Recenzia: Čistiaca kefka na tvár

S čistiacimi kefkami na tvár sa nám tu v poslednej dobe akoby vrece rozsypalo :) A tak to má byť! Veď nech si máme z čoho vyberať. No ak sa náhodou neviete rozhodnúť, ktorú si vybrať, tak čítajte ďalej, možno vás táto recenzia presvedčí:)



Po mojej recenzii na čistiacu kefku na tvár Olay Pro X ( <--klik ), ktorú som si nesmierne obľúbila, prišla na trh táto novinka od spoločnosti Avon. Veľmi pekne vyzerajúca, ružová, no jednoducho sympatická kefka na tvár, ktorú som testovala a testovala a ...

AVON - čistiaca kefka na tvár

Táto kefka pozostáva z:
  • praktického držiaka, 
  • dvoch AA batérií,
  • čistiacej hlavice s hustými umelými štetinami,
  • čistiacej hlavice s jemnými silikónovými štetinami.

Biele, umelé štetinky sú už na dotyk husté a hrubé. A tak je tomu aj na pleti. Štetinky pleť naozaj nešetria a účinkujú ako poriadny píling. Nie sú dvakrát najjemnejšie a citlivej pleti by mohli spôsobiť aj nejaké to začervenanie. Pre normálnu pleť by to, ale nemal byť žiaden problém.




Druhý nástavec je oveľa, oveľa príjemnejší. Tvoria ho gumené,pravdepodobne silikónové štetinky. Sú veľmi príjemné, pleť dokonale prekrvia a najmä skvele masírujú. Kefka, ktorá na svoju činnosť potrebuje dve AA batérie, ponúka dve rýchlosti, ktoré sú na každodenné čistenie pleti úplne postačujúce. Zdá sa mi, že nie je vodeodolná, ale ja som ju používala najmä v sprche a zatiaľ sa jej nič zlého nestalo.



K samotnému čisteniu pleti musím povedať, že s dobrým pleťovým gélom dokáže odstrániť väčšinu makeupu, no vždy som pleť potrebovala dočistiť ešte pleťovou vodou. Používanie je veľmi príjemné, pohodlné, no pre mňa je veľkou nevýhodou práve veľkosť kefky. Malé plochy, ako napríklad štrbinky okolo nosa alebo samotný nos, nevie vyčistiť tak dobre ako by to zvládla menšia hlavica. Paradoxne s touto väčšou hlavicou sa dá pleť vyčistiť rýchlejšie. Napriek tomu túto kefku hodnotím veľmi pozitívne. Jej používanie je príjemné, relaxačné, pleť po jej použití už netreba veľmi dočisťovať, dve čistiace hlavice sú tak akurát a výdrž jej batérií je skvelá i pri každodennom používaní. Cena tejto kefky sa pohybuje v rozmedzí asi od 14€ - 26€, ale viete ako je to v tých kozmetických katalógoch, raz je cena vyššia, raz nižšia, ja odporúčam počkať si na nejakú tú zľavičku*.
Odo mňa táto kefka získava 4b/5b.

    Čistiaca kefka je produktom, ktorý by naozaj nemal chýbať v kozmetickej zbierke ktorejkoľvek ženy, a či už táto alebo akákoľvek iná, nejakú si určite zaobstarajte, nebudete ľutovať a vaša pleť sa vám určite poďakuje.

    *Kefka momentálne v Avon ponuke nie je, ale verím že čoskoro ju tam nájdete, len to treba sledovať.

    3 komentáre:

    1. ja som aktuálne nadšená enzymatickým peelingom od Misshy natoľko, že som načas odložila aj môj Clarisonic:))

      OdpovedaťOdstrániť

    Používa službu Blogger.