Líčenie: Novoročný Glamour :)

Do nového rôčka, chcem vám zapriať troška :) Veľa zdravia, lásky, šťastia, nech každá chvíľa roka je  tá najkrajšia !


Rok 2014 chcem začať niečím krásnym, trblietavým a na pohľad veľmi luxusným .. a tým je určite táto krásna štvorica :)




Začnem podkladom, ktorým je lak Sally Hansen Diamond Strength. Tento priesvitný lak je určený pre jemné nechty, ktoré sa ľahko lámu a štiepia. Obsahuje Micro-Diamond formulu, vďaka ktorej na nechtoch zanecháva ochrannú vrstvu. Nechty okamžite spevňuje, hydratuje a vyživuje. 


Tento kúsok ma naozaj veľmi potešil a nakoľko to je môj prvý lak od Sally Hansen ,tak ma aj prekvapil:) Už po prvom nanesení som okamžite cítila ako lak počas jeho zaschýnania na nechtoch tvrdne. Ako keď si dáte na pleť masku, ktorá sa na postupne sťahuje. Presne takto sa cítili moje nechty pod týmto lakom. Nemyslím si, že nechty vyživuje natoľko, aby sa prestali lámať, pretože v mojom prípade sa mu to určite nepodarilo, ale skôr si myslím, že funguje ako ochranný štít proti vonkajším vplyvom a takto bráni ich lámaniu sa a štiepeniu. Z podkladových lakov, ktoré som doposiaľ skúšala ho hodnotím najlepšie, pretože po viacerých naneseniach tvorí naozaj pevnú vrstvu. 
Jeho cena je cca 9€.





Ďaľšou novoročnou špecialitkou je tento krásny svetlo fialový lak od Gosh. Taktiež novinka v mojej zbierke, ktorá robí spoločnosti určite dobré meno. Krásna konzistencia, malý štetček na nanášanie, plná farba. Jedna vrstva mi na nechtoch vydržala 5 dní bez akéhokoľvek poškodenia. Teraz už len hádať či to bolo kvôli laku alebo kvôli podkladu od Sally Hansen. Ja verím, že to bolo vďaka laku od Gosh. A čo určite poteší, odlakoval sa veľmi ľahko.
Jeho cena je cca 4€






A nakoniec to najlepšejšie a najkrajšie. Tieto Essence 3d čierno-strieborno lesklé žiarivé trblietky a ružové flitre ma svojím finálnym výsledkom veľmi potešili. Vyzerajú krásne, luxusne a dokonca neopadávajú. Naniesla som pod ne, aj na ne opät podklad od Sally Hansen, ktorý doslova zatvrdol a aj flitre, aj trblietky vytvorili akoby vrstvu gélu, čo im naozaj nedovolilo opadať počas 5 dní a myslím si, že by vydržali aj dlhšie. Čierne trblietky som dokonca neodlakovala, ale iba zošúpla v celej vrstve. 



Všetko je to krásne, horšie bolo pre mňa nanášanie, keďže som trblietky mala úplne všade. Oba produkty sa do fľaštičky vracali dosť ťažko, flitre som rovno vyhodila, takže  o úspore a šetrení sa pri tomto produkte asi veľmi hovoriť nedá, al ena druhej strane, vo fľaštičke je ich dosť :) Ďaľšou nepríjemnosťou je možno to, že kým na ne nanesiete vrchnú vrstvu, musíte počkať minimálne 10 minút, kým uschnú.Výrobcovia k odstráneniu nadbytočného produktu odporúčajú použiť štetček na nechty, ale ja som ho vôbec nepoužila, pretože trblietky a flitre sa väčšinou dostali len tam, kam som dala lak na nechty, čiže som ho veľmi nepotrebovala. Nadbytočné alebo vytŕčajúce kúsky som len jemne uhladila pilníkom a prstami.
Ich cena je cca 2€/kus



3 komentáre:

Používa službu Blogger.