Recenzia: Čistiaca kefka na tvár OLAY Pro X

Ahojteee :) 
.. po všetkom tom strese a nedostatku spánku vás dnes môžem konečne pozdraviť ako pani Inžinierka :) Verím, že ste aj vy úspešne zvládli štátnice, skúšky, známky na vysvedčeniach a spoločne sa môžeme tešiť na "beauty-blog leto" :)





V dnešnom príspevku, ako som minule sľúbila, som si pripravila recenziu na zaujímavú zahraničnú novinku - čistiacu kefku na tvár Olay Pro X.

Nedávno sa na našom malom slovenskom trhu akoby rozsypalo vrece s rôznymi čistiacimi kefkami na tvár. Veľký boom spôsobila najmä kefka Clarisonic, ktorá patrí v Amerike medzi najslávnejšie prístroje na čistenie pleti. Potom prišiel s novinkou Phillips a hádm k nám čoskoro príde aj táto moja od spoločnosti OLAY.


OLAY Pro X - čistiaci systém
Táto vecička ku mne dorazila až z Ameriky a robí mi veľkú radosť. Ide o elektrický čistiaci prístroj na tvár, ktorý obsahuje rotujúcu čistiacu hlavicu. Okrem tejto hlavice je možné dokúpiť si aj hlavicu na píling. Prístroj potrebuje dve tužkové baterky 
a ponúka dve rýchlosti. V balení bol aj píling, ktorý by sa mal spoločne s kefkou používať, ale mňa si veľmi nezískal. Nesklamal, ale ani neprekvapil.

Kefka je veľmi príjemná, jemná, veľmi šetrne pleť čistí a odličuje. Používam ju s mojím obľúbeným gélom od Neutrgeny, pravidelne 3-4krát do týždňa, najmä v sprche. Kefka je vodeodolná, a tak sa nemusíte báť, že sa vám s ňou niečo pod prúdom vody stane. Používam ju už viac ako mesiac a stále vyzerá ako nová, predpokladám, že tomu tak ešte aj dlho bude.


Túto kefku som si veľmi obľúbila, pretože čistenie pleti urýchľuje, nie je veľká a tak sa hodí aj na cestovanie, vďaka jemným štetinkám robí jemný píling a pleť je po čistení hebká a svieža.




Veľkou výhodou je aj jej cena, ktorá je na oficiálnej stránke 31.49$, čo je približne 24€. Ja ju môžem určite len odporučiť. Ak sa pre ňu rozhodnete tak ju určite nájdete napr. na ebay-i alebo amazon-e. 

Dúfam však, že čoskoro dorazí aj do našich drogérií, pretože by pri čistení pleti pomohla mnohým dievčatám a nie každá z nás si môže dovoliť prístroje  za desiatky eur.


A ako ste na tom s takýmito prístrojmi na tvár vy ? Už ste nejaký vyskúšali ?  :))

6 komentárov:

  1. Ja už dlho rozmýšľam nad Clarisonicom, ale odrádza ma cena, aj keď viem, že určite sa investícia vyplatí. Na ebay sa dajú zohnať rôzne tieto čistiace kefky za smiešny peniaz, ale kto vie aká je ich kvalita, ale ani tento Olay nevyzerá vôbec zle a je aj cenovo dostupnejší :)
    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo tak tento prístroj je taká celkom dobrá alternatívna, i keď clarisonic by som tiež veľmi rada vyskúšala:)

      Odstrániť
  2. O tomhle slyším poprvé :) Ale ráda vyzkouším :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak túto si musím kúpiť aj ja! Som strašne rada že si dala sem aj odkaz kde sa dá objednať, veľmi pekne ti za to ďakujem :) Ja osobne som niečo podobné ešte neskúšala ale som otvorená všetkému čo pomôže aspoň trochu vyčistiť moju pleť a keď to je ešte za super cenu a vyskúšane, som ešte radšej :) Ešte raz ďakujem za skvelý tip a skvelá recenzia!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No v tom odkaze nie je presne tá istá, ktorú mám ja, ale na pohľad vyzerá tak isto a verím, že bude aj tak isto fungovať, dokonca je tam v balení aj viac vecí ako v tom mojom :) a za 10€ asi nie je čo stratiť. Ak si ju objednáš tak potom napíš aká je, som zvedavá :)) a Ďakujem krásne

      Odstrániť

Používa službu Blogger.