Recenzia: PUPA - Bubble Nail Art Mania



Ahoojte :)

Na dnes som mala pripravený úplne iný článok, ale nedá mi nepodeliť sa s vami o tento krásnyumelecký zážitok s lakmi Pupa. Táto Bubble Nail Art Mania ma očarila už dávnejšie, ale nechať v obchode skoro 9€ za lak na nechty ..hmm .. tak som si radšej počkala a oplatilo sa :) Je tu moje najobľúbenejšie ročné obdobie - "Výpredajová sezóna ".



Pupa ponúka naozaj veľký výber výrobkov -  očných tieňov, púdrov, make-up-ov, lakov na nechty.. za dobré ceny (zľavy 20% - 50% ). O kvalite lakov na nechty hovoriť asi ani nemusím, lebo ak ste ich už niekedy vyskúšali, tak mi určite dáte za pravdu, že sú naozaj dokonalé. Pre dosiahnutie nádhernej farby stačí jedna vrstva, ktorá vám na nechtoch vydrží dlho ( 4-5 dní je podľa mňa až až :))



Na prípravu cukríkovo ružových nechtov s "bublinkami" som použila všetko, čo vidíte na obrázku dole.





Postup je veľmi jednoduchý. Na všetky nechty, okrem tých, na ktoré chcete dať bublinky, nanesiete jednu jedinú vrstvu laku, ktorá zaschne veľmi rýchlo. Potom na zostávajúci/e nechty nanesiete tiež jednu vrstvu laku a rýchlo, kým nezaschne na túto vrstvu vysypete bublinky. Necháte vyschnúť a opatrne pozatláčajte guličky, aby vám neodpadli. A tu je výsledok:) 







Ak ste aj vy podľahli tomuto bublinkovému "ošiaľu" a vyskúšali ste aj ostatné bublinkové laky od Pupy tak sa pochváľte, som na ne veľmi zvedavá, priznám sa, že bolo ťažké si spomedzi nich vybrať ten naj,všetky sú krásne  :)

 Krásny deň prajem , Dawnie ♥


4 komentáre:

  1. Tak to je eda niečo! Naozaj sa oplatilo počkať :) Ja som to u nás ešte nevidela ale rozhodne si to objednám. Je to krásne!
    A rada by som ťa pozvala na môj blog a giveaway ktorá na ňom práve prebieha

    http://nalensworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo mňa to úplne očarilo :) ďakujem za pozvanie, rada sa pridám :)

      Odstrániť
  2. tie nechtíky sú na zjedenie wow aj ja chcem !

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.