Recenzia: Dermacol - makeup 24h Control

Určite sa zhodneme, že makeup je produktom, ktorý má vo svojej kozmetickej taštičke každá z nás. Bez neho to jednoducho nejde. Dokonca aj dievčatá, ktoré sa bežne nelíčia určite potvrdia, že ak idú na party, na svadbu,.. tak si nejakú tú omietku na tvár "nacapú".


V obchodoch na nás číhajú nekonečné rady rôznych druhov, odtieňov, balení, textúr makeupov, ktoré sľubujú také veci, o ktorých sa nám ani len nesníva .. no komu v takomto prípade veriť a kde nájsť ten naj ?:)

Najprv si treba určite odpovedať na otázku, čo potrebujem, načo ho chcem? 


Najdôležitejšie vlastnosti makeupu - pre mňa sú:
  • krytie
  • dlhotrvácnosť
  • cena
Toto sú základné vlastnosti, ktoré musí spĺňať produkt, ktorý si budem pravidelne kupovať. A áno možno si poviete, čo tam po cene, keď je dobrý, nech stojí aj viac ..na jednej strane súhlasím, i keď predražený makeup si budem chtiac-nechtiac šetriť .. no na druhej strane, ja používam makeup naozaj denne, takže jeho spotreba je vysoká, a tak potrebujem nájsť kvalitu za rozumnú cenu  :)

Mojou srdcovkou je i naďalej Manhattan PowderMatt Makeup, o ktorom som už písala TU, ale ten sa na Slovensku zohnať nedá takže som šťastnou náhodou našla zaňho veľmi peknú náhradu, dokonca dve náhrady v podobe makeupov od Dermacolu :)
 

Dnes vám napíšem o mojej najnovšej láske, ktorou je Dermacol 24h Control Long Lasting Makeup

Tento kúsok som objavila len pred niekoľkými týždňami a musím sa úprimne priznať, že sa teším na každé ráno, kedy si ho nanesiem. 

Má hustejšiu, ale stále krémovú konzistenciu, vďaka ktorej poskytuje na pleti veľmi dobré a stále prirodzené krytie. Nie veľmi silné, ale povedala by som, že tak stredné, ktoré sa však dá stupňovať. Má príjemnú vôňu, načo pri makeupoch veľmi zvyknutá nie som, ale poteší. 



Podľa výrobcov poskytuje 24h trvácnosť a je dotykuodolný. To sú podľa mňa dva atribúty, ktoré zaujmú každého hneď na prvý pohľad .. celkom sa s týmito vlastnosťami stotožňujem, vydrží celý deň, čo je u mňa minimálne10 hodín a dotykom tiež pekne odoláva a kým si do tváre nebabrete veľmi často, tak by to mal vydržať. Ale zase nečakajte žiadne zázraky, že vám bude držať až kým ho neodlíčite. Ja som ho testovala aj keď som zaspala v aute a priznám sa, že som po prebudení sa mala makeup na vankúši a nie na pleti :)

ľavá strana z vášho pohľadu S makeupom a pravá strana BEZ makeupu


 Má skôr zmatňujúci účinok, ale ja pre istotu vždy používam púder aspoň na zafixovanie. Má taktiež veľmi peknú vlastnosť, ktorú som si uvedomila len nedávno, že na pleti neoxiduje, čiže nijak špeciálne nemení svoju farbu ani konzistenciu, čo zvykne byť u mnohých makeupov veľkým problémom. Mám ho v odtieni č. 2, čo asi nebola najlepšia voľba, potrebovala by som minimálne o odtieň tmavší, ale zase tmavším púdrom sa to dá vyriešiť.


Aké skúsenosti máte s makeupmi od Dermacolu, je nejaký, ktorý by sa oplatilo vyskúšať ?:)


A ešte na záver špecialitky, ktoré píše výrobca:
  • chráni pleť
  • zvyšuje jej elasticitu a pevnosť
  • zabraňuje známkam únavy
  • pleť je jasná a pestovaná po celých 24 hodín
  • obsahuje koenzým Q10 
  • jeho cena je 10€

V najbližšom článku sa môžete tešiť na recenziu tiež z rady makeupov od Dermacolu na - Pure Gold Radiance Makeup :)


11 komentárov:

  1. momentálne mi dochádza make up a plánujem vyskúšať niečo od Dermacolu...takže asi skúsim práve tento :) má aj skvelú cenu... ja si ale zvolím tmavší odtieň...lebo tvoj sa mi zdá naozaj svetlučky :) pekná recenzia...teším sa aj na ďalšiu o tom druhom :)


    TatiLand

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak tak, radšej poriadne skúšaj v drogerke, lebo tento odtieň mi fakt nevyšiel :) a ďakujem krásne

      Odstrániť
  2. ten 24h som používala celkom dávno už..ak sa dobre pamätám tak som mala odtieň č. 3 bol dosť do oranžova a zdá sa mi že celkom dosť oxidoval a určite nevydržal tak dlho aj sa leskol, nebola som s ním moc spoko..tuším by som ešte našla nejaké zbytky z neho :) teraz mám nový zas Dermacol Elixir Serum podobný tomu Pure gold tiež odtieň č. 3 ale hrozne je na mne bledý.. nechápem už tým odtieňom..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aaa tak, keď si ho používala už dávno, možno odvtedy zmenili tú formulu :) mne veľmi sadol .. no, ale s tými odtieňmi je celkom problém Pure Gold mám odtieň aj 2 aj 3 a tá trojka je neviem akým zázrakom svetlejšia ako dvojka :P

      Odstrániť
  3. pekný článok ja make upy nepouživam ale maš pravdu že každa nejaky ma a ked niekam idem tak ho použijem teda hlavne sa mi musi chcieť inak nemam čo moc zakrivať jedine tak vyrážky to je všetko:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. šťastná to žena, ktorá nemá čo zakrývať !:) ja verím, že aj ja raz budem taká, ale zatiaľ ma makeup skôr baví ako "obťažuje" takže si to ešte užívam :))

      Odstrániť
  4. Pouzívam dermacol matt control a pochvalujem si ho :) aj ked ho miesam s este jedným z orifame aby bol perfektny :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) juuj mixovanie je super vec, vidíš aspoň viem ako tento môj nie najlepšie vybraný odtieň vylepším :)

      Odstrániť
  5. Já mám těch make-upů teď spoustu a vůbec to nepoužívám..:(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wow, tak to krytí vypadá dokonale! Já mám od Dermacolu Imperial make-up a jsem úplně spokojená :)
    Nicca,
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po imperiale som už dávnejšie pokukávala možno ho vyskúšam :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.