Recenzia: Urban Decay - Naked2 paletka

Ahojteee:)

Konečne sa nám oteplilo a okrem teplých slnečných dní sa nám pomaly, ale iste začína, nie len dovolenková, ale hlavne svadobná sezóna :) Ponuky na líčenie mi pribúdajú neuveriteľným tempom, a tak bolo načase zainvestovať do jednej z najznámejších paletiek na svete :)



Urban Decay - Naked 2 palette
(12 tieňov + zrkadlo + štetec - cca 50€)
K tejto paletke asi nie je čo veľmi rozprávať skôr vám ju ukážem na fotkách:) Tiene v paletke majú teplé odtiene, skvelú pigmentáciu, žiarivý lesk a veľmi dobrú výdrž ( ktorú má však s dobrou podkladovou bázou asi každý očný tieň).

Fotené bez blesku
 
Väčšina líčení, ktoré som s touto paletkou zatiaľ vyčarila bolo určených na večer, pretože som sa zamilovala do odtieňu "blackout", ktorý z bežného prirodzeného líčenia vytvorí krásne dymové oči. Napriek tomu, sú podľa mňa skoro všetky odtiene vhodné ako na deň tak i na večer, všetko závisí najmä od množstva použitého produktu.



Fotené s bleskom


 Líčenie, ktoré som pripravila pre tento článok (a nepodarilo sa mi ho najlepšie odfotiť:( je úplne jednoduché, extra rýchle a krásne trblietavé. Použila som pri ňom mix bronzových odtieňov a samozrejme môj obľúbený čierny matný tieň.


 Na paletke ako takej veľmi oceňujem najmä bronzové odtiene, ktoré v drogérii občas nenájdeme, taktiež pomenovanie jednotlivých tieňov a praktické kovové balenie. Medzi nevýhody by som zaradila veľkú podobnosť jednotlivých tieňov medzi sebou, občas sa mi na viečku zdajú byť ako jednofarebný veľmi trblietavý tieň. Tiene sú trošku prášivé, ale dá sa to zniesť.






Mňa táto paletka najprv veľmi očarila, zo začiatku som sa jej nevedela nabažiť, no postupom času si hovorím, že za tú cenu by som očakávala viac... viac matných tieňov, viac rozdielnych odtieňov farieb, lepší a kvalitnejší štetec, väčšie zrkadlo ...



A čo vy, podľahli ste popularite tejto paletky alebo nie ? Ktorá nude paletka je pre vás tou naj ?:) 

















6 komentárov:

  1. Já mám palety od UD moc ráda, takže nemůžu řict, že bych se jich nabažila a nezájem :) Pořád jsou moje oblíbené.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) ja mám zatiaľ len túto, uvidím či sa pustím aj do ďaľších

      Odstrániť
  2. Článoček som pozerala už včera, len som dáko zabudla napísať komentár. :/
    Paletka je nádherná. Už po nej túžim pár mesiacov teraz používam paletky od MUA ale chcela by som zistiť aj osobne či je táto populárna paleta naozaj taká dobrá ako o nej hovoria. Ale asi aj mne bude trošku vadiť malé množstvo matných tieňov, co sa štetcov pridaných k paletám týka tie ja nikdy nepoužívam a ani tento by som určite nevyužila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zase od MUA ešte nemám žiadnu paletku, ale lákajú ma už dlho, podľa rezenzií vyzerajú skvele a aj cenovo sú dostupnejšie ako napríklad táto :))

      Odstrániť
  3. Tak túto som ešte nemala. Ale ja som spokojná aj s tou nude, čo mám doma. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.