Recenzia: Omladzujúce sérum - zázraky na počkanie?:)

Sérum .. produkt, ktorý má vo svojom názve toto slovíčko, je pre mňa hneď o čosi zaujímavejší, vzácnejší, niečím iný ako bežné produkty na starostlivosť o pleť. 

A čo tak liftingové Sérum NO NEEDLE FIX od novinky na našom trhu značky NIP+FAB, prekvapilo, zaujalo, splnilo účel ? Čítajte ďalej a dozviete sa :)


NO NEEDLE FIX
(50 ml - 24,99€)



Toto liftingové sérum som testovala viac než mesiac. Na vyčistenú pleť som si ho nanášala minimálne raz denne, väčšinou ráno. Jeho konzistencia je veľmi príjemná, gélová. Do pokožky sa však vstrebáva na mňa príliš dlho..približne 4-5 minút, čo je pri rannom "rýchlom" líčení veľkou stratou času. Okamžite po nanesení sérum na povrchu pleti zanecháva lepkavý film, takže naniesť naň makeup nie je možné . Tento film pripisujem práve  tomu, že si produkt vytvára ochranu a vo vnútri pokožky tak viaže vodu.  


A práve hydratácia je podľa mňa hlavným cieľom tohto produktu. Pretože hydratovaná pokožka pôsobí pružne, mladšie, bez vrások a línií.



To sa v mojom prípade tomuto produktu trošku podarilo. Pleť je po nanesení naozaj jemná a pružnejšia. Občas mám však pocit, že tým ako je napnutá, je aj dosť suchá a dievčatá so suchou, citlivou pleťou by s tým mohli mať značný problém.

Tento produkt si svoje účinky, ktoré výrobca popisuje naozaj plní, ale má to jeden háčik. Efekt je krátkodobý. Nastáva len v momente, keď si produkt na pleť nanesiete. Počas tohto testovania som totiž nezaznamenala žiaden "hlbší" vplyv na moju pleť, žiadne zlepšenie štruktúry pleti, ani menšiu tvorbu vyrážok, dokonca občas by som povedala, že si s mojou pleťou nesadli a mastila sa mi viac ako zvyčajne.



V konečnom dôsledku svoj účel ako tak spĺňa. Dokonca si viem predstaviť, že staršej pleti urobí peknú službu v podobe okamžitého krátkodobého vypnutia a hydratácie,.. ale ja osobne s ním mám ešte jeden dosť veľký problém. A ním je vôňa. Alebo skôr nevôňa. Tá ma veľmi nepríjemne prekvapila už pri prvom vyskúšaní. Tento produkt totiž vonia ako Bioparox. Ak si ho pamätáte, je to taký inhalačný sprej, antibiotikum. Tá vôňa je podľa mňa úplne rovnaká a pre mňa dosť nepríjemná. Ak by to bolo len chvíľkové, tak ok, prežijem to, ale sérum "vonia" ešte dlho dlho po nanesení na pokožku.



Pozitíva:
  • zaujímavý, lákavý dizajn,
  • balenie s praktickou pumpičkou,
  • okamžité vyhladenie a zjemnenie pleti,
  • hydratácia pleti.
 Negatíva:
  • veľmi nepríjemná vôňa,
  • "liftingový" efekt je krátkodobý,
  • neodstraňuje jemné linky okolo očí,
  • sérum nijako neovplyvnilo pleť do hĺbky (jej štruktúru),
  • "lepkavý film" na povrchu pleti ihneď po nanesení,
  • dlhé vstrebávanie sa do pokožky.
  • vysoká cena


V mojom testovaní získal 5b/10b.

Vyskúšali ste už nejaké produkty od značky NIP+FAB, chystáte sa alebo vás vôbec neláka ?:)




NIP+FAB
Nová kozmetická značka, ktorá pochádza z Veľkej Británie a jej zakladateľkou je Maria Hatzistefanis, expertka na krásu a zakladateľka svetovej značky Rodial.

NO NEEDLE FIX

Čo hovorí výrobca:

Toto revolučné sérum zaobľuje + napína pleť s aktívnou zložkou Osilift® a zároveň vyhladzuje + redukuje výskyt nedokonalostí.
Výsledkom je dlhodobo mladšia, elastickejšia + tónovaná pleť. Pleť je okamžite hydratovaná vďaka zložke Indinyl® s dlhotrvajúcim účinkom, čo má za následok mladšiu, pevnejšiu + prirodzene oblejšiu tvár.

No Needle Fix obsahuje:
• CellActive® zdokonaľuje elasticitu + tónovanie pleti
• Osilift® redukuje jemné linky + vrásky
• Indinyl® zjemňuje + hydratuje

2 komentáre:

  1. Vůbec tuto značku neznám, ale vypadá zajímavě :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky tuto značku neznám, ale vypadá zajímavě

    Smile Thess

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.