Recenzia: Makeup z Tchiba ? :) ..

Ahojte :)


Ak sledujete môj instagram, tak ste si určite všimli môj nový prírastok v kozmetickej zbierke. Je ním táto makeup sada alebo paletka z Tchiba. A ako som s ňou spokojná ?:)

Tchibo patrí medzi moje najobľúbenejšie obchodíky, veď kde si môžte obzerať pekné veci a pritom popíjať kávičku. Už minule som si tu kúpila peknú paletku tieňov na obočie ( ktorá sa na obočie nedá použiť, lebo sú to všetko trblietavé tiene, ale na nude líčenie ideálne - článok TU). Tentokrát som niečo hľadala na ich eshope www.Tchibo.sk a popritom som našla túto nádhernú, prekrásnu, skvelú paletku Make-Up Set.



Zvyknete aj vy nakupovať v Tchibe  alebo tam zájdete len tak na kávičku ?:)



Čo paletka obsahuje:
  • 4 jednotlivo vyberateľné mini-paletky ( každá z nich obsahuje 7 tieňov, 2 lesky a 1 farbu na líčka),
  • 40 očných tieňov,
  • 8 leskov na pery,
  • 4 farby na líčka,
  • obojstranný aplikátor na tiene,
  • štetec na pery
  • 2 zrkadielka.

 
Už len predstava mať toto všetko pod jednou strechou, no paletkou :) je podľa mňa úžasná. Ale prejdime už konečne k obsahu, najmä tieňom. Majú prekrásne odtiene, predovšetkým na jeseň a zimu, ale vytvoríte nimi aj každodenné nude líčenie alebo niečo pekné na jar alebo leto. Tiene sú naozaj rôznorodé. Svetlé, tmavé, lesklé, matné, so zlatými alebo so striebornými trblietkami. Naozaj si ma získali, dá sa nimi vytovriž neskutočné množstvo rôznych líčení. Musím oceniť ich skvelú pigmentáciu. Tiene sa dajú krásne vrstviť aj tieňovať. Slabšia pigmentácia je iba asi pri dvoch alebo troch odtieňoch, uvidíte na fotkách nižšie. Pri naberaní štetcom sú trochu prašivé. Ich výdrž s podkladom pod očné tiene je naozaj celý deň. Bez podkladu mi asi po šiestich hodinách zaliezli do ohybu viečka.

vždy zľava dva lesky, jedna farba na líčka a tiene
Veľmi pekným spestrením sú aj štyri farby na líčka. Matná ružová, marhuľová so striebornými trblietkami, ružovo-tehlovo-marhuľková s leskom a prekrásna hnedá so zlatými trblietkami. Výrobcovia nezaháľali ani pri leskoch na pery, ktoré majú svetlejšie, ale aj tmavšie odtiene. Na mňa sú už trochu lepivejšie a aj tá výdrž nie je celkom naj, ale aspoň chvíľku sa s nimi určite potešíte.




 
Celá táto paletka je zaujímavá aj "cestovným boxom" , ktorý je samostatne vyberateľný a vy si doň vložíte paletku, ktorú práve chcete aaa ide saaa do lesaa :) Toto puzdierko obsahuje aj zrkadielko.

naozaj krásna pigmentácia


A na záver ešte to najlepšie, čo vás prekvapí asi najviac, a to je cena celej tejto sady, ktorá bola 10,59€. Áno, verím, že ste spadli zo stoličky a už už chcete ísť na stránku Tchiba a nakupovať, ...no bohužiaľ táto paletka je tam momentálne vypredaná, čo ma naozaj veľmi rozosmutnilo, pretože som nevedela či tento článok vôbec písať alebo nie,.. a tak som Tchibu písala mail, či bude paletka ešte k dispozícii, ale nikto sa mi ešte neozval :( Napriek tomu, nezúfajte, lebo ich tovar sa pravidelne opakuje, takže pred Vianocami ich hádam ešte nájdete, lebo je to fakt skvelý nápad na darček pre kozmetickú maniačku :)

tieto jesenné odtiene si ma získali úplne najviac :)

všetko spolu


7 komentárov:

  1. Ja by som asi neobjednala, lebo som bojko :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ó, paletka/y vyzerajú naozaj dobre!!! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. noo veľká škoda, dúfam, že do Vianoc ešte budúú:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. teraz ich tam majú :3
    práve som si ich objednala..a keďže som chcela vedieť aké sú tie paletky,tak som si prišla prečítať recenziu..
    neskutočne mi odľahlo,keď som sa dozvedela,že sú dobré :3 :D
    už sa na ne neviem dočkať <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú úplne úžasné :) odkedy ich mám iné vôbec nepoužívam, hlavne fialové odtiene sú na toto obdobie perfektné

      Odstrániť
    2. sú naozaj neskutočné,tie farby,pigmentácia,proste všetko T.O.P. <3
      tiež nič iné nepoužívam,proste úžasné :3

      Odstrániť

Používa službu Blogger.