Recenzia: PUPA - dokonalá podkaldová báza

Nájsť dobrú podkladovú bázu je naozaj veľmi ťažké a keď sa k vám dostane len tak čírou náhodou, tak tomu už ja hovorím zázrak. 

Túto podkladovú bázu som vyskúšala na neveste, na družičkách, na oboch svadobných mamách a samozrejme na hlavnej družičke -  na mne :) Ale poďme pekne poporiadku.



PUPA -  Zjemňujúca podkladová báza
 (Smoothing Foundation Primer - 30ml - 16,90€/v zľave 8,45€ )



Táto zjemňujúca, vyhladzujúca podkladová báza sa predáva v štyroch odlišných prevedeniach (transparentná, zelená, fialová, ružová) pre rôzne typy pleti. Ja mám bázu zelenú, ktorá je určená pre pleť so začervenaním a rozšírenými cievkami. Podľa môjho extrémneho nadšenia a entuziazmu už v prvej vete tohto článku, ste si určite všimli, že som z nej šťastná-prešťastná, a tak si len zhrňme pozitíva, ktoré prináša:
  • perfektné balenie v hygienickej sklenenej fľaštičke,
  • pumpička na dávkovanie,
  • v balení obsahuje aj letáčik vo viacerých jazykoch (blbosť, ale ja si chvály výrobcov o akomkoľvek produkte rada prečítam),
  • dokonalá textúra,
  • zelená farba, ktorá koriguje začervenania,
  • vypĺňa jemné vrásky (čo sa mi osvedčilo najmä na staršej pleti),
  • hodvábne jemný finiš,
  • makeup mi s ňou vydrží aj v týchto horúčavách pokojne aj od rána do večera
  • cena - nie je najlacnejšia, ale za tie peniaze stojí a ak ju chytíte v zľave, tak si rovno kúpte dve - ako ja :).


Na záver sa ešte vrátim k textúre produktu, lebo je naozaj veľmi zaujímavá. Na prvý pohľad sa javí ako zelený krém, potom ju však začnete rozotierať a máte pocit, že je tam nejaký ten silikón (ktorý ja veľmi nemusím), ale predsa sa neviete zbaviť pocitu, že silikón-nesilikón je to pecka. A podľa výrobcov je to " špeciálne zloženie so silikónmi najnovšej generácie, ktoré zaisťuje pleti uvoľnený a svieži vzhľad bez pocitu oklúzie". A toto posledné slovíčko som si musela prečítať v príbalovom letáku v češtine "oklúzia" - nepriedušný film na pokožke.



Pupa je jedna z mojich obľúbených značiek a i keď ma už párkrát sklamala ( recenzia: Tekutá oočná linka - PUPA a Makeup ), tak si ma tentokrát neskutočne získala a ja tejto báze dávam jednoznačne 10b/10b. Okrem iného sú v Pupe momentálne veľké zľavy, takže ak ju máte po ceste, zbehnite do predajne a niečo vás určite očarí.

Krásny deň prajem :) 

5 komentárov:

Používa službu Blogger.