stale ako vianocne stromceky vlasy mam rychlo rozcesatelne , kasne vonaju a su prijemne na dotyk :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je aj môj večný problém, ako vlasy rozčesať bez toho, aby boli po použití kondicionéru hneď na druhý deň mastné:/... s tým rozčesaním to je ťažké, ale aby si ich nemala hneď na druhý deň spadnuté určite vyskúšaj wellaflex 2-day volume, je to pecka:) a na končeky argánový olej-zázrak.

      Odstrániť

Používa službu Blogger.