Recenzia: D´oliva Mineral skin in Balance



Výrobky tejto rady som používala už dávnejšie, keď prvýkrát prišli na trh, a bola som s nimi veľmi spokojná. Tentokrát som neodolala výhodnej ponuke nočný, denný krém a rozjasňujúci čistiaci krém za cenu 20 eur, no nekúp to. ( každý výrobok samostatne stojí približne 9-10 eur ).


Ak ste sa touto radou,  nestretli tak nasledujúci odsek je pre vás, ak ste sa s nimi už stretli tak prejdite rovno k mojej recenzii a budem veľmi rada ak sa v komentároch podelíte aj o svoje skúsenosti, postrehy a názory na túto značku a jej produkty.

Skin in Balance je samostatná séria kozmetiky, ktorá je určená pre pleť so špecifickými potrebami. Konkrétne rada Mineral je určená pre zmiešanú, mastnú pleť, s akné, so sklonom k tvorbe nečistôt. Podľa klinickej štúdie došlo k zlepšeniu kožného nálezu u 96,7% slovenských pacientov. Táto rada obsahuje mikrostriebro ( má výrazný antimikróbny a protizápalový účinok ), zinok a extrakt z olivových listov, ktoré priaznivo ovplyvňujú stav a  textúru pokožky.

Môj názor
Rozjasňujúci čistiaci  krém


Je mojím obľúbencom. Nanáša sa na vlhkú pleť ( ako čistiaca pena ) a čistíte, čistíte a zrazu máte na tvári neskutočne veľa peny. A to ma baví :) Vôňa je príjemná, povedala by som, že mydlová, ale mne sa veľmi páči, všeobecne produkty Mineral majú svoju špecifickú vôňu, ktorá niekomu buď sadne alebo nie. Pri dvoch umytiach po sebe ( tzn. namydliť, zmyť a opäť namydliť a zmyť ) dobre odstraňuje make-up a pleť je po jeho použití krásne vyčistená. Či aj rozjasnená, hmm, vyzerá sviežo a zdravo.


Denné hydratačné fluidum
 

Áno, dobre čítate, hydratačné fluidum. Veľmi veľa ľudí si ešte aj v dnešnej dobe mysli, že mastnú pokožku hydratovať netreba, pretože je sama o sebe dostatočne mastná = hydratovaná.NIE! Toto je veľká chyba. Mastná pokožka  je mnohými výrobkami proti akné vysušovaná --> preto má tendenciu vytvárať viac a viac mazu --> prejavuje sa ako mastná, lesklá a pritom je v hĺbke dehydrovaná. Preto veľmi oceňujem toto fluidum. Má veľmi dobrú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva do pokožky a zanecháva ju hydratovanú a vláčnu. Používam ho pod makeup denne a som veľmi spokojná. Pred nanesením make-upu samozrejme treba počkať minimálne 5 minút.

Nočné fluidum
V noci podporuje regeneráciu pokožky. Konzistencia a schopnosti vstrebávania sú rovnaké ako pri dennom fluide. Niesom zástancom rozdielneho krému na noc a na deň ( i keď niečo na to možno bude ) a preto si myslím, že ak sa rozhodnete tieto výrobky vyskúšať po prvýkrát, určite si nemusíte hneď kupovať celú sadu.

Takže v závere by som zhrnula to, čo oceňujem na výrokoch Mineral najviac. Dobrá konzistencia, schopnosť vstrebania sa do pokožky,príjemná vôňa, veľmi dobre čistiace schopnosti čistiaceho krému, naozaj pleť ošetrujú veľmi kvalitne, početnosť vyrážok a začervenania sa na mojej mastnej pokožke znížila minimálne o 75%, čoo je podľa mňa naozaj dosť. Ak máte mastnú prípadne zmiešanú pokožku, určite tieto produkty s mikrostriebrom odporúčam vyskúšať. 


Ešte by som chcela povedať, že od žiadneho výrobku, všeobecne, netreba očakávať zázraky zo dňa na deň a taktiež treba dbať na pravidelné čistenie pleti a používanie krémov ráno aj večer. A navštevovať kozmetičku, ak je treba :) Ak sa jej bojíte ( :) ) prečítajte si môj článok o viac/menej bezbolestnom ultrazvukovom čistení pleti TU

Ako tak spätne čítam, táto recenzia je veľmi pozitívna až to vyzerá "podozrivo", ale čestne priznávam, že tento článok nie je podporovaný výrobcami produktov a všetky produkty som si zakúpila sama. :)


Ak máte akékoľvek otázky, návrhy, postrehy píšte, komentujte, veľmi rada vám odpoviem :) Daniella

7 komentárov:

  1. tiež mam taku zmiešanu pokožku myslím že aj väčšina z nás ..zatial som nič špecialne neskušala ale nedavno som si kupila Biodermu Sebium global .. ale ako som tak čitala tvoj nazor doliva vyzera tiež kvalitne ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bioderma je super, najmä micerálna voda, tú používam už niekoľko rokov, ale s krémami som mala dobre skúsenosti vždy len chvíľkovo a potom účinok akoby prestal na moju pleť fungovať:P tak potom napíš ako je to s tým Sebium Global :)

      Odstrániť
  2. Veľmi pekne napísaný článok. Mám citlivú, takže večne začervenanú, tvár a tak si tieto výrobky určite vyskúšam. Nehovoriac o tom, že mám problematickú pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Túto sadu určite odporúčam a keďže máš citlivú pokožku tak by ti to hydratačné fluidum mohlo sadnúť :)tak dúfam, že ti pomôže ako mne , potom určite daj vedieť ako to dopadlo:))

      Odstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. presne tútp sadu som mala. Akurát, keď som ich používala súčasne, začala som mať až sťahujúce pocity..každý zvlášť je fajn, no asi najviac mi sadol ten čistiaci krém:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak asi máš citlivejšiu pleť:) ja som si ich veľmi obľúbila

      Odstrániť

Používa službu Blogger.