Recenzia: Rimmel Wake Me Up maskara


Riasenky od Rimmelu sú väčšinou klasikou, ktorá ma málokedy sklame, no ako to je pri novinke z rady Wake me Up, ktorá k nám prišla hneď v dvoch rôznych prevedeniach..
Sklamala alebo naopak, potešila ?:)

 Wake Me up riasenky od Rimmel-u
(odtiene 001Black a 003Extreme Black – 6,59 € až 8,59€)

003 Extreme Black


Hneď prvým, čo si na oboch produktoch určite všimete je ich zelená metalická farba s oranžovým nápisom "Wake me up". Nápis nám hovorí, že táto riasenka prebudí každý rozospatý pohľad i hneď z rána. Zelená farba zas poukazuje na jednu z hlavných ingrediencií, a to uhorku, ktorá sa popri vitamínoch E a D, nachádza v svetlo-zelenej verzii.



Ďalším symbolom týchto dvoch noviniek je aj ich svieža vôňa, ktorá je vo svete riaseniek novinkou. Je príjemná, nevtieravá a cítiť ju len pri nanášaní, takže sa nebojte, že by vám vadila počas dňa. Ženám ktoré sú na parfumované produkty citlivé by, ale veľmi vyhovovať nemusela. Naopak tvar kefky, ktorý pripomína osmičku, sadne asi skoro každej z nás. Vďaka nemu sa dostaneme k najkratším riasam vo vnútornom kútiku oka alebo na spodnom viečku, ale taktiež nám pomôže krásne vytočiť riasy vo vonkajšom kútiku.

 
001 Black

Pozitíva:

  • perfektný tvar kefky u oboch prevedení,
  • dokonalý objem, 
  •  krásne vytočenie rias, 
  •  riasy nezlepuje, ale pekne prečesáva, 
  •  nedrolí sa,
  • príjemná vôňa produktu, 
  •  zloženie obohatené o vitamín B5, vitamín E a uhorku (odtieň 001).

Negatíva: 
  •  rozmazáva sa pod očami, 
  • vôňa, ktorá by nemusela sadnúť citlivým očiam

Mňa osobne táto riasenka potešila. Krásne vonia, riasy nádherne vytočí a pri aplikácií viacerých vrstiev aj značne zahustí. Verzia 003 Extreme Black je taktiež príjemne voňavá, ale či je čiernejšia ako bežná čierna, tak to si povedať netrúfnem. 

Jednou jedinou nevýhodou, ktorú som pri oboch riasenkách spozorovala je bohužiaľ ich slabšia výdrž. Po niekoľkých hodinách sa mi na spodnom viečku totiž dosť nepekne rozmazali. To som neskôr začala riešiť podkladovou bázou pod riasy, ktorá im pomohla. Napriek tomu je to pre mňa osobne veľký nedostatok, a ja im môžem dať len 7b/10b.

Ktorá riasenka prebudí hneď z rána ten váš pohľad ? :) 

3 komentáre:

  1. K řasence jsem čichala a hodně mi voněla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S riasenkami od Rimmelu nemám skúsenosti, no tiež mám problém s tým, že veľa maskár mi spôsobouje otláčanie spodných mihálnic, pretože ich mám dlhé. Momentálne používam špirálu Sexy Pulp od Yves Rocher, ktorá patrí k mojim naj, no musím vyzdvihnúť najmä riasenku od Bourjois Volume Glamour, ktorú si po dlhšom čase asi znovu kúpim.
    Inak pozývam ťa do súťaže na mojom blogu:
    GIVEAWAY klaudysenjoyment.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nad touto maskarou som dlho rozmyšlala, kedže väčšina mojich maskar su rimmel, no nakoniec som sa rozhodla ju zatial nekupiť..rimmel riasenky su dlhotrvajuce, je to taka primeraná kvalita za dobru cenu, aj ked neviem prečo, táto novinka ma nepresvedčila nad kupou, asi to bude to kefkou, ty píšeš že ti vyhovuje, mne naopak - vobec mi tieto kefky nevyhovuju, ale to bude tym že každemu vyhovuje čosi ine, tebe riasy pekne zvyraznili:)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.