Recenzia: RADOX - sprchové gély

 Vonku sa nám opäť pomaličky začína otepľovať, a tak dnes prichádzam s extra voňavou recenziou výrobkov na zjedenie, ktoré budeme určite potrebovať  & milovať : )


.. Leto je také krásne  .. áno, keď ležíte na pláži a počúvate žblnkajúce more alebo, keď sedíte v letnej záhradke a popíjate ľadovú kávu .. Ale prebudíme sa z tohto  krásneho sna .. a zobudíme sa v uzavretej kancelárii s pokazenou klimatizáciou alebo v autobuse bez vetrania plnom ľudí tlačiacich sa ako sardinky ..a jediné na čo v tejto chvíli myslíme je sprcha ..:)

Ak vás v nej bude čakať voňavá vanilka alebo mliečny ovocný kokteil, ktorý je priam na zjedenie, do sprchy sa budete tešiť ešte viac : )


Sprchový gél  Milk & Berries a sprchový gél Soothe Vanilka & Zázvor od spoločnosti Radox

Tieto dva sprchovacie gély sú dokonalou kombináciou pre ľudí, ktorí majú radi sladké vône. Spojenie mlieka s jahodami, malinami, černicami, čučoriedkami a višňami je dokonalé. Budete mať chuť tento sprchovací gél zjesť. Aspoň ja som mala. Tá vôňa je neskutočná. Bol by hriech ho nevyskúšať ; )  

Zmes s mliekom a plodmi červeného ovocia povzbudí Vaše telo a myseľ

Pri sprchovom géle s vanilkou a zázvorom, na tom budete podobne. Vôňa vanilky je úžasná a v spojení so zázvorom má tento sprchový kúsok trochu korenistú, ale stále sladkú vanilkovú vôňu. Pripomína mi vôňu vanilkového krému na ruky od Avonu. Ak vanilku ľúbite, určite budete aj tento sprchovací gél.  

Zmes s vanilkou a zázvorom na upokojenie Vášho tela a mysle

Medzi ďalšie výhody týchto sprchovacích gélov patrí určite krémová konzistencia, dokonalá pena, hebká a voňavá pokožka, ktorá pretrváva niekoľko hodín.

Nezabudnem spomenúť taktiež veľmi pekné a praktické balenie a ani cenu, ktorá je v porovnaní s kvalitou veľmi výhodná. Nájdete ich od 1,50€ - 2,00 €.



Tieto dva sprchovacie gély u mňa úprimne vyvolali závislosť ..♥  ako je to u vás, už ste ich vyskúšali ? Ktorý zo sprchovacích gélov Radox používate ?


Viac výrobkov nájdete na stránke mojradox.sk


 
Najabližšie sa môžete tešiť na recenziu výrobkov spoločnosti Radox - tekuté antibakteriálne mydlo Clean & Protect a na  penu do kúpeľa Relax pre pokojný spánok. : )
Sponzorované výrobky. Pred pár dňami mi bola spoločnosťou Radox navrhnutá spolupráca a keďže ich produkty dobre poznám a sama používam, nebolo nad čím váhať. Recenzia je podľa môjho najlepšieho vedomia a svedomia : )

14 komentárov:

  1. O sprchových géloch značky Radox som už veľa počula. A myslím si že je na čase si jeden či 2 zakúpiť :) Vôňu vanilky milujem ale aj jahôd a ešte s kombináciou aká sa vyskytuje u oboch sprchových gélov... Už teraz viem že to bude ťažké rozhodovanie a rovno si kúpim oby 2 :o) Krásna recenzia a ďakujem za skvelý tip na nákup!!! A už sa teším na ďalšie recenzie!!! :o)
    http://nalensworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne veľmi si ma potešila týmto komentárom :) Určite vyskúšaj oba, cena je podľa mňa výhodná a ak máš rada tieto sladké vône tak si ich zamiluješ ako ja:)

      Odstrániť
  2. Nie síce konkrétne tieto dva, ale sprcháče od Radoxu používam a naozaj sú výborné a krásne voňajú. Takže Danielka.. palec hore.. dobrý výber.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ich vôňa je veľkou výsadou, aj ja budem skúšať ďalšie druhy :)

      Odstrániť
  3. pekný článok... sladkú vôňu sprcháčov zbožňujem

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jeej ďakujem za krásny komentár:) určite vyskúšaj, nebudeš ľutovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Musim si pozriet ci maju aj nieco vonave pre muzov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja mám ten na lavo..a je vynikajúci..krásna vôňa a tak..ale ta konzistencia ma sklamala :/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ďakujem za tip :) určite vyskušam, super blog!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Danuska,kupila som si Radox,sice ine vone,ale som spokojnaaa...Boli v akcii v Tete 1,99e 1+1 zadarmo.Cize parada :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som si tak nedávno kúpila :) a dostala som Rooibos :) perfektnýý

      Odstrániť

Používa službu Blogger.