Beauty TRIK, ktorý vám zmení život.. #dlhé riasy

.. a ak nie život, tak riasy určite!:)

V poslednej dobe som si všimla, že mnoho dievčat má problém so svojimi riasami.. najmä s ich dĺžkou a hustotou. No nič sa nebojte dievčatká, ak okúsite tento skvelý trik, tak sa vám vaše riasy budú určite páčiť viac :)

 Väčšina z nás si riasy líči - prečesáva smerom " od vnútorného kútika oka von" - doprava a doľava. Týmto spôsobom však docielime len to, že riasy namaľujeme v ich prirodzenom smere rastu a ak máme dobrú predlžujúcu špirálu tak ich aj trochu predĺžime ..trochu:)

Všimnite si smer rias na fotkách dole " od vnútorného kútika oka von" doprava a doľava: 


 TAK TAKTO UŽ URČITE NIE ! ! ! :)






Dnešný Beauty Trik spočíva v tom, že riasy prečešeme smerom "zdola hore" .. žiadne doľava alebo doprava, len rovno a hore. Takto zaistíme, že budú naše riasy postavené kolmo k viečku a budú vyzerať ooveľa, oveľa dlhšie a krajšie. Týmto postupom okrem iného krásne zdôraznime aj mandľový tvar oka a celkový pohľad "otvoríme".


ALE TAKTO URČITE ÁNO :)





Tak ako dievčatá, vyskúšate alebo ste tento trik už vyskúšali ?:))

Fotky vyššie možno už poznáte, ale ak ešte nie sú z môjho veľkého testu riaseniek, ktorý ak si chcete pozrieť kliknite TU. Len sa nenchajte zmiasť GA spomínaná v článku už neprebieha!:)

9 komentárov:

  1. Takhle si řasy dělám pořád, jelikož když si je udělám jinak vypadají ošklivě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. jj ja si tiež takto dávam špirálu alebo si nalepím umelé riasy :D ale to len výnimočne heh

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. umelým riasam sa ani tento trik nevyrovná :D to je pravda

      Odstrániť
  3. ja som to neskúšala ale určite skúsim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nooo tak toto pojdem otestovať parada:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež si líčim mihalnice kolmo dohora, s niektorými druhmi kefiek ich dokonca prečešem aj zvnútra od viečka krútivým pohybom ako keby som ich natáčala a potom ich ešte znovu rozčešem zvonka, toto ich okrem predĺženia ešte zdvihne (to natáčanie sa však dá využiť iba pri menších kefkách a suchších typoch špirál). Naozaj je toto kolmé líčenie super tip :) nikdy mi nenapadlo, že to robí až taký rozdiel v dĺžke rias. To, že sa niektoré dievčatá líčia smerom do ľava a prava som si už dávno všimna na mnohých blogoch, no až takto hlboko som sa nad tým nikdy nezamyslela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :)ja ich tiež občas prečesávam tak zhora len presne ako hovoríš pri niektorých kefkách je to problém.Tak dúfam, že tento "trik" vyskúšajú aj ostatné dievčatá:)

      Odstrániť

Používa službu Blogger.