Recenzia: Oriflame Wonder lash Waterproof mascara

Vodeodolná riasenka je kúskom, ktorý by nemal chýbať v kozmetickej výbave žiadnej kozmetickej maniačky :)  
Súhlasíte alebo nie ?

Ja určite súhlasím, ale napriek tomu tieto maskary veľmi nevyhľadávam a mám iba jednu, ktorá sa mi v šuflíku už nejakú tú dobu povaľuje .. 



Oriflame Wonder lash Waterproof mascara
Táto je moja prvá a zatiaľ  posledná vodeodolná riasenka, ktorú mám. Nejak sa po takýchto kúskoch neobzerám, pretože si vždy predstavím ako ťažko sa odličujú, keďže stále ešte nemám vodeodolný odličovač :) .. napriek tomu ma táto riasenka presvedčila a počas jej testovania som si ju celkom obľúbila.

Má peknú ohybnú plastovú kefku, s ktorou sa dobre pracuje. Podľa výrobcov je to 3D kefka, ktorá riasy vykrúti, predĺži a dodá im objem. Veľký objem som veľmi nezaznamenala, i keď niečo sa tam črtá.. a to predĺženie a vykrútenie je také priemerné, pekné, veď posúďte samé na fotkách nižšie :)

Kefká je "štíhla" vďaka čomu sa ňou veľmi dobre líčia aj spodné riasy. Výsledný efekt nie je nejaký extra super, ale skôr priemerný ako pri väčšine obyčajných riaseniek, ale účel spĺňa.



Jej vdeodolnosť veľmi oceňujem hlavne počas týchto upršaných a ufučaných dní .. ale taktiež sa mi zapáčila aj počas leta, pretože, áno, aj viečka sa nám v lete potia :)

Naozaj vydrží na riasach celý deň bez rozmazania. Taktiež jej odličovanie nie je veľkou zábavou, najmä ak nemáte vodeodolný odličovač . . ale aj ten sa dá nahradiť dobrou micelárkou, ktorou pri troche námahy túto špirálu odlíčite.



Vo všeobecnosti túto riasenku hodnotím kladne. Myslím si, že za cenu cca 4€ ( v akcii, bežná cena 7€ ) je to dobrý kúsok, ktorý vytvorí pekné oddelelné riasy bez hrudiek a naozaj na očiach vydrží až do odlíčenia :)


Aké vodeodolné produkty používate vy ? .. .. nech svoju zbierku konečne rozšírim :)

3 komentáre:

  1. ja som asi nikdy nemala nič vodeodolné pretože všetky čo sommala išli dole vždy lahko :)) a ked som išla na kupalisko načo davať riasenku použila som len ceruzku pod oči a bolo:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) tak to máš šťastie, ale vodeodolné veci tiež nie sú moc pre mňa

      Odstrániť
  2. já moc vodoodolné řasenky nepoužívám, stačí mi normální :-) ale pěkná recenze :-)
    ChickWithKick and her life

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.