Recenzia: Umelé nalepovacie nechty

Jedna z mojich obľúbených blogeriek VeoLittleAlien na svojom blogu už dávnejšie robila tutoriál na aplikáciu umelých nechtov a keďže som ich ešte nikdy nemala, tak som ich vyskúšala aj ja :) 




Hneď na začiatok sa priznám, že to nedopadlo najlepšie ... kúpila som si nechty ala francúzska manukúra, ktoré ponúkali okrem lepidla aj viac ako 80 drobných kamienkov na nechty, ktoré ma zlákali:P

Ebelin Real French ( 5,89€ ):
  • 24 kusov umelých nechtov
  • lepidlo
  • mini pilník
  • mini drievko na kožičku
  • a už spomínané kamienky




Aplikácia umelých nechtov v skratke:
  • nechty som odlakovala a odmastila
  • urobila bežnú manikúru - ošetrenie nechtovej kožičky, pilníkovanie
  • z balenia som si vybrala nechty, ktoré sa najviac hodili k môjmu tvaru nechtov
  • na každý necht som dala drevenou paličkou lepidlo a prilepila ich
  • po chvíli boli nechty riadne prilepené, a tak som ich začala pilníkovať ...
  • a pilníkovať ...
  • a pilníkovať ...
  • a pilníkovať ... pilníkom na umelé nechty Sally Hansen


  Aké sú vaše skúsenosti s umelými nechtami ?:) Ak máte nejaký článok alebo dobrý tutoriál na ich aplikáciu tak mi určite dajte link dolu do komentárov, rada sa budem zdokonaľovať :)



Dojmy z mojich prvých umelých nechtov:
Celý proces aplikácie bol celkom zaujímavý. Určite to chce rezervovať si minimálne hodinku, ale výsledný efekt stál určite zato. Zo začiatku som bola veľmi spokojná, nechty sa mi páčili a z diaľky vyzerali veeeeľmi prirodzene :) .. zblízka už bolo vidieť bublinky, ktoré sa mi vytvorili počas prilepovania ...Takto spokojne som s nimi prežila jeden deň a už to začalo .. najprv mi odpadol ukazovák na ľavej ruke, potom prostredník na pravej ruke, potom obe palce atď.. jediné nechty, ktoré mi neodpadli boli malíčky. Takto som si so svojimi umelými nechtami užila asi 4 dni neustáleho znovu prilepovania a odpadávania, až som sa s nimi nakoniec nadobro rozlúčila. 



Neviem či to bolo zlou aplikáciou alebo skôr slabým lepidlom, ale konkrétne tieto Ebelin si už určite nikdy nekúpim. Napriek tomu na umelé nechty nezanevieram a  už sa chystám na tie od S-he, ktoré má Veronika odskúšané :)


"Človek, ktorý vysiela pozitívne signály pretvára svet okolo seba na pozitvny a priťahuje pozitívne myšlienky." 
(Dr. Norman Vincent Peale)



10 komentárov:

  1. veľa krat som si už pokušala lepiť nechty ale tieto vyzeraju fakt ako prirodzene.. mne to lepidlo čo obsahuju nechty nikdy nedržalo použila som vždy sekundove:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sekundové lepidlo mi napadlo tiež, aaale to som radšej neriskovala :P

      Odstrániť
  2. jeeeej :) ako ma teší,že si sa inšpirovala mnou :)))
    myslím, že bude chyba určite v lepidle.ak si teda použila to malé pribalené tak to je vždy oničom. kúp si radšej samostatne lepidlo :) inak vyzerajú celkom pekne, ale ja už po x rokoch skúseností s umelými nechtami si radšej nekupujem takéto s franc.manikúrov,pretože je tam vždy vidno bublinky, lepidlo pod nimi a lepšie je kúpiť si klasické nenalakované nechty a celé si ich nalakovať. tým aj zakryješ prípadne nedostatky pri lepení :))) ale chce to len cvik :) na to že si si ich lepila 1.krát je to super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Veronika :) noo ja už nabudúce použijem tie nechty, ktoré si spomínala vo svojom článku aj to lepidlo no :) jednoducho skúsenosti sú skúsenosti :))

      Odstrániť
    2. samozrejme :) ja som rada keď možem trošku poradiť, lebo aj moje začiatky boli vtipné :D

      Odstrániť
  3. Moc pěkné:)! Já jsem ještě umělé nehty, nevyzkoušela:)! Ale ty hle vypadají opravdu krásně:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Urcite vyskusaj tie she nechty :) ked uz si lepim,tak jedine tie :) a kup si ine lepidlo :) dobre maju aj v 101 tke,take chude uzke :D vacsinou su v baleni 2 kusy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj,
    umele nechty si robim uz asi treti/stvrty rok... nechty, laky a vsetko prislusenstvo si objednavam cez net.. pouzivam jedine priesvitne tipy a lepidlo na ktore nedam dopustit je to z DMky... vzdy si ho kupim aspon zo 2-3 kusy nakolko sa velmi rychlo vypreda a neviem ho zohnat... treba ich zrezat, zpilnikovat okraje, nalakovat (robievam si ombre a pouzivam peciatky, kamienky, perlet, prasky, pierka, neonove papieriky a v podstate vsetky novinky ake momentalne su a plus aj vodne techniky)... potom uz len posledne upravy... pripajam dva obrazky, kde este nemam vycistene okraje (maly typ, ktory som sa naucila.. na cistenie som si kupila stetec, ktory povodne sluzi na nanasanie tienov /tusim/)..
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10588837_10204940362659784_846119038_n.jpg?oh=863161a265ab63528eeed2444f36637c&oe=54663DB9&__gda__=1416000205_ae153a2c4c7b246587086bb9ccd3ab50
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10578626_10204940391980517_2000797812_n.jpg?oh=de262ba3d27d6e67d11e523e350174f5&oe=54657403&__gda__=1415932754_92bba3c6a31e0ce7bcd159c9000a324f
    osobne neodporucam kupu takto balenych nechtov uz upravenych co sa tyka lakovanych, francuzske a spol... a to z velmi jednoducheho dovodu.. kazda z nas ma nejaky tvar nechtov a nemusia sediet... ci uz na sirku alebo dlzku... potom to vyzera tak vselijak... co sa tyka odliepania... mne osobne vydrzia 3-4 dni... potom ich dam dolu (pekne sa zlupnu, bezbolestne a velmi jednoducho) a vyrobim si nove... sice to trva 2 hodiny (ked pouzivas viac vrstiev laku tak je to prirodzene) ale kazdy ich obdivuje :D

    p.s.: tie obr. co som ti tu dala nie je moja najlepsia praca ale momentalne nemam odfotene tie, ktore mam spravene :) tie su vyzorovo lepsie a vyzeraju aj prirodzene (kym ludom nepoviem, ze su umele, tak to nikto nevie :D pokial to nie je nejaka nechtova dizajnerka tak od tej ocakavam, ze to spozna na prvy pohlad) xDDD

    Zuzka - Elbereth

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau Zuzka ďakujem za koment, tie tvoje nechtiky vyzerajú perfektne, fakt skvelá praca:) mna by aj celkok bavilo sa s nimi babrat,len toho casu nato keby bolo viac:)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.