Recenzia: ASTOR stimuLong

Prvou riasenkou v mojom veľkom teste riaseniek je ASTOR stimuLong mascara
s bioaktívnym komplexom
. Súčasťou mojej zbierky je už nejakú tú dobu, ale priznám sa, že som ju použila asi raz alebo dvakrát. Pravdepodobne som ju dostala k nejakému sviatku a jej zloženie a schopnosti som veľmi neštudovala. ( Prečo?!? )


Táto riasenka ma neskutočne prekvapila. Okrem krásne dlhých rias, ma presvedčila najmä jej výdrž. Počas 7 hodín sa ani nerozmazala, ani netrúsila, jednoducho na očiach vyzerala tak, ako tesne po nanesení. Jej účinky, ktoré uvádzam nižšie v popise zatiaľ potvrdiť nemôžem, ale po dlhodobom používaní si ich viem celkom dobre predstaviť.

BEZ riasenky                                                        S riasenkou
 Máte s touto riasenkou aj vy nejaké skúsenosti? Naozaj pri pravidelnom používaní zvyšuje kvalitu rias a ich dĺžku ako to uvádzajú výrobcovia?



Popis:
Predstavujeme prvú riasenku podporujúcu prirodzený rast rias. ASTOR predstavuje novú riasenku, vďaka ktorej budú vaše riasy viditeľne dlhšie už behom niekoľkých dní. Nová ultra predlžujúca riasenka Stimulong s bioaktívnym komplexom riasy vyživuje do hĺbky, chráni ich pred lámaním a podporuje ich prirodzenú obnovu.
Výsledky klinických testov:
Klinické testy riasenky Stimulong, ktorých sa zúčastnilo 41 žien (vo veku od 18 do 37 rokov) preukázali mimoriadne výsledky. Všetky ženy okamžite zaznamenali až o 80% dlhšie riasy. Už behom jedného týždňa 95% žien videlo výsledky. Potvrdili taktiež zlepšenie kvality ich rias. 90% z nich uviedlo, že sú ich riasy pevnejšie a objemnejšie. 95% žien si všimlo výrazne tmavšie a zdravšie vyzerajúce rias. Po 4 týždňoch používania vyzerajú vaše riasy až o 117% dlhšie. Unikátny bioaktívny komplex obohatený o posilujúce a ochranné prírodné zložky – biotin, arginín a aktívne peptidy, podporuje prirodzený rast rias: BIOTIN (vitamín H) – napomáhá bunečnej obnove a posiluje riasy ARGINÍN (esenciálna aminokyselina) – prispieva k tvorbe kolagenu, podporuje rast rias a vyhladzuje ich povrch.

Cena: cca 10€

Okrem riasenky som na nalíčenie očí použila:
  • podkladovú očnú bázu od Avon-u
  • svetlý perleťový tieň z paletky 120 očných tieňov
  • gelovú vodeodolnú očnú linku od essence  ( 01 -midnight in paris )
  • na nanesenie linky - štetec na očnú linku od Alverde


( popis produktu je prevzatý zo stránky http://www.bugy.sk/static/produkt/13543/ASTOR-Stimulong-Mascara-black-riasenka-podporujuca-rast-rias/ )

©all rights reserved



3 komentáre:

  1. Ďakujem za tip, tá riasenka vyzerá super! Asi sa po nej obzriem v obchode :)
    http://bytzenoujeuzasne.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ja som si túto riasenku kúpila pred pár mesiacmi a použila som ju iba asi 3x, pretože mi tak lepí riasy, že to ani možné nie je. Jej zloženie je veľmi mokré, lepí sa a naťahuje, kefka má príliš riedke umelé štetinky, takže tú hustú lepkavú zmes s ňou vôbec neviem rozčesať.
    V mojom prípade toto vôbec nebol tak dobrý produkt ako sa zdalo. Tiež ma zlákal ten prísľub podpory rastu rias, no nemám ho ako otestovať, pretože táto riasenka je pre mňa nepoužiteľná.
    Musím povedať, že asi po 3 mesiacoch od otvorenia je trošičku suchšia, no stále lepí riasy dokopy ako bláznivá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niee, naozaj? :O no to som veľmi smutná, pretože táto riasenka si ma úplne získala a majú ju aj moje kamošky, ktoré si ju tiež obľúbili. Asi máš nejaký zlý kus=/ kiežby sa u nás dali vrátiť aj kozmetické produkty..

      Odstrániť

Používa službu Blogger.