Líčenie: Jarné mntolové + paletka 120 tieňov

Aaahojte dievčatká :) Ako sa máte počas týchto krásnych jarných dní? 

... Ja pracujem na diplomovke, takže si asi viete predstaviť moju momentálnu situáciu.. odovzdávanie sa pomaly, ale iste blíži a tak všetko musí ísť na istý čas bokom, bohužiaľ aj články na blogu si to odskáču a musím ich trochu obmedziť:(









Aale ešte mi až tak "pod zadkom nehorí" :) takže poďme na jarné líčenie v mojej obľúbenej mentolovej farbe. Naozaj som jej úplne podľahla, ako asi väčšina z nás. Táto farba je nádherná a podľa mňa sa hodí každej žene:)





Dnešné líčenie je jednoduché, rýchle a pritom veselé. Použila som len dva tiene, mentolový na celé viečko a svetlo-hnedý do ohybu oka, gelovú očnú linku od Essence, špirálu stimulong od Astor ( recenzia Astor ), podkladovú bázu od Avonu a myslím, že sa to celkom vydarilo, čo poviete ?:)




Chcela by som vám predstaviť aj túto úžasnú paletku 120 očných tieňov, ktorú som si kúpila už asi pred rokom na ebay-i za nejakých 13€. Tiene majú nádherné farby, veľmi dobrú pigmentáciu, niektoré z nich sú viac práškové ( najmä tie hnedé) iné sú skôr krémové (tie pastelové). Jediné čo by som im vytkla je, že bez bázy pod očné tiene veľmi dlho nevydržia. Ale hodnotím ich veľmi kladne a určite si s nimi užijete krásnu jar aj leto :)








7 komentárov:

  1. svieže a jednoduché líčenie, určite vyskúšam :-) aj mne sa blíži odovzdanie DP ale ešte nad tým nepomýšľam, ako vždy na poslednú chvíľu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ja si väčšinou tiež všetko nechávam na poslednú chvíľu, ale naprogramovať aplikáciu pár dní pred odovzdávaním nestihnem, takže som si vstúpila do svedomia :D

      Odstrániť
  2. To líčenie je krásne. Linka to naozaj oživila! Kika

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.