Recenzia: Dermacol - MakeUp Pure Gold Radiance

Ako som v predchádzajúcom článku o makeupe od Dermacolu - 24h control sľúbila, tak dnes prichádzam s recenziou na môj ďalší obľúbený kúsok tejto značky. Je ním Pure Gold Radiance Makeup.


Ako som minule spomínala, medzi pre mňa najdôležitejšie vlastnosti, ktoré makeup musí spĺňať patrí jednoznačne krytie, dlhotrvácnosť a cena. No v prípade dnešného makeupu urobím výnimku..

Makeup Pure Gold 

.. je pre mňa takým "víkendovým produktom", čo znamená, že ho volím skôr na dni, kedy chcem pleť rozžiariť, keď chcem aby vyzerala prirodzene a na dni kedy nepotrebujem dlhotrvácny makeup so silným krytím.

.. má veľmi príjemné zloženie, ľahúčko sa nanáša, pleť nezaťažuje - necítite sa akoby ste mali na tvári masku .. má príjemnú jemnú vôňu. 



Je rozjasňujúci a tento efekt pocítite hneď ako si ho na pleť nanesiete. Bude naozaj žiariť, čo určite rozjasní pleť staršej dámy prípadne ľudí so suchou pokožkou... no na druhej strane práve toto rozžiarenie nemusí byť každému príjemné, najmä nie ženám s mastnou pokožkou, ktoré sa chcú lesku zbaviť a nie si ho vytvoriť. Takže v tomto prípade odporúčam použiť púder, ktorý ja používam bez ohľadu na to aký makeup je - takže stále. Napriek tomu ho odporúčam aj mastnejšej pleti, lebo vyzerá naozaj prirodzene.

Ľavá strana z vášho pohľadu s makeupom a pravá strana bez makeupu


Minule sme trochu otvorili diskusiu ohľadom odtieňov makeupov od Dermacolu, že je s nimi trochu problém, tak tento môj mám v odtieni č. 3 a dokonale sedí farbe mojej pleti, no určite odporúčam predtým ako si ho kúpite poriadne odskúšať všetky odtiene.


Krytie je podľa môjho názoru nízke, pretože nezakryje všetko čo chcem .. práve preto ho volím najmä na víkendy - dni, kedy chcem skôr no makeup makeup :) Dá sa taktiež navrstviť, čo jeho krytie o trochu zvýši, ale prevláda uňho skôr to slabé krytie a efekt prirodzene žiarivej pleti. Taktiež počasa dňa trochu oxiduje - na pleti stmavne.

Jeho cena je okolo 10€.



Ešte na záver by som spomenula, že tento makeup obsahuje aktívne zlato, ktorého kúsoček sa mi podarilo zachytiť aj na fotografii, keď som si makeup stierala z chrbta ruky - bolo to veľké prekvapenie, dúfam, že to na fotke uvidíte :)


Taktiež obsahuje kyselinu hylurónovú, ktorá zlepšuje a zvyšuje schopnosť pokožky zadržiavať vodu. Podľa výrobcu má tiež dlhodobý zmatňujúci efekt a dodáva pokožke púdrovo hodvábny lesk. S týmto tvrdením aj súhlasím aj nesúhlasím. Na mojej mastnej pleti veru zmatnenie dlho nevydrží, ale na pleti mojej sestry, ktorá je skôr suchá bol naozaj hodvábny a púdrový.

Máte s týmto makeupom skúsenosti, prípadne s iným makeupom od Dermacolu ?



A ešte na záver fotka s makeupom po 6 hodinách bez prepúdrovania sa :) Scaryyy



3 komentáre:

  1. tento makeup pouzivam 5 rokov a je super, avsak posledny mesiac skoncila jeho vyroba a v najblizsej dobe sa ani neplanuje...co je skoda :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to naozaj ??:O ..tak to je veľká škoda, naozaj nerozumiem značkám, ktoré prestávajú vyrábať obľúbené produkty :(

      Odstrániť
  2. :) to je taký víkendový makeup, kedy prekrývať veľmi nechceme:)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.