Recenzia: Oriflame Maxi Lash 3D

Po riasenke Oriflame Maxi Lash, o ktorej recenziu si môžete prečítať TU, dnes prichádzam s jej sestrou Maxi Lash 3D



Tieto dve riasenky majú rovnakú kefku = hrebienok, o ktorom som hovorila, že je celkom pohodlný, ak si naňho zvyknete, pôjde to ľahko. Obe tieto riasenky sľubujú až 16 - násobný objem a táto navyše podľa popisu ponúka aj: 
  • Pridané guľôčkové pigmenty, pre neodolateľný 3D objem a výraznú čiernu,
  • zloženie špirály sa prirodzene kĺže po mihalniciach.
Hneď sa chytím toho, že "zloženie špirály sa prirodzene kĺže po mihalniciach" a na mojich mihalniciach sa riasenka dokonca sánkovala alebo až snowboardovala - nech sa páči výsledok ↓ :)


Práve guľôčkové zloženie, ktoré je "výsadou" tejto riasenky mne osobne veľmi nevyhovuje. Po nanesení mám pocit, že mám riasy mokré a ťažké, celkom nepríjemný pocit .. i keď tento pocit mizne hneď ako riasy "vyschnú", cca po 5 minútach od nanesenia som ju už ani necítila.

Výsledný efekt je pekný, i keď pre mňa rovnaký ako pri predchádzajúcej Maxi Lash .. a cena o euro viac => 8€

Ešte predtým ako si pozriete fotky, sa s vami chcem podeliť o spôsob nanášania tejto riasenky .. Hrebienok má dve strany. Jednu s dlhšími zúbkami a druhú s kratšími zúbkami. Kratšie zúbky sa všeobecne používajú hlavne na spodné riasy, na ktorých plnia svoj účel veľmi dobre a taktiež sa dajú použiť na horné riasy :)

Pri prvej fotke som použila na horné riasy časť len s dlhšími zúbkami - nič moc :

horné riasy sú farbené časťou s  dlhšími zúbkami

Pri tejto druhej fotke som na horné riasy použila najprv časť s kratšími zúbkami a potom s dlhšími. Rozdiel je dosť veľký, takže ak túto špirálu máte a veľmi vám nevyhovuje, skúste to napríklad takto a možno to dopadne lepšie :)

horné riasy sú farbené časťou s kratšími zúbkami a potom s dlhšími zúbkami


Táto riasenka ma okrem nepríjemného zloženia celkom potešila. Riasy po "špeciálnom postupe" nanášania vyzerajú dobre, i keď opäť mi ten 16- násobný, dokonca 3D objem akosi chýba, vidím tam skôr predĺženie. Napriek tomu sa počas najhorúcejšieho dňa v roku nerozmazala a v závere ju hodnotím kladne.

Ako ju hodnotíte vy, máte s ňou podobné skúsenosti ?

Dúfam, že sa vám tento príspevok páčil, ak áno dajte mu "♥páči sa mi to" a ak chcete vidieť ďalšie líčenia, odoberajte môj blog cez GFC alebo cez BlogLovin . 

1 komentár:

Používa službu Blogger.