Recenzia: Podkladová maskara, áno či nie ?:)

V poslednej dobe som si všimla, že sme "skoro" všetky prepadli šialenstvu podkladu - podkladové bázy pod makeup, bázy pod očné tiene, bázy na pery a báze sa samozrejme nevyhli ani riasy. A o takejto jednej "novinke" bude aj dnešná recenzia :)



Kedysi som používala bázu s riasenkou 2v1 od L´oreal (recenzia TU), ktorá plnila svoj účel celkom dobre, riasy posilňovala a spevňovala, no nebola najlacnejšia. Dnes som sa však rozhodla pre lacnejšiu verziu, ktorá je dostupná asi každej z nás :)

Lash Base - Essence
( 9 ml - cca 2,50 € )



Popis výrobcu: prvá podkladová maskara od essence! aplikuje sa pod klasickú maskaru, predlžuje a zahusťuje riasy a zároveň prináša extra objem. Jednoducho nanes biele zloženie podkladovej maskary na riasy a vzápätí si nanes vrstvu tvojej obľúbenej maskary. Môžeš ju používať aj keď nosíš kontaktné šošovky.

Táto podkladová maskara sľubuje predĺžené, zahustené riasy s extra objemom. Po prvom nanesení, len čistej bázy tomu pravdepodobne uveríte. Ja som uverila.. Biela farba vo všeobecnosti zvýrazňuje, zväčšuje a platí to dokonca aj na riasy. Naozaj budú vyzerať husté a predĺžené. No málokto by si vystačil s čisto bielymi riasami, a tak samozrejme na rad prichádza druhá fáza. Nanesenie obľúbenej riasenky. Tá je väčšinou tiež predlžujúca, zahusťujúca, takže by sme logicky, vďaka týmto dvom krokom, mali dosiahnuť extra mega dlhé, husté riasy. No bohužiaľ, žiaden zázrak sa nekoná..alebo áno?

Na ľavom oku, z vášho pohľadu: báza + Rimmel Scandaleyes



Pre porovnanie oko s riasenkou Rimmel bez bázy


Na foto-ukážku som použila na jedno oko moju obľúbenú Avon - Big and Daring a na druhé oko Rimmel Rockin´ Curves. Obe riasenky podľa mňa vyzerajú na oku rovnako, a to či už s bázou alebo bez nej. Dokonca, báza mi riasy riadne zlepila, takže nanášanie čiernej riasenky nebolo najjednoduchšie. Výdrž vo podľa mňa závisí najmä od druhej riasenky, ktorú použijete.U mňa to bolo celkom ok, celý deň bez rozmazania, ale nánosy riasenky mipri pošúchaní oka trochu opadávali...


Vemľmi zlepené riasy s hrudkami produktu :/
Pre mňa osobne je táto podkladová maskara skôr zbytočným produktom. Na očiach nevytvára žiaden extra efekt, neobsahuje  žiadne podporné látky napr. na rast mihalníc alebo ich posilnenie + navyše riasy ešte zlepuje, poriadne zlepuje. Jediné jej využitie vidím vtedy, ak si chcete na riasy naniesť nejakú farebnú riasenku, ktorá potrebuje zvýrazniť svoju pigmentáciu, a táto biela báza jej pritom určite pomôže. Taktiež sa podľa výrobcov dá používať aj pri nosení kontaktných šošoviek, čo je pre ňu tiež také malé plus, no :)

Čo na ňu hovoríte ? Už ste ju vyskúšali ? :)
  

13 komentárov:

  1. Výsledok nič moc :(, ja som si v poslednom čase dosť obľúbila bázu pod riasenku, používam od Eveline- (aj som o nej písala) a je celkom fajn, dôležité je že mi riasy tak nepolepí, keď si nanesiem riasenku, tak ako sa to tebe stalo. Ak ťa táto neodradila od používania riasenkových báz, tak vyskúšaj, cena je skoro rovnaká ako Essence :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od eveline som ešte žiadnu dekoratívku neskúšala, tak by som to mohla skúsiť:) ďakujem za tip

      Odstrániť
  2. ja si myslím, že toť už je zbytočnosť :-) ale nebránim sa tomu, možno to vyskúšam aj ja :-)
    budem rada ak navštíviš môj blog www.madein-slovakia.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moja naj spirala bola s bazou (L'oreal),este stale ju robia ale cena uz je medzicasom dost vysoka, okolo 18 Eur a to uz 14 sa mi zdalo dost.I ked je mozne,ze sa k nej vratim,v poslednej dobe mi akosi nic nesadlo Avon sa mi bud otlaca,alebo zle odlicuje,rimmel mi nevyhovuje kvoli kartaciku a astor ho ma megaobrovsky,Essennce musela nieco zmenit,lebo uz mi nezhusti tak ako kedysi.Ked si to zratam,tak sa pomaly dostanem pomaly na cenu L'orealky...(ktoru maju teraz na Alze sa super
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tak, občas zvyknem ja ja skúšať milión rôznych produktov a napokon si aj tak kúpim ten, ktorý mám zaužívaný a som s ním spokojná :)

      Odstrániť
  4. ...na alze za ovela lepsiu cenu...
    Inak vseobecne k bazam -mam jednu pod make-up ale nezdalo sa mi,ze nieco robila,i ked mozno to bolo aj letom.Bazu pod ocne tiene mam tiez, len sa k nej este nemozem velmi vyjadrit, "tienova" som skor na jesen a zimu,tak este stale caka na riadne otestovanie.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za komentár:) ta od Loreal bola fakt dobrá, ale ako hovoríš taecena.. Ach=/ ja si radšej kupim 4 riasenky za cenu jednej takej:)hmmm mne ešte sedela supershock od avonu, ale veľmi rýchlo mi vysychala, teraz skúšam všetko možné:) a bazu pod očné tiene odporúčam, mne to naozaj pomáha a tiene držia od rana až do večera :)

      Odstrániť
  5. Podľa fotiek usudzujem, že je naozaj zbytočná Kika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bázu síce doma mám, ale tiež ju nepoužívam. Príde mi že riasy vysušuje a trochu aj zlepuje, a výsledný efekt je úplne rovnaký ako bez nej. Momentálne aj ja fičím na Big & daring od Avonu alebo Loreal wings intenza obe sú skvelé aj keď loreal určite vedie! A ty máš nádherné riasy, vidno že sa so špirálou vieš vyhrať od korienkov ku končekom ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :) wings som ešte neskúšala, hmm možno nabudúce

      Odstrániť
  7. škoda, že som nevidela tento článok skôr, akurát včera som si objednala jednu mascaru od značky GOSH aj keď si myslím, že mi štetinka nebude vyhovovať. Ale oči mi nedali nekúpiť ju :) Vyzerá to tak, že by mi viacej vyhovovala kefka od Rimmel

    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne kefka od Rimmelu veľmi sadla, ale Gosh maskary sú ževraj kvalitné, neviem neskúšala som :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.