Recenzia: Manhattan - Powder Mat Make up



Dobré ránko :)

Keď som tak dnes rozmýšľala čím dnes poteším oko kozmetickej maniačky, tak mi napadlo, že sa s vami podelím o moju „make-up love story♥“ :)





Asi pred hmm to už bolo dávno .. keď som mala 15 rokov tak do môjho života vstúpilo niečo prenádherné, láska na prvý dotyk, kozmetický orgazmus.

A nezabudnite, že ma nájdete aj na facebooku TU :))
MANHATTAN POWDER MAT MAKE UP

Dokonalé krytie, púdrový finish ( nepotrebujete už použiť púder ), perfektná textúra, ktorá pripomína mousse, ale nie je to mousse, toto je niečo oveľa oveľa lepšie.

Popis produktu:

  • Prirodzene matný vzhľad pre zmiešanú pleť.
  • Unikátny make-up s inovatívnou krémovou textúrou.
  • Perfektné krytie, ktoré stále vyzerá prirodzene.
  • Tento jemný krémový púder zabraňuje lesknutiu sa pleti.
  • Dermatologicky testovaný.


Tento make-up som používala celú strednú školu a počas týchto 4 rokov som na žiaden iný ani len nepozrela. Potom však nastalo "temné obdobie", na ktoré si určite pamätáte. Výrobky spoločnosti Manhattan začali z regálov drogérií miznúť... Jediné, čo mi predavačky povedali bolo, že spoločnosť M. skrachovala, skončila alebo, že nevedia, čo sa to deje. Vtedy sa u mňa prejavil vrodený reflex alebo inštinkt, neviem ako to presne pomenovať a naraz som si kúpila asi 5 make-up-ov, do zásoby. 

Šetrila som si ich ako sa dalo, ale pri mojom používaní 1 make-up = 1 mesiac to bolo obtiažne a tak som sa dostala do momentu, kedy som sa musela začať obzerať po nových druhoch make-upu. Našla som ich mnoho, veľa z nich bolo naozaj dobrých a používam ich bez problémov aj dnes, ale moje srdce stále túžilo zažiť ten dokonalý pocit hebkej púdrovej pleti.

A tak som googlila a googlila až som na ebay-i ( na tom krásnom mojom obľúbenom zdroji ) objavila práve moju dávnu kozmetickú lásku.  Keďže som bola naivne v tom, že spoločnosť M. zanikla, tak som neverila vlastným očiam.. bola som šťastná a na druhej strane aj sklamaná, že prečo?!.. prečo vo svete je a u nás na naše malé Slovensko ho prestali dovážať?..

Tak som si objednala týchto krásnych 5 kúskov a môžem vyhlásiť, že „sme sa konečne našli“ :)

Tento make-up je dokonalý. Na dokonalé krytie ( ktoré je podľa mňa veľmi vysoké ) stačí veľmi málo produktu. Ak však máte rady "cakey face", čo ja občas mám, tak si kľudne doprajte viac a napriek tomu budete vyzerať skvele. Ďaľšou výhodou je, že po jeho nanesení nemusíte použiť púder. Ak však máte mastnejšiu pleť v okolí T-zóny, tak po pár hodinách odporúčam prepúdrovať. Bezchybný vzhľad pleti si s týmto make-up-om zachováte po celý deň. Nemusíte dokonca použiť ani korektor na vyrážky alebo na tmavé kruhy pod očami, zakryje všetko. 

Vôbec ho neodporúčam pre suchú pleť, pretože sa môže stať, že ak pleť nepredpripravíte poriadnym hydratačným krémom, tak môže tvoriť na tvári šupinky príp. suché miesta. Ináč si myslím, že je dokonalý a oplatí sa zainvestovať. Cena taktiež nie je vysoká, jedine to, že je treba si ho objednať zo zahraničia.  
Tak sa nato skúste pozrieť, čo naňho hovoríte, máte s ním už skúsenosti ?

