Recenzia: Sada štetcov na oči ZOEVA

Krásnu nedeľu prajem :)
Ak môj blog sledujete už dlhšiu dobu, tak určite viete, že medzi mojich najväčších kozmetických pomocníkov patria štetce od značky Zoeva. Vďaka nim je pre mňa nanášanie tekutého makeupu, púdru alebo farieb na líčka radosťou a naozaj ich používam denne :) Moju recenziu na sadu štetcov Zoeva na pleť si môžte prečítať TU.



Dnes vám, ale zrecenzujem sadu štetcov Zoeva na oči.




Ako ani v minulom, tak ani v tomto článku nebudú chýbať samé chvály, pretože tieto štetce sú kvalitné, ľahko sa ošetrujú, dlho vydržia (štetce na pleť mám už druhý rok) a sú za prijateľnú cenu.


317 Wing Liner 
Začnem štetcom, ktorý som si obľúbila najviac. Je určený na kreslenie očnej linky alebo takzvaného "mačaciceho chvostíka" na vonkajšom kútiku oka. Ja osobne som si ho však obľúbila najmä ako štetec na obočie. Vždy som na obočie používala známu ceruzku od Catrice, ale pri tomto štetci som efektu prirodzeného obočia z očných tieňov úplne prepadla. Pracuje sa s ním fantasticky. Je tenučký, krásne vykreslí ostrejšie kontúry obočia a na druhej strane tiene perfektne "rozblendí" a obočie vytieňuje.(7,50€)


231 Luxe Petit Crease 
Ďaľším skvelým pomocníkom je tkzv. "pencil" štetec, ktorý je určený na vykreslenie ohybu viečka. Napriek tomu, že je dosť hustý, je stále jemný a tiene krásne vytieňuje. Je malý a preto je ako stvorený na vykreslenie ohybu oka, stmavenie vonkajšieho V-čka, na spodné línie oka či do jeho vnútorného kútika, jednoducho šikovný, malý, všestranný štetec. (8,50€)



315 Fine liner 
Ak máte problém s nanášaním gélovej očnej linky, tak tento štetec sa určite stane vaším verným pomocníkom. Je extrémne tenučký a dokáže nakresliť aj tú najtenšiu čiaročku. Pre začiatočníčky je ako stvorený a nie len pre ne. (7,50€) 




227 Luxe Sof Definer 
Tento štetec je jednoznačným "must have" v každej zbierke. Je určený na "rozblednenie" tzn. stratenie tieňa, aby sa medzi jednotlivými farbami "stratili" hrubé línie a prechody. Tento, konkrétne, by mohol byť podľa mňa ešte o trošičlinku jemnejší, lebo pri dlhšej práci s ním som mala pocit, že ma trochu škrabe. Neviem, možno pri ňom stačí použiť iba extra ľahkú ruku:) (8,50€) 



234 Luxe Smoky Shader 
Skvelo tvarovaný štetec na nanášanie tieňu na celé pohyblivé viečko. Tieň ním nanesiete len na miesta, na ktorých ho naozaj chcete mať. Ja ho zbožňujem najmä pri nanášaní do vnútorného viečka, kedy sa dá ohyb oka naozaj skvelo vykresliť. (8,50€)



322 Brow Line 
Posledným štetcom zo sady štetcov na oči je tento zaujímavý tenučký, jemne skosený štetec na obočie. Paradoxne ja ho využívam najmä na kreslenie gélovej očnej linky, na čo sa hodí perfektne. Na obočie ho veľmi nepoužívam, je skôr taký tuhší, hustejší a ťažko sa mi s ním tiene blendia. (7,50€) 



Cena celej sady, vrátane praktickej koženkovej taštičky) je 40€ (nájdete TU)

Určite mnoho z vás má množstvo skúseností so štetcami rôznych značiek, so štetcami kúpenými cez ebay, no ak náhodou nie, odporúčam vám vyskúšať tieto štetce. Ja osobne s nimi mám perfektné skúsenosti, nikdy mi zo žiadneho z nich nevypadol ani vlások, sú v skvelom stave aj po mnohých umytiach, stále si držia svoj tvar aj svoju hustotu.
Ak sa vám nedarí vytvoriť požadované líčenie, neviete si dať rady s gélovou linkou, peefektným obočám .. možno bude problém práve v štetcoch, s ktorými pracuje. Ak ich vyskúšate, verím, že nebudete ľutovať:) A samozrejme si nemusíte hneď kupovať celú sadu, dajú sa kúpiť aj samostatne.
Ktoré štetce patria medzi vaše najobľúbenejšie (značka, typ) ?:) 


Sledujte ma aj na INSTAGRAME (<--klik)

7 komentárov:

  1. Krása, můžu se zeptat čím stínuješ obočí? Děkuji

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Lucka:) najčastejšie používam také trio tieňov od Avonu, mám ho už veľmi veľmi dlho, ale zdá sa mi, že je to ešte stále v ponuke. Sú to obyčajné tiene určené na oči, nie také tie špeciálne na obočie:)

      Odstrániť
  2. Krásné líčení! A štětce vypadají krásně!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné, sluší ti to a štětce jsou úžasné, já koukám po nové řadě :)

    Smile Thess

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné :) Nemohu se dočkat až mi přijdou miláčkové!

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.