Recenzia: Bojujeme proti celulitíde - úspešne? :)


Po testovaní produktu na omladenie pleti NO NEEDLE FIX od novej značky na našom trhu NIP+FAB ( recenzia TU ), ktorý ma veľmi neočaril, som sa testovania ich gélu proti celulitíde troche bála ..
.. no boli moje obavy na mieste ?
  
( 150 ml - 19,99€ )
Opäť raz veľmi pekné balenie, zaujímavý dizajn, no už pri prvom nanesení na pokožku ma hneď ovalila nepríjemná vôňa, ktorá mi problém robila už aj pri predchádzajúcom produkte.. fakt neviem, čo v tom je, že to tak smrdí nevonia, ale mne táto vôňa naozaj nesedí a prvý dojem z produktu mi dosť pokazila, .. no keď ide o spevnenie pokožky, som schopná oželieť aj vôňu, hlavne nech to funguje. 

Produkt je príjemnej gélovej konzistencie, vďaka ktorej sa veľmi rýchlo a ľahko roztiera. Zo začiatku som ho nanášala v dosť hrubej vrstve, čo zapríčinilo veľmi dlhú dobu vstrebávania sa, približne 10 minút a taktiež nepríjemný lepkavý pocit na pokožke. Časom som však prišla na to, že gélu stačí naozaj málo, vtedy sa vstrebe do minútky a po lepkavom filme nie je ani chýru. Takže opäť raz platí platí, že menej je niekedy viac :)


Cellulite Fix som používala približne 2,5 mesiaca. Zo začiatku som žiadne výsledky nezaznamenala, ale približne po mesiaci sa zmena prejavila a bola veľmi pozitívna. Pokožka je značne jemnejšia a pevnejšia. Celulitída je podľa mňa skôr vecou životosprávy ako kozmetického produktu, ale prečo nezabojovať aj takouto kozmetickou zbraňou?:)


Dokonalú pevnú pokožku ako z fotoshopu som od tohto produktu naozaj neočakávala, ale napriek tomu ma veľmi potešil. Ako som však písala už niekoľkokrát, všetko potrebuje svoj čas a zo dňa na deň sa zázraky väčšinou nekonajú ..  no kto si počká, ten sa dočká. Samotný gél a jeho účinky hodnotím veľmi pozitívne a ak chcete vyskúšať niečo, čo pokožku vyhladí a spevní môžem ho odporučiť. Ak však ide o odstránenie celulitídy, u mňa sa zázraky nekonali, takže v tomto smere ho podporiť nemôžem. Keby som si odmyslela tú nepríjemnú vôňu, tak by u mňa Cellulite Fix získal celkom pekné hodnotenie, ale nemôžem mu ju odpustiť, a tak mu dávam 6b/10b.

Pozitíva:
  • jemná pokožka, 
  • pevnejšia pokožka, 
  • veľmi pekný dizajn balenia, 
  • príjemná gélová konzistencia,
  • rýchle vstrebávanie sa. 
Negatíva:
  • nepríjemná vôňa, 
  • pri hrubej vrstve lepkavý pocit na pokožke.
Aké sú vaše skúsenosti s produktami na odstránenie celulitídy, máte nejaký overený, účinný ? :)

4 komentáre:

  1. Já jsem ještě žádný proudkt proti celulitidě nezkoušela :) ale teď číhám na jeden od Saloos
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo vyskúšať treba, veď sme nejaké kozmetické maniačky :)

      Odstrániť
  2. Já používám olej od Nivea + Bi-oil a zatím nej kombinace :)

    Smile Thess

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.