Recenzia: Benefit - Porefessional

Na túto malú maličkosť som sa tešila už veľmi dávno a nevedela som sa dočkať, kedy ju konečne vyskúšam .. a ako moje očakávania dopadli ? . . čítajte a dozviete sa viac:)



Ešte predtým:) Ak vás môj blog zaujal alebo vás bavia recenzie aj na zahraničné produkty a ešte môj blog neodoberáte, tak nezabudnite kliknúť na "pripojiť sa k tejto lokalite" alebo odoberajte cez BlogLovin :) TU -->

Benefit  - The POREfessional
Táto podkladová báza alebo ako sa tomu za hranicami hovorí "primer", je jedným z najznámejších, dokonca až vlajkovým produktom spoločnosi Benefit.


Spoločnosť Benefit vymysleli dve sestry - dvojičky, ktoré sa z malého mestečka presťahovali do San Francisca a vybudovali značku, ktorú dnes okrem modeliek, herečiek, makeup artistov zbožňujú i milióny blogeriek a vlogeriek (vlogger = videoBlogger =>dievčatá z youtubu) . .  a presne tam, na youtube som sa k tomuto zázraku dostala aj ja :)

Úlohou tohto produktu je zminimalizovať rozšírené póry a jemné vrásky, čo sa mu podľa môjho názoru naozaj darí. Posúďte samy - na fotkách, to farebné odlíšenie mi je doteraz neznámou, ale je to stále jedna a tá istá, moja pleť:)

Zhora :  čistá pleť = rozšírené póry, PoreFessional, PoreFessional+ MakeUp :)


Veľmi oceňujem zloženie, textúru, ktorá je veľmi jemná a produkt sa vďaka nej nanáša ľahúčko. Naozajstným benefitom je, že výsledok vidíte okamžite. Podľa mojich skromných postrehov funguje na báze vyplnenia pórov, čím ich opticky zmenší. 



Nanáša sa pod makeup ako podkladová báza a vďaka nemu by mal makeup vydržať dlhšie. K tejto vetičke sa neviem vyjadriť veľmi objektívne, pretože väčšina mojich makeupov mi vydrží až kým ich neodlíčim :) Taktiež sa môže naniesť aj na makeup, čo ma veľmi prekvapilo a priznám sa, že som to ani neodskúšala .. 



.. neodskúšala, pretože mám tohto produktu veľmi máálo máličko. A tu sa črtá aj moja najväčšia nespokojnosť s týmto produktom alebo skôr s jeho cenou a mojím nakupovaním. Túto mini 7,5 ml vzorkovú verziu som si kúpila cez ebay za 14€ (vrátane poštovného) .. ale pri bežnej cene cca 37€ pri objeme 22ml sa mi to zdalo celkom ok .. takže si ho teraz musím veľmi šetriť :) 

Veľmi poteším ak mi napíšete, kde by som tento zázrak vedela zohnať aj trochu výhodnejšie, či s ním máte s ním aj vy nejaké skúsenosti  :) Prípadne chceli by ste ho vyskúšať ?:)

Krásny večer, dník prajem :) Dawnie

7 komentárov:

  1. Taky o něm chystám recenzi... a jak píšeš nejdřív výsledek naprosto fantastický... úplny zmizík, ale bohužel efekt nevydrží dýl jak hodinu... a pak je to, řekla bych, ještě horší...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som s ním spokojná aj dlhší čas po nanesení, všetko to závisí aj od makeupu, púdru, pleti ..:) každému inak

      Odstrániť
  2. Já jsem z něj byla dost zklamaná. Čekala jsem něco víc, stejný efekt dokáže udělat třeba báze od Dermacolu a stojí asi čtyřikrát míň.. :))

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa báza od Dermacolu tiež očarila, ale zase póry mi tak dobre "nevyplnila" :)

      Odstrániť
  3. chcela som to vyskúšať ale tá cena má úplne zarazila. :O

    Live my life

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá fakt zajímavě .. Až na tu cenu, bohužel ..
    turquoise bow

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no škoda tej ceny .. ale zase možno niekedy bude niekde zľava:)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.