Recenzia: Top produkty za rok 2014 :)


♥ Krásny nový rok prajem vám všetkým ♥ 
Verím, že ste prežili krásne sviatky, super silvestrovskú noc a že sa už, podobne ako ja, neviete dočkať nových kozmetických produktov, ktoré nám rok 2015 prinesie.

Ešte predtým vám chcem ukázať mojich miláčikov, produkty, ktoré ma počas uplynulého roka sprevádzali skoro každý deň :)

STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ
Bioderma - Sébium Pore Refiner
Tu začnem hneď s produktom, ktorý som si kúpila na vaše odporúčania a ktorý som si zamilovala hneď po prvom použití. Dokonalý podklad pod makeup, jemná pleť, o ktorej sa vám ani nesnívalo. Jednoducho, tento krém musíte vyskúšať! :)
Článok nájdete TU: Bioderma


Neutrogena - blackhead eliminating daily scrub
Píling, na ktorý nedám dopustiť už druhý rok. Je jemný, šetrný, pleť nedráždi a pritom si stále svoju prácu odvedie perfektne. Odkedy ho používam je moja pleť naozaj o minimálne 80% čistejšia a menej problémová.
Článok TU: Moja denná rutina - Neutrogena


DEKORATÍVNA KOZMETIKA
Kozmetická kazeta Tchibo
Ak sledujete môj blog už dlhšie alebo ma sledujete na Instagrame (TU), tak moja posadnutosť touto paletkou už určite dobre viete.
D-o-k-o-n-a-l-o-s-ť! Nádherná paleta farieb, skvelá pigmentácia, fantastická cena, čo viac dodať.
Článok nájdete TU: Kozmetická kazeta Tchibo



Maybelline Affinitone makeup
Popri skúšaní množstva rôznych makeupov sa stále vracia k práve k tomuto jednému. Mojej mastnej pleti sedí dokonale, odtieňom i výdržou. Jeho konzistencia je tekutá, veľmi tekutá, čo mnoho ľudí dosť odrádza, ale ničoho sa nebojte. Poriadne nim potraste, naneste na štetec pár kvapiek a zaručujem vám dokonale prirodzený vzhľad. Okrem toho pleť hydratuje a zjednocuje. V blízkej dobe naň chystám foto recenziu, takže ho uvidíte v "priamom prenose":)



Pupa "like a doll luminys blush" v odtieni 203
Tento rok som prišla na chuť aj líčkam a deň bez nich si už neviem predstaviť. Mojím jendoznačným minuloročným favoritom je táto nádherná broskyňová farba na líčka so zlatým shimmerom. Má skvelú výdrž, dobrú pigmentáciu a je vhodná najmä na slnečné letné dni, kedy vďaka nej pleť doslova žiari, ale ja sa jej neviem vzdať ani teraz v zime.



Avon - Extra lasting eyeliner
Tekutá linka, ktorej sa stále neviem nabažiť. Vynikajúca výdrž, u mňa potvrdzujem až 12 hodín. Neotláča sa, nedrolí, nerozmazáva. Má dokonalý tenký aplikátor a matný finish. Prijateľná cena.
Článok nájdete TU: Avon - tekutá očná linka



NECHTY
Počas minulého roka som vyskúšala veľmi veľa produktov na nechty od predražených Sally Hansen cez lacnejšie laky a kúry z lekárne .. bohužiaľ mi nič nepomohlo, a tak som sa opäť po dlhšej dobe vrátila k japonskej manikúre.
Článok nájdete TU: Japonská manikúra - ako na to


Catrice - Crushed Crystals 06-call me princess
Počas leta som objavila asi ten najkrajší a najtrblietavejší lak na svete. Prekrásna farba, ktorá sa trbliece ako diamanty, veľmi dobrá výdrž, no ťažšie odstraňovanie. Napriek tomu je tento lak pre mňa i teraz v zime tým naj naj naj.


STAROSTLIVOSŤ O TELO
Rexona Maximum Protection
Tento rok som sa rozhodla vzdať sa Rexony a vyskúšať niečo nové, iné .. toto moje testovanie som však po štyroch neúspešných pokusoch ukončila a opäť raz som sa vrátila k maximálnej ochrane. Pre mňa osobne je naj, ale má svoje chybičky, pretože pokožku dosť vysušuje, aspoň tú moju:/



STAROSTLIVOSŤ O VLASY
Fructis - Goodbye Damage
Toto tri ma sprevádzalo počas celého leta a moja kaderníčka sa nevedela prestať čudovať, ako je možné, že po celom lete a dvoch dovolenkách pri mori sú moje vlasy, také krásne a bez rozštepených končekov. Potom sa rozhodla aj ona kúpiť si túto sadu. Palce hore pre oranžové Fructisy:)



VÓŇA
Versace Bright Crystal
Vôňa, ktorá ma sprevádza už asi tretí rok. Je svieža, jemná a pritom luxusná. Má nádherný flakónik a priznám sa, že už som jej za tie roky minula hádam na litre. Dosť rýchlo sa míňa a občas mám pocit, že aj slabšie vonia, neviem čím to je, ale naďalej ostáva mojím favoritom číslo jeden.


Ktoré produkty boli tými vašími naj, máme niektoré aj spoločné?:) Ak ste aj vy písali podobný článok, dajte mi naň link dolu do komentárov, rada si ho prečítam :)





10 komentárov:

  1. tou Neutrogenou si ma teraz nahlodala... :D asi ju budem pri najbližšej návšteve DMky hľadať... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je super, určite ju vyskúšaj :) ale samozrejme výsledky sa dostavia až časom, po prvom použití zázraky nečakaj :))))

      Odstrániť
  2. Japonskú manikúru som kúpila mamine pod stromček, tak som zvedavá aké budú výsledky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo tak dúfam, že bude spokojná :) potom napíš či jej pomohla

      Odstrániť
  3. ako hovorim tu rexonu uz musim niekedy skusit este som za zatial do nej nepustila:) pekny lak velmi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokiaľ máš antiperspirant, ktorý ti sedí, tak do Rexony ani nechoď, je to obrovská závislosť :D

      Odstrániť
  4. Tak určitě bioderma. A co se týče mých oblíbenců, tak je to jednoznačně Revalid a Nivea .. tu rexonu jsem chtěla vyzkoušet, ale vždy mě něco odradilo :) fakt je dobrá proti pocení?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mamka momentálne tiež používa Niveu a tiež si pochvaľuje, určite ju vyskúšam aj ja. A Rexona je perfektná, naozaj som sa s tak silným antiperspirantom ešte nestretla, len mne dosť vysušuje pokožku:( ale napriek tomu sa jej neviem vzdať

      Odstrániť
  5. Fructis Goodbye Demage sú fak super prostriedky na vlasy!!!! :)

    Natália

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj:)) Bola by som strašne rada, ak by si sa pozrela na môj blog :)
    http://dreamklara.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.