Líčenie: Inšpirácia by Dulce Candy - Metallic eyes

Aahojte :) 
Dnes opäť prichádzam s líčením, nejak sa mi to v poslednej dobe veľmi zapáčilo :) Dnešné ráno som začala veľmi zhurta a to rovno večerným líčením inšpirovaným známou blogerkou Dulce Candy - Metallic Eyes. Napriek tomu, že sa o nej popísali všelijaké nepekné veci, že si ju kúpilo už mnoho firiem a jej recenzie nie sú pravdivé, to, že vytvára nádherné líčenia jej uprieť určite nikto nemôže :) ..  
No a ako som na tom ja, čo poviete, podarilo sa ?:)

Fotené na dennom svetle bez blesku


Toto metalické fialové líčenie je veľmi jednoduché a naozaj ho zvládnete do 15 minút, čo ma na ňom baví asi najviac. Určite by sa k nemu hodili umelé riasy, ale s tými ja stále ešte bojujem, tak som ich nahradila aspoň niekoľkými vrstvami mojej obľúbenej riasenky Scandaleyes Rockin´Curves od Rimmelu. Mnoho dievčat sa na ňu sťažuje, ale ja som s ňou veľmi spokojná. Kefku si viete krásne prispôsobovať, otáčať v ruke a perfektne  vyčesať všetky riasy. Niekto efekt hustých rias považuje za zlepené riasy, ale ja práve takéto riasy zbožňujem.





Pri líčení som použila paletku Diamond glow od Maybelline, ktorej tiene sú na prvý pohľad dobre pigmentované, ale pri nanášaní štetcom sa to akosi stráca. Nasvetlejší tieň som potom radej na nášala prstami a ten najtmavší čierno-sivý som vrstvila. Ďalej som použila mono tieň od Essence Beauty Beats so skvelým názvom 01 - Baby, Baby Ooh! :) Ten je pigmentovaný naozaj krásne, i keď jeho farba na oku je o taký odtieň  svetlejšia ako sa zdá v balení. Nakoniec som na zjednotenie všetkých farieb a prechdov použila smotanový a svetlo hnedý tieň z Avon paletky Sueded nude, ktorá má už asi 3 roky, ak nie viac.

Fotené s bleskom - Rimmel Match Perfection makeup nie je veľmi photo-friendly :/

 Ako linky som použila perfektú LongLasting ceruzku od Essence, novú linku od Avonu Megga Effects (recenzia TU) a do vnútorného kútika oka som použila bielu ceruzku Colortrend taktiež od Avonu.







Ak sa vám článok páčil, chcete vždy vedieť o nových článkoch alebo ma chcete podporiť:

10 komentárov:

  1. Tak to je krásné líčení a líbí se mi jaké máš vlasy na první fotce, dobrá barva. No a ta fialová, hm na ten stín jsem čučela a říkám si ne neberu ho, teď bych ho chtěla :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo ja som trochu zmätená z tej farby vlasov, lebo takú nemám :D ona je v skutočnosti taká ako na tých nepodarených lesklých fotkách, foťák si nejak robil, čo chcel aaalebo žeby to bolo tým suchým šampónom, ktorý práve skúšam hmm :P noo je fakt krásny, len sa mi zdá, že to bola limitka :)

      Odstrániť
  2. To je překrásné líčení! Moc se k Tobě hodí!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja by som to sama lepšie nezvladla je to velmi pekne šikovnica:))

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.