Recenzia: Lidl - kozmetika CIEN

Ak navštevujete Lidl tak radi a tak často ako ja, určite ste v poslednej dobe postrehli, že tento obľúbený obchodík obohatil svoj sortiment aj o produkty dekoratívnej kozmetiky :)



Bola to výzva. Vyskúšať makeup za 2€ a maskaru za 2€, to sa len tak nestáva, ale stalo sa .. a ako moje testovanie dopadlo?:)


Lidl okrem makupu a špirál ponúkal aj laky na nechty, rúže a lesky, ale keď som prišla do obchodu ja, tak už bolo skoro všetko vypredané .. 

Cien beauty Make-up
.. Práve z tohto dôvodu mi ostal na výber makeup v odtieni 1-natural, ktorý sa mi už v obchode zdal byť dosť svetlý a doma sa mi to len potvrdilo, ale to nevadí, s tým sa predsa dá niečo spraviť:)

Konzistencia tohto makupu je prekvapivo celkom príjemná, hustejšia krémová, ale zdá sa mi, že obsahuje aj nejakú tú olejovú zložku.. Nanáša sa jednoducho, netvorí fľaky. S krytím je na tom tiež celkom dobre, povedala by som, že je malé až stredné. Ale to je bohužiaľ asi všetko pozitívne, čo som na ňom našla.



Teraz prejdem k vlastnostiam, ktoré ma veľmi nepotešili. Prvým naozaj odstrašujúcim faktom je vôňa alebo skôr "smrádek" tohto produktu. Je príšerný, vonia ako umelá hmota. 

Ďaľšou chybičkou krásy je v mojom prípade určite odtieň, ktorý mi absolútne nesadol. Napriek názvu neutral je až príliš svetlý a oranžový, čo je jedna z veci, ktorú pri makeupoch naozaj neznášam. Túto farbu som sa snažila prekryť púdrom, čo sa mi aj celkom podarilo,ale tá oranžová .. ja ju vidím aj tak ... 



Púder som musela použiť aj preto, lebo po nanesení makeupu som sa neskutočne leskla. Niekto by možno povedal, že má žiarivú pleť, ale ja hovorím, že je mastná. To, že je mastná je aj dosť cítiť a na pleti som mala pocit akoby som si práve naniesla pleťovú masku, naozaj ťažký, mastný makeup, ktorý som zo seba chcela čo najskôr dať dole.. ešte aj na fotkách s bleskom vyzerá dosť zle:/

z vášho pohľadu VĽAVO pleť s makeupom, vpravo bez makeupu


Kúpiť si ho určite nekúpim, ale som rada, že som ho vyskúšala, veď makeup v potravinách sa len tak často nevidí :)

Cien beauty volume Mascara
Teraz prejdem k pozitívnejšej recenzii produktu, taktiež z Lidlu, a tým je maskara. Prvým prekvapením po otvorení je jednoznačne hustá kefka, ktorá na seba naberá len toľko produktu, koľko je naozaj treba, veľmi dobre sa s ňou pracuje.



 Vytvára veľmi pekné oddelené, dlhé riasy, ktoré sa nezlepujú . Objem nie je až tak veľmi viditeľný, ale na druhej strane ma potešili krásne vytočené riasy. 

Musím potvrdiť, že sa mi na riasach držala celý deň ako "priškvarená". Vôbec na nemrvila, neroztiekla, naozaj bola celý deň taká ako ráno. 



Veľkým mínusom je však ako pri makeupe, tak aj tu vôňa. Naozaj neviem čo to je a asi to radšej ani vedieť nechcem:P Hodnotím ju pozitívne a ak prekonáte ten "smrádek" tak by sa vám celkom mohla páčiť. Na fotkách sa mi zdá, že mám riasy veľmi rozstrapkané, ale v skutočnosti to vôbec nie je vidieť.

VYSKÚŠALI STE UŽ AJ VY NIEČO Z PONUKY DEKORATÍVNEJ KOZMETIKY V LIDLI ?:)

ach tá farba ...







9 komentárov:

  1. v lidli si rada kupim telovy krem alebo balzam na pery, ale ja som tam zazrela len akesi ruže make up ešte nie:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. naozaj ?:) ja som doposiaľ vyskúšala okrem týchto vecičiek len odličovacie tampóny, musím sa tam viac poobzerať aj po iných produktoch. No možno si tiež prišla neskoro :)

      Odstrániť
  2. tá riasenka ma prekvapila,máš s ňou krásne riasy!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nema niekto zaujem http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/31661167/Spolocenske-saty-na-predaj.php

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta řasenka vypadá dobře! Mám ráda tyto klasické kartáčky :))

    Jane´s colours

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nevím, jestli je to tou řasenkou, nebo tvými řasami, ale máš je úžasně dlouhé :O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) vo všeobecnosti nepatri k tým kratším, ale táto riasenka je im veľmi pomohla

      Odstrániť
  6. Nie dekoratívku som ešte neskúšala, ale keď ju najbližšie budú mať určite to zmením!

    http://www.beautytome001404.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.