Recenzia: Septembrový LadyBox ♥ MakeUp Academy

Aaahojte dievčatá :)


Na dnešný článok som sa veľmi tešila, pretože vám v ňom predstavím môj prvý LadyBox. Možno ste ste o tomto septembrovom balíku už čo to čítali a pravdepodobne aj videli nejaké videá na youtube, ale aj tak si neodpustím popísať vám moje zážitky s objednávaním a samotným obsahom :)


Objednávanie
 .. prebehlo na môj vkus dosť zložito. Po vyplnení detailného dotazníka na českej stránke Ladyboxu som zamierila k samotnej kúpe. Tá sa mi podarila až na tretí pokus, pretože najprv stránka nevedela prijať moje telefónne číslo, potom mi po zadaní PSČ tvrdila, že som nezadala dostatok číslic a nakoniec mi zapísala ako krajinu Českú republiku, ale to už som nechala tak a konečne som sa dostala k slovíčku "objednať".
 
Po objednaní mi na email prišli informácie o platbe bankovým prevodom, keďže na Slovensko vám Ladybox príde len takto. Prevod som hneď zrealizovala. Deň nato mi prišiel email s informáciou, že ešte moju platbu neobdržali a ak nezaplatím, tak môj LB dostane niekto iný. To ma trošku vydesilo, ale vďaka mailovej komunikácii sa všetko veľmi rýchlo vybavilo.


Čakanie na prekvapenie
.. áno LB mal prísť 24.9, ale kvôli komplikáciám pri prevoze z Británie mi došiel až týždeň nato. Čakanie bolo nekonečné, už som sa ho nevedela dočkať. A najhorší zlom nastal v momente, keď som na stránkach českých blogeriek videla prvé články, a to dva dni predtým ako mi ten môj došiel. No to ste mali vidieť tú (ne)schopnosť odolať pozrieť sa jeho obsah ...

Priznám sa, že som bola dosť nahnevaná a smutná z toho, že musím tak dlho čakať, ale v momente, keď som tú krásnu ružovú krabičku otvorila, sa moja zlá nálada vytratila :)

Cena
.. pre české zákazníčky je cena balíčka 319Kč, no pre nás žienky zo Slovenska je cena 15€, ako počítam, tak počítam ten kurz tam nejak nesedí, ale aspoň máme možnosť poslať si balík do Zásielkovne, aby sme nemuseli navyše platiť poštovné .. 

Napriek tomu septembrový Ladybox prekonal moje očakávania a naozaj ma potešil viac než dosť ! :) Najviac ma potešila podkladová báza pod makeup, ktorá je určená priamo na moju mastnú pleť a má mať zmatňujúci účinok, potom Lipstain, na ktorý som si už dlhšie robila chúťky , očné tiene .. no jednoducho skoro všetko až na kakaové maslo, ktoré mi celkom smrdí, ale to je iba v malom cestovnom balení :))

Aké sú VAŠE skúsenosti s Ladybox-ami, podobné ako moje ?:)

Ak budete mať akékoľvek otázky ohľadom LB alebo návrhy na to, ktorý produkt mám  zrecenzovať ako prvý, tak mi to prosím napíšte do komentárov :)

LB Obsahoval 5 produktov v plnom balení + jedno plné balenie ako bonus + jedno cestovné balenie


 







 Najbližšie sa môžeme tešiť na kozmetiku skin79 a mýtickú starostlivosť o vlasy. Aj táto ponuka vyzerá veľmi zaujímavo a lákavo, ale októbrovému balíku asi chtiac-nechtiac budem musieť odolať :)






10 komentárov:

  1. Výrobky se mi líbí a kdybych to věděla dopředu tak jsem si ho objednala. Teď u toho dalšího docela váhám jestli mám. Když objednám mohu být zklamaná ale taky ne. A když neobjednám tak budu naštvaná že jsem neobjednala a nebo naopak šťastná že jsem neobjednala ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Presne túto dilemu som riešila aj ja minulý mesiac. Ale nakoniec som sa rozhodla, že si LB neobjednám lebo tam mali byť skôr produkty na starostlivosť o telo a to mňa až tak nejak neberie :P .. a tak som počkala a v momente, keď som sa dozvedela, že v septembri tam bude dekoratívna kozmetika tak nebolo nad čím váhať :)

      Ja mám pocit, že teraz v októbri tam budú opäť produkty na telo, vlasy a menej dekoratívky (len podľa mňa:P), tak sa skús rozhodnúť podľa toho, čo ťa láka viac :) U mňa to takto vyšlo:))

      Odstrániť
  2. Tentokrát se edice velmi vyvedla! Štve mě, že jsem si neobjednala;D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak to se povedlo! všechno by mě potěšilo :)
    ady.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak teda musim rict, ze produkty jsou opravdu, ale opravdu skvele... co takhlle ctu, tak zacinaji davat do lady boxu cocoa butter od plamers, coz je skvele, pouzivam ho uz dlouho,ale kupujo ho v anglii, protoze tady se dlouho nikde nedalo sehnat a v praze je snad jedina prodejna :D nedavno jsem si objednala u nas v anglii britsky lady box a totalni zklamani,produkty uplne na nic :(((((
    prijd se mrknout take ke me budu moc rada :)))

    www.olivains.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ja neviem mne to coca butter dost smrdi :P ale dam mu este druhu šancu :) pôjdem rada

      Odstrániť
  5. Ahojky, aj ja som si objednala box ale veru spokojná som moc nebola, preto som sa rozhodla niektoré produkty, ktoré vôbec nevyužijem posunúť ďalej v pripravovanej Giveaway :)
    máš pekný blog, super články, nič iné mi neostáva len sa k tebe pridať :)
    eR.Ka.

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.