Recenzia: Bioderma #znovu-objavená

Pred pár rokmi bola Bioderma značkou, bez ktorej by som si svoj život ani len nevedela predstaviť, jej Sébium H2O bola doslova mojím svätým grálom.. potom však u mňa nastal BoOom všetkých možných produktov z lekární ako La Roche, Vichy, D´oliva, Avéne a pod.. No prednedávnom som sa k Bioderme vrátila znova:)

Bioderma Sébium AKN (30ml, 14€)
Tento krém som používala už veľmi dávno, ale odvtedy sa veľmi zmenil, k lepšiemu. Má nádhernú vôňu, inú oproti tej v minulosti a taktiež zmenenú textúru. Je to skôr gél, ktorý sa veľmi dobre vstrebáva a pleť je po ňom naozaj hladká. Treba si dať pozor na nanášanie, pri väčšom množstve produktu už mám pocit trochu lepkavej pleti. Odporúčam ho hlavne pod makeup, pretože poskytuje výborné podkladové vlastnosti, ale taktiež má tendenciu sa pri väčšom tlaku na pokožku "droliť", takže pozor na to, jemne :) Má aj skvelé antibakteriálne vlastnosti, čo pociťujem najmä po hĺbkovom čistení pleti u kozmetičky (moje ultrazvukové čistenie pleti nájdete TU)
  • Bez parabénov, hypoalergénny, nekomedogénny (= neupcháva póry), pre pokožku so sklonom k tvorbe akné.
  • Popis od výrobcu nájdete napríklad aj TU.



Bioderma Photoderm AKN Mat (40ml, 15€)
Vodeodolný produkt s vysokým ochranným faktorom, ktorý pleť dokonca zmatňuje. No čo viac si priať. Opäť raz produkt s nádhernou, sviežou vôňou, pozor ak ste na takéto vlastnosti citlivé, pretože je parfumovaný. Rýchlo sa vstrebáva, dá sa pekne vrstviť aj bez bielych fľakov po tvári,  i keď na druhej strane si myslím, že ak ho aplikujete pravidelne tak jedna tenká vrstva bude určite stačiť. Skvelá ochrana a môj ďalší spoločník na leto. Minulý rok to bol tento úžasný Photoderm MAX 50+ Fluid, ktorý je navyše tónovací. (recenzia TU)
  •  Bez parabénov, hypoalergénny, nekomedogénny, určený pre zmiešanú až mastnú pleť,
  •  vysoká slnečná ochrana SPF 30, UVA 13 + vodeodolný. 
  •  Popis od výrobcu nájdete napríklad aj TU.



Bioderma Sébium Pore Refiner (30 ml, 13€)
Dokonalosť stvorená ako podklad pod makeup. Ak niekto povie, že chce mať pleť jemnú ako "detská prdelka", tak tento kúsok musí naozaj vyskúšať. Nádherne pleť zjemňuje (nebudete vedieť si ju prestať hladkať:P), zmatňuje a po dlhšom používaní som naozaj zaznamenala menej "čiernych bodiek" a zmenšené póry. Ešte aj bežný BB krém bude na tomto podklade vyzerať dokonale!:)
  •  Nekomedogénny, hypoalergénny, určený pre zmiešanú až mastnú pleť.
  •  Popis od výrobcu nájdete napríklad aj TU.


Bioderma Hydrabio Riche (40ml, 18€)
Možno sa čudujete, čo práve tento hydratačný produkt robí v mojej zbierke na mastnú pleť. Nikdy nezabúdajte nato, že pleť, ktorá sa veľmi mastí, možno toľko mazu produkuje práve preto, lebo je v hĺbke dehydrovaná. Ak jej potrebnú hydratáciu dodáte, uvedomí si, že má všetko, čo potrebuje a možno sa bude mastiť menej. Vyskúšajte to:) Tento krém používam iba na noc v jemnej vrstve a ráno sa zobúdzam s krásnou, žiarivou pleťou. Pod makeup si ho, ale nedávam, pretože by ho moja mastná pokožka počas dňa už asi nezvládla.
  •  Hypoalergénny, určený pre silne dehydrovanú pokožku.
  •  Popis od výrobcu nájdete napríklad aj TU.

Vidím, že už je tu akosi veľa textu, tak to len zhrniem, Bioderma je pre mňa stále skvelou značkou, na ktorej produktoch vidím, že sa menia, vyvíjajú, zdokonaľujú a určite sa oplatí ich vyskúšať. Viem, že táto recenzia vyzerá až príliš pozitívne, ale tieto produkty ma jednoducho doteraz ničím neskalmali :)

Aké máte skúsenosti s produktami tejto značky vy, ktorý je pre vás ten naj ???

Uvedené ceny sú len orientačné. Odporúčam poobzerať sa v lekárniach, zvyknú mať veľmi dobré zľavy a akcie.

5 komentárov:

  1. použivala som jedine miceralku ale život bez nej si viem predstavit aj nadalej:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ja som micelárku od Biodermy už dávno vymenila za tú z Carrefouru, podľa mňa voda ako voda, ale tieto krémiky sú fakt skvelé

      Odstrániť
  2. ja momentálne fičím na kréme Tolerance Plus, tvár odličujem Sébium Moussantom, tiež som skúšala Avene, Eucerin, ale pri ničom nedošlo k opätovnej kúpe:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Človek musí fakt naďabiť na niečo, čo mu perfektne sadne, ja som sa až čudovala, že všetky tieto krémiky mi vyhovujú :P

      Odstrániť
  3. Od Biodermy som mala micelárky, čistiaci gél, krémy global a pore refiner. Myslím že mi s pleťou nič nespravily. Boli fajn ale ni úchvatné

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.