Recenzia: Loreal Miss Manga maskara

Veľká reklamná kampaň, ešte krajšia reklama. To, že moje riasy nebudú vyzerať tak očarujúco ako tie (umelé), ktoré má modelka v reklame, som vedela hneď od začiatku .. ale, že to dopadne až takto ?



Miss Manga Mega Volume Mascara by L´oreal
(cca 10€)


Pekné čierno-ružové balenie. Zaujímavá kefka, pravdepodobne s prírodným alebo aspoň prírodne vyzerajúcim vlasom, ktorá sa dá mierne ohýnať. Pri nanášaní produktu na riasy táto kónická kefka pruží a dobre sa s ňou pracuje. Podľa mňa má ideálny tvar pre perfektné nanesenie produktu na celé riasy. Nie je ani veľká, ani malá, taká akurát. Pre pekný výsledok mi stačilo naniesť len jednu vrstvu, riasy prečesať a bola som spokojná. 
Samozrejme sa dá aj vrstviť, a to poriadne. Výsledkom je fakt pekný objem, ale bohužiaľ aj zlepené riasy s hrudkami. Pri tretej až štvrtej vrstve som mala pocit už naozaj ťažkých, nepríjemných rias, ale mega objem sa jej fakt musí nechať.

Všeobecne, pekná riasenka, ktorá svoj účel určite plní, riasy trochu predĺži a najmä zahustí. Mega zahustenie je však sprevádzané poriadnym zlepením rias a nepríjemným pocitom ťažoby na očiach. Zaujímavá, priam dokonalá kefka, ktorá sa dá ešte ohýnať ma nejak extra nenadchla a túto "špecialitku" považujem za úplne zbytočnú... Ani výdrž riasenky nie je najlepšia, pretože sa mi na spodnom viečku rozmazala a roztrúsila už asi po štyrochhodinách. 

Mnohé dievčatá sa pri tejto riasenke zapojili do kampane, kde vytvárali japonskú "postavičku" s typickým Manga makeupom a riasenku si väčšinou veľmi preveľmi chválili .. Neviem. Mne sa zdá, že je to prehnané a pri cene približne 10€ sú to naozaj vyhodené peniaze. Ja by som jej dala 5b/10b :) Poteší, neprekvapí.



Ako ste vy natom s touto riasenkou, skúšali ste alebo vás ani neláka ?:)

11 komentárov:

  1. Zrovna táto ma nikdy nelákala a Loreal špirálam sa pravdepodobne už vyhnem. Mala som dve a každá po mesiaci vyschla...

    Koalas are nice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja mám túto už od júla a zatiaľ sa drží, ale fakt nič moc :)

      Odstrániť
  2. Já na ní dnes koukala a lákala mě! Slepené řasy mám ráda, ale nemám ráda rozmazávání.
    Takže nic. Nebo ještě uvidím :o) Řasenka je děsně individuální.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Presne ako hovoríš, je to individuálne, ale to rozmazávanie sa by som pri takejto cene fakt nečakala

      Odstrániť
  3. Přijde mi, že efekt je to fakt jiný než u jiných řasenek :) Reklama na to byly super, ta se mi líbila. Já zkušenosti s řasenkou nemám
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Reklamy boli super, škoda, že viac neinvestovali radšej do kvality ako do reklamy:PP

      Odstrániť
  4. Manga vo mne okamzite evokovala zlepene riasy, iny vysledok som ani velmi necakala, takze som tuto riasenku nemala v plane skusat :-). Mozno som to prehliadla, ale aka je Tvoja naj riasenka?
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi dlho som zbožňovala SuperShock Max od Avonu, ale niečo zmenili a začala mi veľmi rýchlo vysychať, momentálne som veľmi spokojná s riasenkami VeryMe od Oriflame. Príjemný produkt za prijateľnú cenu :)

      Odstrániť
  5. neskušala som ju vobec, aj by ma lakala ale mam teraz ktoru použivam a som spokojna, ten objem je teda fajin ja si davam najviac dve vrstvy to mi uplne stači. použivam od avonu big darling a hrudky nemam vobec a tiež pekny objem urobi:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja používam Big and Daring, len nejak ma už prestáva baviť :P

      Odstrániť
  6. tieto nové výmysly ktoré vymýšľajú považujem za marketingový ťah ktorým chcú prilákať ale na to že by vylepšili skôr obsah riasenky pouvažujú...

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.