Recenzia: Balea - ma zbalila.. :)

..minimálne na hravé balenia, moderný dizajn, nápaditosť produktov a skvelé ceny :)

Ak ma sledujete na (mojom obľúbenom ) KLIK --> Instagrame <--KLIK , tak určite viete, že sa mi v poslednej dobe doma nazbieralo hneď niekoľko rôznych výrobkov od značky Balea, ktorú nájdete v DMku, samozrejme.
Balea - Telové mlieko v spreji - Spray on Body Lotion 
( 150 ml -  3.09€ )


Telové mlieko v spreji?Woow, skvelý nápad. Áno, opaľovacie telové mlieka v spreji sú klasika, ale bežne denné telové mlieko v spreji, no s tým som sa ja ešte nestretla (minimálne si to nepamätám:)
Telové mlieko má dostatočne veľký objem v podobe 150 ml a navyše obsahuje 10% výťažok z aloe vera. Je veľmi príjemnej konzistencie, ktorá je skôr taká krémovo-vodová ako hutná. Nanášanie je perfektné. Jednoduchým striekaním produktu v tenkej vrstve na pokožku si v priebehu niekoľkých sekúnd natriete celé telo. Telové mlieko sa veľmi rýchlo vstrebáva a pokožka nie je vôbec mastná, čo je pre mňa osobne veľkým pozitívom. Pokožka je po aplikácii jemná a hladká. O hydratácii sa mi hovorí ťažko, pretože moja pokožka nie je suchá, skôr normálna, takže mne toto telové mlieko úplne stačí. Ak máte suchú, dehydrovanú pokožku, vám by možno stačiť nemuselo. Vôňa je veľmi príjemná, jemná, nevtieravá. Mne sa zdá, že ako väčšina krémov od Baley, tak aj toto telové mlieko má svoj špecifický podtón vône, mne trošku pripomína taký ten fialový krém na ruky s pumpičkou. Tento produkt ma potešil najviac a odo mňa dostáva určite 5b/5b.



Balea - Vlasový parfum - Trend It Up
( 100 ml - 3,09€ )



Ďaľšou novinkou v našich DM-kach je aj parfum na vlasy Trend It Up. Opäť raz skvelý dizajn a zaujímavý nápad. Parfém, ktorý behom pár strieknutí odstráni z vašich vlasov akékoľvek pachy napr. po cigaretách, po vyprážaných rezníkoch?:P Hmm, tento sprej je takým tým produktom, že môže, ale nemusí byť. Dnes si predsa do vlasov už striekame toľko "chémie" od spreju na objem vlasov, suchého šampónu, laku na vlasy .., že ani je potrebné striekať do nich niečo ďalšie. Navyše mne, keď smrdia vlasy, tak si ich umyjem alebo v najhoršom použijem parfém. Do karát tomuto produktu podľa mňa nehrá ani jeho extrémne sladká vôňa, ktorá mne osobne vonia, ale nemusí sadnúť každému. Chválim myšlienku, krásny hravý dizajn, sladučkú vôňu, aj výsledný účinok (vlasy vám už naozaj smrdieť nebudú), ale to je z mojej strany asi všetko.
Odo mňa tento "sprejo-parfum" získava 2b/5b.

V najbližšom článku sa môžte tešiť na recenziu o Balea malinovej pleťovej vode 2v1, chutne vyzerajúcej ružovej kefke od Ebelin a mnoho, mnoho iných noviniek v našich DMkach.


Môj Insgram: @dawnieliciousblogspotsk


Obľubujete aj vy cenovo dostupné produkty značky Balea tak ako ja, ktoré produkty sú vaše najobľúbenejšie ?:)


 

6 komentárov:

  1. Hodně mě zaujalo tělové mléko ve spreji, to jsem zvědavá, jestli je i u nás v DM, musím očíhnout :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. telove mlieko je dobra vec som snim spokojna

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To tělové mléko potřebuji! Parfém do vlasů mám a líbí se mi :o) těším se na další článek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je skvelé :) no mňa parfém neočaril, ale koľko ľudí, toľko chutí :)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.