Líčenie: kozmetika Catrice

Vianoce sú sviatkami pokoja .. áno všade sa to hovorí, všetci to hovoria, ale povedzme si pravdu. Vianočnému pokoju predchádza obrovský zhon, ktorý začína zháňaním darčekov  v preplnených supermarketoch a obchodných centrách, vypekaním do noci, zdobením všetkého od kvetináčov až po vianočné stromčeky, venčeky, svietniky.. určite to poznáte. 

Napriek tomu chceme všetky vyzerať aj v tomto zhone krásne .. a hlavne rýchlo, krásne :)

Toto líčenie inšpirovali očné tiene od Catrice. Je úplne jednoduché a extra rýchle. Podľa mňa je trošku dramatickejšie, ale stále vhodné i na deň, i na noc. Potrebujete len dobrý štetec na linku, ktorú si vytvoríte pomocou tieňu a kvalitnú maskaru. Mnohé mi píšete, že vašou obľúbenou je Collosal Volume od Maybelline, tak som jej opäť raz dala šancu i ja aaa svoju prácu odviedla naozaj dosť dobre, čo vy nato ?:))



Hip Trip by CATRICE – Eye Shadow Palette
Catrice Hip Trip Eye Palette
A teraz trošku k spomínaným tieňom. Majú na pohľad veľmi pekné farby, ktoré sú však na mňa veľmi veľmi málo pigmentované a napr. ten marhuľový na očiach skoro ani nevidno:/



Naopak najtmavší z tieňov - tmavomodrý, ktorý som použila aj v dnešnom líčení je veľmi pekný. Má peknú sýtu farbu, ktorá na prvý pohľad vyzerá tmavomodro, ale podľa mňa má tmavozelený podtón. Musím mu však vytknúť, že sa veľmi rýchlo a ľahko rozmazáva. Naozaj malé šuchnutie nesprávnym smerom a máte ho po celej tvári :/ .. čo na druhej strane však svedčí o jeho veľmi dobrej schopnosti roztierania do stratena. Ale predsa je to tmavá farba, s ktorou treba určite narábať opatrne:). Zo zvyšných tieňov som použila najsvetlejší - na celé viečko a marhuľkový do oblúka oka, ale tie ani nevidno:/ + do kútika oka som použila perleťový tieň MUA, ktorý som mala v LadyBoxe <--klikni.





Neviem ako to je s ostatnými tieňmi od Catrice, pretože dávam prednosť skôr ich lakom ako dekoratívke, aale konkrétne táto "letná" paletka až taká očarujúca nie je, napriek tomu, že je z limitovanej edície :) Na záver ešte oceňujem praktický obojstranný miništetec.




Ak sa vám článok páčil, chcete vždy vedieť o nových článkoch alebo ma chcete podporiť:

6 komentárov:

  1. wuaa...aky make-up používaš? konkrétne na tejto fotke? krása :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) nie je to len o makeupe, ale hlavne o dobrom podklade :) píling Neutrogena ( http://dawnielicious.blogspot.sk/2013/05/moja-ranna-dlhe-roky-som-bola-v-ze-ak.html ), krém Dóliva (http://dawnielicious.blogspot.sk/2013_05_01_archive.html), podklad MUA (http://dawnielicious.blogspot.sk/2013/10/septembrovy-ladybox-makeupakademy.html) a na záver makeup Max Factor Lasting Performance :))

      Odstrániť
  2. Máš krásnu pokožku, takú prirodzene snedú a skvelú pleť!:) Make-up sa ti vydaril, zelená farba ti pristane a tie husté riasy, závidím!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :) Ďakujem krásne, ale nemám takú skvelú pleť ako na fotke, predsa je to aj o dobrom makeupe a svetle pri fotení :) ale aspoň riasy sú prirodzene moje, i keď s kilom maskary:D

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.