Recenzia: Štetce ZOEVA ♥

Zamilovala som sa ♥.. a mojou láskou je ZOEVA, konkrétne ich štetce  :)



Myslím si, že tento článok by som touto prvou vetou mohla začať a hneď aj ukončiť. Už len ukázať fotky a verím, že by ste si ich hneď zamilovali aj vy :) Aale ja po dlhšej odmlke určite nebudem skúpa na slovo a tieto skvosty si kvalitnú recenziu určite zaslúžia.


Ja som si tieto štetce kúpila niekedy v januári a odvtedy bez nich nedokážem žiť. Vybrala som si sadu štetcov na tvár Vegan Face Set, ktorá obsahuje 6 nádherných pomocníkov pre dokonalý makeup. Málokedy sa stane, že sa môj osobný názor zhoduje s popisom produktu od výrobcu, ale pri týchto štetcoch sa zhodujeme na 100%, a tak vám ich popis rovno skopírujem:

 " Sada vegánskych štetcov na makeup tváre. Kompaktné a božsky jemné taklonové vlákna spravia z nanášania makeup-u jedinečný zážitok s dokonalým výsledkom. Taklonové vlákna sú ideálne na nanášanie rozotieranie všetkých krémových konzistencií. Taklon je ideálny na citlivú a na alergie náchylnú pleť."


Sada, ktorú som si zakúpila obsahuje 6 štetcov na tvár a stojí 55€, áááno dobre vidíte, 6 dokonale hebkých štetcov za 55€ ! :) Štetce si môžete zakúpiť aj samostatne, ale ja sosobne doporúčam pozrieť si sady štetcov, ktoré sú výhodnejšie a oplatia sa viac ako jednotlivé štetce.




Väčšina štetcov obsahuje taklonové vlákna. A ako wikipedia hovorí Taklon je hladké, mäkké a krehké syntetické vlákno. Ide o derivát polyesteru bez proteínov a alergénov, preto sa používa hlavne v kozmetike na výrobu štetcov, kde nahrádza prírodné (zvieracie) štetiny.

To, čo na štetcoch oceňujem ja:
  • úžasne jemné štetiny
  • perfektná dĺžka štetca, cca 16cm, naozaj šikovné do ruky, vojdu do malej kozmetickej taštičky
  • nádherne zapracujú produkt do pleti
  • elegantný dizajn
  • za dva mesiace každodenného používania mi vypadli možno 4 štetinky
  • po umytí šampónom sú ako nové, bez akejkoľvek zmeny tvaru alebo straty jemnosti
  • cena
  • balenie obsahuje aj peknú taštičku. Keď som si ich kupovala ja bola "gumená", ale momentálne je na ich stránke podľa obrázku taká clutch taštička so zipsom :) + super letáčik s popisom všetkých štetcov
  • štetce mi prišli 2 dni po objednaní
  • na záver ešte musím spomenúť perfektnú mailovú komunikáciu a ústretovosť predávajúcich 



A teraz sa pozrime na konkrétne štetce, ktoré som si kúpila, za svoje ;) na stránke www.zoeva.sk, kde nájdete aj bližší popis, to ako sa treba o štetce starať aj všetky potrebné informácie.

104 Buffer
Začnem štetcom, ktorý som si obľúbila úplne najviac a používam ho naozaj denne. Dokonale sa ním nanáša tekutý aj penový makeup. Vďaka tomuto štetcu, stačí naniesť naozaj veľmi málo produktu, ktorý do pleti jemne a rýchlo vklepkám. Zanecháva dokonalý finish bez akýchkoľvek stopách po štetinkách, ktoré zvyknú vznikať pri tvrdých štetcoch.

104 Buffer


142 Concealer buffer
Mojím ďalším favoritom je určite tento štetec na korektor, ktorým krásne nanesiem korektor pod oči, jemne a bez podráždenia a dokonca aj podkladovú bázu pod očné tiene.


142 Concealer buffer

102 Silk Finish
Tento štetec je tiež určený na nanášanie makeupu, ale je vhodný aj nanesenie púdru. Je malý, šikovný a tak ho vždy nosím v kozmetickej taštičke. Spĺňa všetky vlastnosti 104ky.

102 Silk Finish
110 Face Shape
Tento štetec je naozaj pomocníkom na prezícne kontúrovanie tváre. Naozaj vie vytvoriť veľmi ostré kontúry, ale taktiež dáva možnosť produkt poriadne roztrieť, aby ste na tvári nemali zbytočne fľaky.

 110 Face Shape

127 Luxe Sheer Cheek
Tento kúsok ako aj názov hovorí je naozaj luxusný, luxusne jemný. Ako jediný z tejto sady na tvár obsahuje kozí vlas, ktorý naozaj hladí po líčkach. Farbu na líčka roztiera veľmi pekne, ale určite odporúčam nanášať malé množstvo farby a zintenzívnovať ju postupne. Taktiež sa hodí aj na kontúrovanie.

127 Luxe Sheer Cheek

106 Powder Brush
A na záver je tu štetec, ktorý používam najmenej. Je to štetec na púder, ktorý momentálne nepoužívam, pretože používam kabuki štetec. AJ tento štetec je však jemný, hustý, určite by som ho odporučila aj na nanášanie farby na líčka.

106 Powder Brush


 Ja si bez nich už svoje každodenné líčenie ani neviem predstaviť.. nanášať si makeup prstami ?:O nieee, už asi nikdy :) Veľmi rada by som ešte vyskúšala štetce na líčenie očí, keď si predstavím tu jemnosť aach... :)

A čo hovoríte na týchto mojich nových miláčikov, u ž ste ich vyskúšali alebo sa chystáte ?:))

"Predstavivosť je všetko. Je to ukážka blížiacich sa životných krás." ( Albert Einstein )






9 komentárov:

  1. možno raz, keď si na ne našetrím :)! ale veľmi by som ich chcela... už mi chýbali tvoje články ! :))
    Na mojom blogu prebieha GA--> http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite našetríš, držím palce :)) každá beauty maniačka si zaslúži minimálne takýto luxus!:) Ďakujem krásne, ja už mám v hlave toľko myšlienok a nápadov, že články budú už len pribúdať a pribúdať.

      Odstrániť
  2. Vypadají hodně dobře! já zatím pořád přemýšlím jaké štětce si pořídit:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mám štetce od zoevy a sú úžasné. zoeva je celý úžasna <3
    BeeKey

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám od nich ešte jeden púder na kontúrovanie, ku ktorému som sa zatiaľ nedostala, ale verím, že bude super :)

      Odstrániť
  4. Máš skvelý blog :) štetce sú fakt dobré.
    Pozrieš náš blog? --> http://lovely--twins.blogspot.sk/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ahoj, akurát som pozerala tie nové štetce na stránke zoeva a porovnávala ktorú sadu zobrať. len na web stránke pri tejto vegan face sade majú ako lícenku 128 CREAM CHEEK. tebe prišiel štetec 127 Luxe Sheer Cheek? ja som práve chcela tú 127, lebo používam púdrové lícenky. tak teraz ma to zmiatlo...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj:) ja som si stetce objednavala tesne po novom roku a odvtedy na ich stránke pribudli nové veci, aj sady stetcov su iné, takže asi preto uz nie je v tejto sade,ale odporucam ti napisat im,ze máš záujem o iný stetec a uvidíš,možno ti vyjdu v ústrety:)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.