Boj s akné - Výsledky PO ROKU

Akné je veľmi nepríjemným spoločníkom mnohých dievčat, ale aj žien. Všade okolo na nás číhajú všelijaké lacnejšie, ale skôr i tie drahšie krémy, masti, prípravky, ktoré sľubujú, že akné vyliečia už po pár dňoch .. ale takto to URČITE NEFUNGUJE. Ja som bojovala s akné od 11 rokov .. a až dnes môžem povedať, že som našla spôsob ako nad ním zvíťaziť.

Ak čakáte, že vám v tomto príspevku predstavím zázračný liek alebo mastičku, ktorá vás akné zbalí po troch použitiach, tak vás už vopred musím sklamať, nie. Také niečo podľa mňa neexistuje a pokiaľ bude cieľom farmaceutického priemyslu stále len ZISK a nie vyliečenie pacietna/zákazníka, .. tak liek na na akné existovať ani nikdy nebude.

Nechcem uraziť žiadneho lekára, obetovali príliš veľa nato, aby mohli ľuďom pomáhať a liečiť, ale nedá mi nespomenúť jednu zaujímavú myšlienku : "Doctor is just a legal drug dealer." - doktor je len legálny díler drog. Názor si na ňu už vytvorte samy a budem veľmi rada ak mi ho napíšete dolu do komentárov :)

Nikdy som si nemyslela, že niekedy "vyjdem takto s kožou na trh", ale keď môžu zharaničné youtuberky natáčať videá s pleťou bez makeupu, tak môžem aj ja urobiť článok so škaredými fotkami! :) Veď prečo si nepomôcť  stať sa krajšími, sebavedomejšími a naučiť sa mať radšej, také aké sme, napríklad aj takto, prostredníctvom blogov a videií na youtube :)


Tu je moja pleť pred rokom, v roku 2013. Hrôzostrašná fotka, však? Až je ťažké sa nato pozerať, ale takto to bolo..niekedy i horšie..


Predtým, rok 2013

Áno, BOLO. Chvalabohu už to je za mnou a ja sa konečne po toľkých rokoch môžem tešiť z peknej pleti. Stále ma trápia rozšírené póry a jazvičky po akné, takže ako porcelán ešte nie je ..ale verím, že bude, raz určite .

Teraz, fotené s bleskom - bez akejkoľvek retuše
Akné je veľkým nepriateľom, ale ak sa práve pozeráte na moje fotky spred roka a dnes, tak vidíte, že sa s ním dá bojovať a zbaviť sa ho :) No nejde to zo dňa na deň.

Ak vás táto téma zaujala a chceli by ste ďalšie články o tom ako som sa zbavila akné, čo som používala a aké tri základné kroky mi pomohli k peknej pleti, tak mi to prosím napíšte do komentárov :)

14 komentárov:

  1. Danka, mňa veľmi zaujal tvoj článok a myslím si, že je skvelé a odvážne, že si ho zverejnila. Fandím ti :-) Rada by som sa dozvedela viac o tvojom boji s akné, budem sa tešiť na ďalší článok. (Katka)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dani:) normalne si ma potesila...tesim sa s tebou lebo PRESNE viem ake to je mat mimo pubertalneho veku tento problem. Aj mne sa podarilo pekne sa toho zbavit a rada by som poznala tvoje tri kroky aby som zistila ci sa zhodujus tymi mojimi ;) tesim sa na dalsi clanok :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to som aj ja zvedavá, či sa naše kroky budú zhodovať:)

      Odstrániť
  3. Vau to je neskutočné! Je naozaj super že si zverejnila takýto článok. Mňa rozhodne zaujal a fandím ti! A ešte som veľmi rada že sa ti pleť takto krásne upravila. Vôbec nepoznať že si niekedy mala problémy s akné. A rozhodne chcem ďalšie články !!! :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som naštastie nemala až take problemy s akne za čo som vdačna, ale tak isto zdielam nazor že doktor je len legálny diler drog uplne stym suhlasim, aj ked som nejake akne mala rozhodne mi nič nepomohlo a musela som vyčkať kym to prejde samo totižto ono je to sposobene našimi roznymi hormonmi si myslim stale, ked sa mi upravili hormony tak aj plet, pory to su normalne veci sktorými musi žiť každy toho sa jednoznačne zbaviť neda,, ale ak sa mi aj vytvorili nejake vyražky použila som sudocrem a pomohol,,teraz maš fakt velmi peknu plet jazvičky pomaličky zmiznu aj ked nie uplne ale určite muisš byť spokojna ako je to teraz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne:) no jazvičky dúfam zmiznú kým budem veľké dievča:P no mne osobne tiež nepomohlo nič, čo mi lekári predpísali:/

      Odstrániť
  5. Aj ja chcem :( Ja ešte stále bojujem. Niekedy ma to nebaví, niekedy mám plno elánu a nové tipy a aj tak stále nič nepomáha. Takže článok ako si sa zbavila akné by ma určite potešil, ale teda viac by ma potešilo keby som sa toho akné zbavila aj ja a ešte viac by ma potešilo, keby to bolo za týždeň :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neeeeboj sa nič, zbavíš sa aj ty! :) len no bohužiaľ treba na to čas

      Odstrániť
  6. Aano, anoo čítala som, ak myslíš tú masku na pleť, veľmi ma láka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. také jsem před pár lety měla strašně aknozní plet, ale po dvou letech používání různých přípravků se to stále zlepšovala
    a dnes už mám víceméně plet bez akné, někdy se jen udělá jeden nebo dva pupínky, takže se akné dá vážně po čase zbavit,
    důležitá je hlavně čistá plet - takže opravdu večer i ráno odličovač a čistit i speciálními gely :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Napis mi prosim 3 kroky: lucka.modrocka@gmail.com vdaka :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj :) super blog aj článok... Ja osobne by som rada vedela ako si sa dopracovala k takému výsledku so svojou tvárou :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.