Líčenie: Večerné líčenie - Pávie pierko :)

Ahojte dievčatá :) 
Práve sa nám začína plesová sezóna, tak hor´ sa do plesania. No dobre, ja sa na žiaden ples  nechystám, i keď, človek nikdy nevie. No či sa chystáte alebo nie, pripravila som pre vás sériu článkov večerného líčenia, ktoré by ste mohli využiť na plese, na oslave alebo len tak, večer do mesta. Inšpirácie podľa mňa nikdy nie je dosť :)

Večerné líčenie musí byť podľa mňa žiarivé, sýte a také, aké si len tak hocikedy nedovolíme. Pri dnešnom líčení som sa inšpirovala pávím pierkom. Obsahuje nádhernú kráľovsky modrú, a svetlúčko modrú, ktorá sa v spojení so žiarivou zlatou mení na nádhernú koralovú zelenú. Všetky tieto tri farby podľa mňa spolu ladia dokonale a viem si ich nádherne predstaviť k večernej róbe.

Ak sa vám líčenie páči, určite mi napíšte dolu komentár alebo mi napíšte či sa tento rok na ples chystáte alebo nie :)

Ako zvyčajne som použila paletku 120 očných tieňov, ktorú mám z ebay-u. Ako podklad, pod zlatý tieň z paletky, som použila zlatý krémový tieň od Alverde. Ten ma však veľmi sklamal. Z tieňov sa mi urobili hrudky a ani tá farba nebola tak sýta ako som chcela.

Na približne 2/3 viečka som použila zlatý tieň, do vonkajšieho okraja oka som použila modrý a ako prechod medzi týmito dvoma farbami som použila svetlunko modrú. Samozrejme som použila čiernu linku, tentokrát od Dermacolu, ktorá má skvelý aplikátor, ale jej výdrž je veľmi slabá, takže na ples ju určite neodporúčam. Na vnútornú linku odporúčam použiť určite aj bielu alebo krémovú ceruzku, ktorá oko opticky zväčší, ja takú momentálne doma nemám:( No dobre, dosť už slov, fotky vám aj tam povedia - ukážu najviac :)






Pri večernom líčení určite odporúčam použiť umelé mihalnice, mne to s nimi ešte veľmi dobre nejde, ale pre porovnanie som to vyskúšala :)





 A na záver jedna s našou Happy nesmie chýbať :)


5 komentárov:

Používa službu Blogger.