Toto množstvo stačí pre celú tvár


Na ilustráciu krytia som použila vodeodolnú kajalovú ceruzku

Prekrytie čiernej bodky

Vyrába sa v 5 odtieňoch,  z ktorých ja používam najmä 82ku ( beige ) a občas ju miešam s 80 ( sand ). Takže ak si nebudete isté, ktorú farbu si vybrať, odporúčam vybrať si jednu svetlejšiu a jednu tmavšiu, aby ste si potom mohli namiešať odtieň, ktorý vám vyhovuje:) 



Viem, že som sa dosť rozpísala, ale viem aké je ťažké nájsť pre seba vhodný make-up, takže vám chcem ponúknuť plnohodnotnú recenziu, nech nekupujete mačku vo vreci, keď sa preň náhodou rozhodnete. 

 Krásny slnečný dník praje Dawnie :) 

Ešte na záver by som chcela povedať, že ho nefotím na pleti, pretože ho môj foťák nevie dobre zachytiť, tak dúfam, že po nanesení na chrbát ruky si budete vedieť predstaviť ako vyzerá na pleti.


Ako som už spomenula kúpila som ho cez ebay  klik TU za cenu skoro 6 libier a došiel mi asi po 7 dňoch od zaplatenia.

Ak ste doposiaľ žili ako ja v tom, že spoločnosť Manhattan zanikla, tak vám veľmi rada vyvrátim túto nepravdivú informáciu, ktorou ma bombardovali v drogériách. Táto spoločnosť funguje a naďalej vyrába svoje výrobky. Potvrdí to aj táto stránka klik TU.



 Všetky práva vyhradené autorkou.




9 komentárov:

  1. Táto kozmetika je super, tiež som bola veľmi sklamaná, keď sa u nás prestala predávať. Mali skvelé veci! Ďakujem za odkaz, isto si niečo objednám až mi dojdú zásoby. Táto značka sa len tak nezahadzuje.. Mimochodom neviem ako ti sedí na tvári, ale na ruke mi pripadá na teba veľmi tmavý ten odtieň, možno by bol lepší svetlejší, aby si nemala tmavú tvár a biely krk.. To totiž vyzerá príšerne. ;-) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na fotke vyzerá byť tmavý, pretože som ho dala veľmi veľa na malú plochu, ale ináč je to super odtieň + ešte ho občas miešam so svetlejším, takže úplne super :) tak tak škoda jej, neviem fakt prečo ju ku nám prestali dovážať..záhada:P

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, prosim mohla by si mi poslat link odkial si si ho objednavala? akosi ho neviem najst a dost surne si ho uz potrebujem objednat, nakolko ziaden iny make up nieje taky dobry ako tento :)) ...ja ho pouzivam sice len v lete, bronzovy, lebo v zime mam suchsiu pokozku a vtedy mi ju viac vysusuje..ale v lete je to TOP!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj! Náhodou som objavila tvoj blog a keď som videla článok o tomto mejkape, musela som kliknúť. Tento mejkap som používala skoro celé leto. Musím súhlasit´, že krásne kryje s je pekne zmatňujúci. Úprimne, obdivujem ľudí, ktorí si kúpia naraz toľko rovnakých výrobkov, lebo im tak veria. Pre mňa to nebol top mejkap, lebo sa mi zdal byť na pleti trocha ťažký, no to krytie bolo super. Efekt bábikovskej pleti zaručený. Inak, značka Manhattan bolo u mňa prvou skutočnou značkou, keď som si ešte na ZŠ kúpila svoju prvú maskaru. A s čistým svedomím poviem, že dodnes ju považujem za najlepšiu maskaru, akú som kedy vyskúšala :) Škoda, že u nás sa už M. kúpiť nedá, ale občas si od nich niečo kúpim v zahraničí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)) jeeej tak to sa teším, že aj tebe tak sadol. Noo to krytie je naozaj tak silné ako som ešte u žiadneho makeupu ešte nezažila, asi preto aj sa môže zdať na pleti ťažký, aale ja s tým nemám problém:)

      Noo kedysi som od tejto značky tiež používala maskary a tiene a iba ľutujem, že sa u nás už nepredáva :/

      Odstrániť
  5. ahojte.. ja pracujem v Rakusku a tu je dostupný,, dokonca je teraz v Bipe ak máte kupon za 5,60 e. bežná cena je 7,99.
    skúste pozriet stránku Bipa.at :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mne sa zdalo, že som Manhattan videla ešte minulý rok v 101ke

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.