Nákupy: Primark P.S.Love

Primark je jedným z najznámejších britských obchodov, ktorý sa pýši množstvom rozličného tovaru. Ponúkajú oblečenie pre dámy, pánov, deti .. produkty pre domácnosť a nejakú tú dobu už aj kozmetické produkty za veľmi výhodné ceny pod značkou P.S. LOVE . .
 
Úplne najviac ma očarili paletky. Jedna obsahuje nude odtiene a druhá večerné odtiene do modro-sivo-fialova. Obe obsahujú 8 tieňov - 3 tiene sú matné, 3 obsahujú jemné trblietky a 2 tiene sú lesklé. Majú krásne farby, dobrú pigmentáciu, najmä pri tmavších a trblietavých tieňoch. Tiene sú jemné, na dotyk pôsobia ako krémové, netrúsia sa, a opadávajú len veľmi máličko.

Obe ceruzky, ceruzka na obočie aj čierna ceruzka sú veľmi veľmi mäkké. Čo mi vyhovuje pri kreslení linky, ktorá sa dá aj pekne rozmazať, ale pri kreslení obočia je to skôr nevýhodou. S ceruzkou na obočie je nutné narábať veľmi jemne, inak sa rozmaže a vyzerá aj dosť neprirodzene :/. Výdrž čiernej ceruzky je priemerná a ako môžte vidieť nižšie na fotke, na spodnom viečku sa mi trochu rozmazala, už asi po 4 hodinách ...

Veľmi ma prekvapila riasneka, ktorá mi kefkou pripomína Rocket Volume od Maybelline. Je naozaj super, už pri prvej vrstve som mala krásne riasy. Nezlepuje a pekne prečesáva. Počas dňa sa vôbec nerozmazala a skoro vôbec neopadala.

Zvyšok nákupov tvorí štetec na makeup, kokosový lip balzam, dve pinzetky, ktorý boli spolu v jednom balení, set 5 lakov na ombré a roztomilé aplikácie na nechty  :)
 
Produkty P.S. Love sú určite dobrou kúpou. Za priaznivú cenu dostanete veľmi pekné kúsky, ktoré možno nemajú výdrž 48 hodín, ale svoj účel splnia nadpriemerne. Majú pekné balenia a určite potešia každú kozmetickú maniačku :) Ja za seba by som vám určite odporučila vyskúšať minimálne riasenku a paletky očných tieňov, ktorých zrkadielko je dokonalé :)


P.S. Love
DAY - fotené s bleskom

NIGHT - fotené s bleskom

hnedý a svetlý trblietavý  tieň z DAY palety
rozmazaná čierna linka na spodnom viečku

Zhusťujúca riasenka


Zrkadielko, zrkadielko ... :)

Nechtíková zábava

All about nude :)



Paletka 8 SHADE DAY eyeshadow palette - 2,5£
Paletka 8 SHADE NIGHT eyeshadow palette - 2,5£
Ceruzka na obočie - 1,00£
Čierna ceruzka na oči - 1,00£
Pinzety - 1,00£
Štetec na makeup - 1,50£  
Sada lakov na ombré 3,00£
Aplikácie na nechty - 1,00£
Cenu kokosového balzamu neviem  
    

Čo hovoríte vy na takéto cenovo dostupné a pritom stále kvalitné kúsky ?:)

6 komentárov:

  1. Skvele nakupy aj tie ceny su priaznive, snad raz tiez zabludim do Primarku 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super, takéto "prkotinky" ja vždy rada obzerám a nakupujem :) Tie tmavšie tiene sú krásne, plus to masielko na pery, hmmm :)
    P.S - si kočka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. noo tiene sú fakt nádherné :) a ten balzam som ešte veľmi neskúšala, tak uvidím :)

      P.S: aj ty si kočka!!:)

      Odstrániť
  3. Aaale veď sú aj iné super obchodiky, nezúfaj:) ďakujem ti krásne a ďakujem za pozvanie, rada sa zapojím:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj :)
    akurat predvcerom som bola v G3 na nakupoch a samozrejmym cielom bol Primark.. a vtedy som si na teba spomenula... kozmetiku P.S.Love pouzivam uz nejaky ten rok a zatial sa mi najviac osvedcila... hlavne co sa tyka tekutej linky na oci a taktiez pero... vzdy si zoberiem tri kusy z kazdeho nakolko tam nechodim casto tak aby som to doma mala... trvacnost jednej linky/pera je plus minus pol roka mojim pouzivanim (nelicim sa kazdy den, len ked mam naladu, pripadne rano nemusim vencit hafana :D )...
    co sa tyka lakov je to super :D taktiez mozem odporucit a tentokrat som si zobrala aj pilniky..
    ale co mozem povedat, tak na ombre nemusis kupovat len cisto 'sady na ombre' ... napriklad ja si ho robim hubkou na riad :D zobrala som cistonovu obycajnu hubku na riad ... drsnu cast som odrezala (doslova... akoby som davala z rybieho file dolu kozu :D ) nastrihala na mensie kusky a voila :D mas hubku na ombre :D a mozes pouzit akekolvek laky mas po ruke a vysledok si mohla vidiet na tych mojich bieloruzovych nechtikoch :D

    ale celkovo P.S.Love je best :D vrelo odporucam... aj trvacnost bola par hodin :) v podstate cely den v praci :D

    Zuzka - Elbereth

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.